Thursday, June 1, 2017

Harga Premium Beautiful Korset Termurah 2017

Assalamualaikum & hi everyone :)

Pastinya ramai yang ingin tahu harga korset No. 1 di Malaysia iaitu Premium Beautiful ni kan.

Naik lenguh jari-jemari ni reply satu persatu whatsapp dari client yang tak nak lepaskan peluang dapatkan Premium Beautiful dengan harga promosi. It's okay, saya suka sebab dapat bantu lebih ramai lagi wanita tampil berkeyakinan.

Ramai yang contact saya dan bertanyakan harga 1 set Premium Beautiful kerana masing-masing dah teringin sangat nak memiliki Premium Beautiful. Alhamdulillah demand Premium Beautiful semakin meningkat dan tak pernah putus sejak saya mula berniaga.


Kenapa Premium Beautiful sangat diidamkan oleh wanita?


Premium Beautiful Elegance

Lihat sahaja rupa bentuknya yang menawan. Dengan lace yang cantik dan ekslusif, fabrik yang lembut dan selesa, sesiapa sahaja yang menyarungnya confirm terus rasa yakin. Maklumlah badan didakap oleh pakaian dalam PREMIUM, mesti ada beza kan? Sarung je terus ramping melentik!


Premium Beautiful Classic



Tak lengkap rasanya kalau tak pakai 'perisai' premium ni. Badan rasa macam dipeluk kemas, aliran darah makin lancar, pergerakan makin mudah, tak risau lemak-lemak bergegar. Everything in shape, in place dengan hanya sedikit touch up. Korset paling praktikal pernah saya jumpa.





Premium Beautiful direka dan dihasilkan dengan terperinci untuk memberikan kesan baik terhadap kesihatan dan kecantikan wanita. Fungsi unik untuk setiap pieces Premium Beautiful membuatkan si pemakai merasa begitu dihargai.




Dicipta khas untuk menghargai tubuh badan wanita yang unik dan istimewa :)




Ciri-ciri fabrik yang istimewa, sesuai dipakai ketika cuaca panas mahupun sejuk. Jadi tak kisah sama ada anda bekerja mahupun beraktiviti, malah jika anda ke luar negara yang beriklim sejuk sekalipun Premium Beautiful tetap selesa dipakai.




Satu korset untuk semua masalah wanita. Senang hanya sarung sahaja Premium Beautiful 8 jam sehari. Pakai setiap hari, tak perlu set appointment untuk turunkan berat badan atau body shaping. Dapatkan rawatan setiap hari tanpa menggangu jadual harian anda.


Okay, macam mana nak dapatkan harga 1 set Premium Beautiful ni?

Follow step ni ye.

1) Whatsapp saya di 013-7415271

2) Bagi client yang berada di sekitar Johor Bahru, boleh book meet up appointment untuk sesi consultation dan pengiraan harga secara berdepan.

3) Bagi client luar kawasan Johor Bahru atau luar Malaysia, boleh berikan ukuran badan seperti di bawah.




4) Minta sesi fitting percuma Premium Beautiful dahulu.

5) Beri ukuran badan pada saya, kemudian saya akan kirakan size Premium Beautiful anda dan kirakan harga mengikut size anda sendiri. Premium Beautiful dihasilkan dengan pelbagai saiz, jadi sebab itu ukuran badan sangat penting ya.


6) Cara bayaran yang disediakan ialah




7) Bila sudah dapatkan Premium Beautiful anda, hubungi saya (PB Expert) anda untuk cara pemakaian dan penjagaan yang betul.

8) Anda juga diberikan privillage "Lifetime Warranty" untuk sebarang kerosakan pada Premium Beautiful anda. Kos repair dan servis semuanya FREE.

Ada lagi....


UNTUK TEMPOH TERHAD SAHAJA.

Dengan setiap pembelian Premium Beautiful secara CASH atau CREDIT CARD, anda layak untuk menerima FREE GIFT designer hijab Rizman Ruzaini x Infinence!! Shawl ini tak dapat di mana-mana selain Sahajidah Hai-O.

Cantik-cantik tau!!




Jadi jangan berlengah lagi. Jom mula pakai Premium Beautiful dari sekarang. 




Apprecite your body ladies :)

Hubungi saya terus ye.


013-7415271
Norain Mohd Nizar
Premium Beautiful User since 2010
The Premium Beautiful Expert

Wednesday, May 31, 2017

6 Tips Kekal Bertenaga Di Bulan Ramadhan

Assalamualaikum & hai semua :)

Hari ni dah 5 hari umat Islam berpuasa, esok masuk hari ke 6. Sekejap betul masa berlalu kan?

So far macam mana puasa u all? Ok ke? Masih bertenaga? Harap-harapnya begitulah ya.

