Saturday, January 19, 2019

Bio Velocity Sleep Mate

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Lately sis dapat banyak permintaan daripada client yang nak cuba Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) atas sebab faktor kesihatan dan juga masalah sukar tidur. Jangan main main dengan masalah susah tidur ni tau. Boleh membahayakan kesihatan sekiranya tidak dirawat dengan baik.

Sebelum kita bercerita lanjut mengenai Bio Velocity Sleep Mate ni, suka sis nak ingatkan sekiranya u all ingin membeli dan mendapatkan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM), pastikan u all dapatkan khidmat nasihat dari agen yang u all berurus niaga. Nak lagi senang, urus niaga dengan sis terus okay? :) 

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Bio Velocity Sleep Mate dan pembelian Bio Velocity Sleep Mate, you all boleh contact me at: 013-7415271 or you can always email me at: norain.nizar@gmail.com




Frequently Asked Question (FAQ) mengenai BVSM


Soalan: Bolehkah saya COD (Cash-On-Delivery) Bio Velocity Sleep Mate?

Jawapan: Maaf, buat masa sekarang sis tidak menyediakan perkhidmatan COD. Pembayaran perlulah dibuat terlebih dahulu dan kemudian delivery akan dilakukan sama ada serahan tangan atau postage. 

Soalan: Adakah benar kesihatan akan bertambah baik setelah menggunakan Bio Velocity Sleep Mate?

Jawapan: Penggunaan Bio Velocity Sleep Mate semata-mata mungkin tidak akan memulihkan penyakit yang kronik. Cuma penggunaan Bio Velocity Sleep Mate membantu untuk melancarkan perjalanan darah dan mengembalikan tenaga badan ke tahap optimum. Kesihatan yang baik mestilah disertai dengan aktviti senaman dan penjagaan makanan yang baik. Insya Allah sakit-sakit seperti lenguh badan, susah hendak tidur lena pada waktu malam, selalu rasa letih walapun sudah tidur pada waktu malam akan dapat dikurangkan dengan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate yang consistent.

Ada testimoni di mana beberapa penyakit kronik seperti stroke, asthma dan beberapa penyakit kronik yang lain sembuh dengan penggunaan Bio Velocity Sleep Mate. Cuma masa yang diperlukan adalah berlainan untuk setiap pengguna Bio Velocity Sleep Mate. Penggunaan Bio Velocity Sleep Mate ini hanya salah satu alternatif untuk kesihatan yang lebih baik, dan bukannya ubat doktor. You all boleh beli dan cuba Bio Velocity Sleep Mate ini untuk membaik pulih kesihatan, cuma seperti yang sis katakan sebelum ini, mesti kena ada jaga makan dan disertakan dengan senaman yang dibenarkan oleh doktor.

Apa-apa pun, untuk penyakit yang kronik, wajib dapatkan nasihat doktor. Kalau ada ubat yang perlu diambil seperti yang disarankan oleh doktor, wajib kena ambil ubat.

Bio Velocity Sleep Mate hanyalah salah satu terapi tidur untuk u all kembalikan tenaga badan yang telah digunakan sepanjang hari. Dan bukannya ubat doktor atau penyembuh kepada segala penyakit kronik.


Apa itu Bio Velocity Sleep Mate?

Secara ringkasnya Bio Velocity ini adalah pelapik tilam bersaiz queen yang mempunyai teknologi Bio Velocity. Yang di mana bila kita tidur atas pelapik tilam ini, ia sangat membantu untuk kita dapatkan tidur yang lebih nyenyak dan energy badan kita akan di recharge ketika tidur. Sebab sis faham, zaman sekarang ini, memang bukan mudah untuk nak dapatkan tidur yang nyenyak dan lena di sebelah malam.

Selalunya, mungkin kita yang dalam awal 30-an tidak terasa lagi. Tetapi once kita masuk 40-an, bila hanya tidur 3-4 jam sahaja tidak mencukupi untuk badan kita. Jadi di sini Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu. Sebab apabila kita tidur atas pelapik tilam ini, badan mereka lebih cergas setiap kali bangun pagi. Mereka lebih mudah untuk buat kerja seharian. Kurang berasa letih dan badan menjadi kurang lenguh.

