Wednesday, December 10, 2014

Testimoni Premium Beautiful Terbaru Wajib Tengok

Assalamualaikum & hello everyone :)

Today nak share few latest testimonies of Premium Beautiful dan Set Kempis Perut yang semakin meletup-letup itu. Tambahan pula dengan our GengDietTDC yang masing-masing semakin slim dan sihat. Alhamdulillah benda yang baik mesti nak kongsi kan?


Me of course. Hehe. Baju yang sama. Kiri tu was 59 kg and now 52 kg. Yeay!

Immediate shaping! Nampak tak walaupun badan agak besar, tapi bila pakai Premium Beautiful terus badan lebih kemas :) Ini baru 10 minit. Kalau konsisten 8 jam sehari confirm badan lebih slim :)

Sharing from #gengdiettdc ada yang turun 6.5kg even tak sampai sebulan amalkan Set Kurus!


Beza kan? Perut teruskempis after pakai Premium Beautiful. Secara automatik, confident level pun up!


Ini pula sharing from my partner, Anis yang sedang berpantang after deliver he baby girl. Memang tak tangguh-tangguh terus pakai Premium Beautiful korset after 4 hari bersalin. Congrats Anis!

Biasa kalau pakai dress macam ni mesti seksa nak cover perut kan? Berapa lama pula nak tahan nafas tu? hehe. Just pakai Premium Beautiful and problem solved!

Baju yang sama tapi dah longgau. Yeay!

My geng diet, Ieja. Banyak Beza..she lost 8 kg!

I am a mother of two :) Happy me with the progress!
Tengok balik gambar lama memang ngeri. Huhu. Alhamdulillah both of us sama-sama join Geng Diet so semakin slim bersama gitu. Tahniah Syikin!

My partner, Faeza semakin slim. Total lost of 22kg!!


Macam mana? Teruja?

Kalau teruja jom cepat-cepat contact me. I can share with you how to do it right. Bukan sahaja dapat turunkan berat badan dan shaping, extra income pun boleh dapat =)


Contact me ya.


Ain : 013-7415271
ainezam2001@yahoo.com


Bonus Day!




Tahniah partners!!


Alhamdulillah...hari yang menggembirakan! Walaupun hari ni saya demam. Setiap bulan boleh senyum lebar macam ni, tak perlu tunggu bonus setahun sekali.  Tahniah diucapkan to all partners yang dapat BONUS hari ini daripada bisnes. Best kan gaji 2 kali sebulan? Bayangkan kalau gaji bulanan RM 5,000 campur pulak dengan bonus dari business RM 5,000 - RM 10,000...tak ke dah 5 angka income tu? :)

Yang lagi best bonus dari business ni unlimited. Buat lebih, dapat lebih. So boleh aim setiap bulan nak berapa. Makin buat, makin banyak, makin seronok. Sebab tu semua nampak awet muda. Sebab selalu happy je. Biasanya bila dapat gaji, within a week dah nak habis bayar komitmen sahaja. Lepas tu dah tak semangat nak kerja coz nampak pergi kerja balik kerja. Tak ada motivation.

Dari business ni, kita boleh aim nak berapa. Macam cheque kosong. Nak RM1,000, RM3,000, or mahupun nak RM20,000, just follow & buat secara teamwork. Confirm boleh dapat. Tak lama pun kita nak nampak progress tu, buat business dalam a few months dah nampak progress kalau disiplin.

So for those yang nak dapat side income, boleh pm me or my partners. 2015 gonna be tough. Ada yang cakap tak ada masa, but think about it again antara tak ada masa & tak ada duit, yang mana lagi stress. Duit bukan segalanya, tapi dengan duit tu nak bayar rumah, kereta, belanja bulanan anak-anak & banyak lagi. Business ni kita buat thru online, if tak ada masa still boleh manage lagi.

Even myself sendiri masih bekerja dan buat bisnes secara part time. My business partners pun 70% masih bekerja. Tak ada masalah pun. Housewife, business owner or even student pun ada. This business for everyone. To have comfort financial & life, we have to get out of our comfort zone dulu. Let's start today!

To all my business partners, enjoy your bonus day!! I am proud of you :)

Monday, November 24, 2014

Sushi Zanmai | Paradigm Mall Kelana Jaya

Ada peminat sushi kat sini? Sedapnya sushi!

Sebelum buat bisnes ni, memang tak pernah makan sushi. Nak kata tak suka makan tu pun tak jugak. Mungkin lebih kepada tak ada geng nak makan sushi. Now dah jadi peminat sushi pula rasanya. Hehe.


Last weekend, I had a sushi date with my sisters. Hubby tak join sebab beliau tak minat makan sushi. Since dari JB lagi dah aim nak makan sushi zanmai after our intensive class for business. Terbayang-bayang dah sushi yang sedap-sedap belaka. If di Johor Bahru just ada sushi king. Sushi lain macam takde je, so bila dah kat KL of course la nak makan yang sodap kan!

Binti Mohd Nizar :) Makteh, muka kau besau. Lol
Tak tau nama. Sedap sesangat!

Yumss!
Kebetulan Syikin, Fariq, Jue and Pia nak makan sushi zanmai juga, so kita tapau meja panjang terus!
Catching up with Jue :)


Behind the scene


Tak snap banyak gambar since masing-masing kelaparan. Hehe. Yang penting puas hati dapat makan sushi zanmai. Dah lama mengidam okey. Kesian kan orang Jay Bee. Huhu.


Lepas maka sushi, kita dating pula.



Dan shopping serba sedikit.


So makan sushi dapat, shopping seluar baru pun dapat since seluar yang ada mostly dah longgau. Yeay! Happy me =) Berkat amalkan tips kurus & sihat bersama #gengdiettdc.


Thank you for reading!