Monday, November 28, 2016

Alternatif Bagi Mengatasi Masalah Slip Disc

Assalamualaikum & hello semua.

Apa khabar anda semua? Harapnya baik-baik sahaja ye.

Kali ni saya nak kongsikan penyelesaian masalah slip disc yang dihidapi oleh sebilangan besar daripada kita. Kalau nak bercerita lanjut tentang slip disc, saya bukanlah pakar. Tapi apa yang saya ingin kongsikan adalah pengalaman rakan saya yang telah menjumpai alternative untuk mengurangkan seterusnya memulihkan masalah slip disc yang mereka alami.

Baru-baru ini rakan saya akan berkongsi pengalaman beliau.

Kisah ini dari salah seorang rakan kongsi saya, Zafeera Zaki dari Seremban, Negeri Sembilan. Beliau juga merupakan salah seorang Premium Beautiful Expert dalam The Diamond Circle Team.
 
 Fira mula memakai Premium Beautiful Korset pada bulan Disember 2015. Beliau merupakan pesakit Slip Disc L1 & L2. Menurut Fira, beliau memilih untuk memakai premium beautiful berbanding lumbar korset kerana ianya lebih praktikal, memudahkan pergerakan, senang untuk bekerja & menguruskan keluarga. Sebagai ibu bekerjaya semestinya Fira memerlukan sesuatu yang praktikal dan mudah dipakai setiap hari. Premium Beautiful adalah pilihan terbaik.

Ini pengalaman Fira sendiri. Alhamdulillah I am happy for her. She started wearing Premium Beautiful for health. Pakai punya pakai secara konsisten 8 jam sehari, berat badan pun mudah turun. Alhamdulillah bila makin sihat, cantik pun dapat sekali :)


 
 
 
Untuk pengetahuan anda semua, Premium Beautiful direka untuk kesihatan dan kecantikan wanita. Jadi tidak betul sama sekali dakwaan bahawa pakai Premium Beautiful hanya untuk kurus. Orang kurus pun pakai Premium Beautiful. Sebab apa? Sebab mahukan badan yang lebih sihat luaran dan dalaman.
 
 
 
Ciri-ciri Premium Beautiful yang unik menyebabkan ramai wanita gembira memakainya.
 

Setiap satu pieces mempunyai ciri-ciri istimewa dan fungsi tersendiri.



Lagi perkongsian dari pesakit slip disc. Alhamdulillah dengan Premium Beautiful dan rawatan susulan, beliau boleh kembali aktif.

Jadi jika anda atau ada kenalan sekeliling anda yang mempunyai masalah yang sama, boleh hubungi saya segera untuk keterangan lanjut.

Premium Beautiful membantu menyokong dan memperbetulkan postur badan seterusnya membuatkan badan rasa selesa dan kemas.



Dapatkan konsultasi percuma dari saya dan dapatkan juga Premium Beautiful anda dengan HARGA JIMAT sehingga 31 Disember 2016 ini.

Jangan lepaskan peluang ya!

013-7415271
Norain Mohd Nizar
Your Trusted Premium Beautiful Expert
Since 2012





Saturday, October 15, 2016

TDC 10K Challenge | Well Done Qualifiers!

Alhamdulillah.
 
All of us in TDC are super excited with this challenge!!
 
Dah la BONUS BESAR confirmed, dapat pula reward Duckscarves yang hot tu!!
 
TDC 10K challenge has been launched by TDC Top Leads since last 2 months, so far memang nampak everyone in the team are fighting for it.
 
Reward hanyalah sebagai motivasi, yang penting apa yang mereka capai bisnes dan juga keyakinan diri yang makin meningkat dan terus berani mengorak langkah dalam bisnes.
 
 
Congratulations to all qualifiers for August and September! Kekalkan prestasi dan teruskan perjuangan anda.
 
 
 
TDC 10K Challenge Top Qualifiers for August 2016.
 
Syqin, Elis, Kak Aju, Olyn, Nana, Lina and Nurul. Well done ladies!

 



And the number of qulaifiers are increasing for September 2016!! Wow!! TDC Hebat!
 
Well done Elis, Mandy, Kak Yati, Kak Tini, Olyn, Nurul, Ida, Faeza, Nana & Ira. Keep it up!!








There you go!! The duckscarves!! Quack quack!





Congratulations team! Let's aim more for October, InsyaAllah.


Kepada yang nak jadi seperti mereka atau masih tercari-cari peluang side income, memang saya sarankan untuk buat bisness ni. Konsep kita mudah, kita guna products yang ada then kita share. Sebab semua produk SHOM bagus-bagus dan berkualiti sebagai contoh Premium Beautiful dah lama dalam pasaran dan masih kekal hingga kini. Ini menunjukkan demand sentiasa ada. kalau dilihat di Instagram #premiumbeautiful #testimonitdc terlalu banyak testimony from our team The Diamond Circle (TDC). Semua testimony baru dan real. Genuine testimony dan kita tak perlukan artis sebagai duta untuk melariskan produk :)

Mungkin ada yang ingat boleh dapat ratus-ratus sahaja, sebenarnya jika follow cara betul-betul, anda boleh dapat RM 5000 sebulan. Itu belum kira makin naik pangkat dalam bisnes, income makin naik. Boleh dapat 5 angka sebulan :)

If berminat nak jadi my next protégé,just contact me ya! Saya dulu bermula dengan zero juga. So tak perlu segan-segan ye. Just bagi peluang pada diri sendiri & imagine 5 tahun dari sekarang apa yang anda boleh capai.


Jangan lupa contact me ok? See you soon!





Norain Mohd Nizar
Business Coach
013-7415271
 

Premium Beautiful Promotion Is Back!!

Assalamualaikum & salam sejahtera,
 
Hari ni saya nak bagitahu berita tersangat baik.
 
Berita baik untuk anda yang dah lama mengidam nak pakai Premium Beautiful atau yang dah ada Premium Beautiful tapi nak dapatkan new set...
 
Rebate is back!! Yeay!! Boleh jimat RM 600 - RM 1500 !!
 
Banyak kan...





Yes, Premium Beautiful direka 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pendek kata sihat dulu then cantik pun dapat sama as bonus. Sebab tu la Premium Beautiful ni ramai yang pakai tak kira apa jua bentuk badan. Size Premium Beautiful pun memang wide range so anda tak perlu risau kalau takde size ;)
 
Sebut tentang saiz, macam mana nak tentukan saiz ya?
 
Mudah saja. Anda hanya perlu ambil ukuran di bawah dan whatsapp atau sms saya. If nak saya ukurkan pun boleh. Sambil-sambil tu boleh explain details about PB.





Simple measurement, if tak sure macam mana do contact me ya.
 
Okay cara bayaran pula, ada 3 cara. Don't worry ya, ada plan serendah RM 97 sebulan.





Dan jika anda tercari-cari peluang dan cara untuk gandakan income setiap bulan, jom berniaga bersama saya. I will be your mentor :)





So wait no more ya!
 
Contact me now:
 
 
Norain Mohd Nizar
Business Coach
The Premium Beautiful Expert
 
013-7415271