Memandangkan kita ada lebih kurang 3 minggu ++ lagi untuk berpuasa, di sini saya nak kongsikan tips kekal bertenaga sepanjang bulan ramadhan. Hope u all boleh ikut tips ini ya sebab sangat mudah.


5 tips kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadhan


Mudah sahaja. Amalkan produk-produk kesihatan daripada Sahajidah Hai-O (SHOM) ini :)


1) SHAKE ME

Shake Me adalah minuman protein yang membantu menahan rasa lapar sampai ke petang. Disarankan minum semasa bersahur.




2) MIN KAFFE

Minum min kaffe ketika bersahur dan berbuka bersama 3 biji kurma. Min Kaffe juga membantu untuk rasa kenyang lebih lama dan badan rasa bertenaga. Boleh dibancuh panas atau sejuk. Kalau sejuk sesuai waktu berbuka. Nyaman je rasa tekak :)






3) HAI-O GARLIC

Amalkan makan garlic 2 biji sebelum tidur untuk membantu pembuangan angin dalam badan. Sangat membantu bagi anda yang mudah diserang gastrik.





4) N'LICIOUS

N'licious pula mengandungi enzim yang membantu untuk menguraikan makanan dan membantu penghadaman. Minum 1 sachet selepas terawih.




5) BV ALFALFA

Minum BV Alfalfa segelas 30 minit selepas makan berbuka sebagai pengganti jus. Masa berbuka confirm kita makan macam-macam kan? Jadi mesti minum segelas BV Alfalfa untuk singkirkan kolestrol dan memberi tenaga untuk solat terawih. BV Alfalfa juga sebagai detox drink anda. Tersangat mudah. Bancuh sahaja dengan air masak kemudian terus minum.






6) PREMIUM BEAUTIFUL

Ramai yang dah tahu dan rasai sendiri kelebihan memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Sekarang masa untuk anda pula rasai sendiri betapa bagusnya memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Selain membantu menahan lapar semasa tempoh berpuasa, premium beautiful juga sangat membantu dari segi kesihatan. Badan rasa cergas bertenaga, tiada masalah gastrik, mudah melakukan kerja dan ibadah, mengurangkan sakit pinggang dan sakit belakang dan banyak lagi. Sebagai bonus, berat badan mudah turun sebab Premium Beautiful membantu mengawal portion makanan yang kita ambil semasa berbuka. Jadi tak ada kes terlajak makan sampai lemau nak terawih : )

Bonus lagi, anda pasti lebih yakin untuk bergaya hari raya nanti. Kata nak kurus sebelum raya kan? Haaa inilah masanya!


Okay macam mana nak dapatkan produk-produk ni dengan HARGA ISTIMEWA?

Senang sahaja.

Hubungi saya terus ya :)

Whatsapp/text/PM semua boleh.



013-7415271
Norain Mohd Nizar
The Premium Beautiful Expert 
SHOM Products Entrepreneur


Friday, May 26, 2017

Salam Ramadhan 1438H

Assalamualaikum & salam sejahtera :)

Alhamdulillah syukur kepada Allah dapat kita berjumpa lagi dengan bulan Ramadhan yang penuh rahmat dah barakah.

Jadi sebelum kita semua umat Islam mula berpuasa esok hari, ingin saya dan keluarga memohon kemaafan atas segala salah dan silap sama ada secara sedar atau tidak, sengaja atau tidak, mohon diampunkan.

Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik dari sebelumnya. Semoga kita semua dapat meningkatkan ibadah dan membuat segala amalan baik dengan penuh ikhlas dan semoga Allah menerima ibadah kita semua.

Sepanjang bulan puasa ni, untuk waktu imsak dan berbuka puasa u all boleh dengarkan di Suria FM ye. Kenapa? Sebab segmen tersebut ditaja oleh Min Kaffe, satu-satunya kopi garam buluh asli keluaran Sahajidah Hai-O :)




Ikut pengalaman saya, suami, mak ayah dan semua rakan-rakan yang mengamalkan Min Kaffe sewaktu bersahur dan berbuka sangat membantu mengekalkan kecergasan badan untuk berpuasa dan juga mengembalikan kecergasan selepas seharian berpuasa. Bila badan cergas, kita pun semangat nak solat terawih pada malamnya pula. :) Jadi Min Kaffe ni mesti kita amalkan ye. InsyaAllah ia membantu anda juga.



What should we do during Ramadhan month. Bagus untuk melatih anak-anak kita juga.



Jom kita refresh niat puasa Ramadhan :)


Image result for niat puasa ramadhan


Doa berbuka puasa. Jangan lupa baca bismillah dan doa ye.


Image result for niat puasa ramadhan


Selamat berpuasa untuk semua umat Islam seluruh dunia. Marilah kita tingkatkan iman dan penghayatan sepanjang bulan yang mulia ini :)





Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak dari kami sekeluarga.

Selamat berpuasa :)