Nampak simple kan? So, kalau hendak baca lebih lanjut tentang Bio Velocity Sleep Mate ini, boleh teruskan membaca entry ini ya.

Bio Velocity Sleep Mate

Secara umumnya kita semua tahu bahawa tidur yang berkualiti adalah sangat penting untuk sistem badan manusia. Ianya mempengaruhi fizikal, emosi dan fungsi otak manusia. Allah jadikan malam untuk kita berehat. Apabila kita cukup tidur, kita akan rasa lebih bersemangat, tenang dan gembira untuk menjalani aktiviti seharian. Cuba kalau tak cukup tidur, ada je benda tak kena kan? Serba serbi salah asyik rasa nak marah dan stress je.

Cuba baca ni satu persatu. Tanda tanda tak cukup tidur.


Masalah tak cukup tidur ni nampak ringan tapi kesannya sangat tidak elok untuk badan kita. Kalau diambil ringan lama lama nanti memudaratkan dan prestasi kerja juga terjejas. Bukan setakat itu, tugas dan tanggung jawab pada keluarga pun akan makin sukar dilakukan sebab badan cepat letih dan lesu. Makin hari makin stress, end up muka pun cepat tua. Huhuhu. Mesti tak nak tua sebelum usia kan?
Kepentingan tidur untuk setiap manusia:
  • Semua sel badan akan diperbaharui dan diaktifkan
  • Aktiviti otak seperti mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan
  • Menguatkan minda dan kesedaran (alert)
  • Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda
  • Melambatkan proses penuaan, memanjangkan umur
  • Menggalakkan pembaharuan sel kulit, meningkatkan kencantikan kulit
  • Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak
  • Menghilangkan kepenatan, memulihkan keadaan badan, menjana kembali tenaga
  • Untuk kesihatan mental, meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak

Nampak kan betapa pentingnya tidur untuk manusia?
Jadi bagaimana Bio Velocity Sleep Mate boleh membantu?
Teknologi Bio Velocity
Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi



Manfaat Bio Velocity Sleep Mate

Bagaimana nak gunakan Bio Velocity Sleep Mate?
Mudah sahaja. Hanya bentangkan Bio Velocity Sleep Mate di atas tilam dan pasangkan cadar. Atau boleh juga dijadikan sebagai selimut. Siap dah untuk menikmati tidur lena dan berkualiti :)
Feedback pengguna Bio Velocity Sleep Mate. Selain daripada membantu masalah tidur, Bio Velocity Sleep Mate juga membantu proses penyembuhan. 
Testimoni BVSM - selepas kemalangan

Testimoni BVSM - masalah urat saraf
Testimoni BVSM - tidur lebih lena

Testimoni BVSM - rasa kebas kaki berkurangan

Testimoni BVSM - pesakit minor stroke lebih sihat 

Testimoni BVSM - badan lebih segar

Testimoni BVSM - pesakit stroke tidur lebih lena waktu malam

Tetsimoni BVSM - tiada lagi masalah kaki kebas 

Testimoni BVSM - selesa guna

Alhamdulillah. Bio Velocity Sleep Mate sebagai alternatif untuk kesihatan yang lebih baik. Hanya Allah yang mengurniakan kesembuhan dan kesihatan pada penggunanya yang ikhtiar. InsyaAllah.
So again, kepada u all yang benar benar mahukan manfaat daripada Bio Velocity Sleep Mate ni, jemputlah hubungi sis segera ya. Mungkin ianya perlu untuk u all atau pun ahli keluarga mahu pun rakan rakan. Panjang panjangkan entry ini ya dan terima kasih kerana sudi membaca entry ni sampai habis :)
Contact me at 013-7415271 or email me at norain.nizar@gmail.com

Sunday, September 9, 2018

My Achievement, My Dream Ride

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..


Syukur dan terima kasih Ya Allah
Di atas segala nikmat rezeki dan nikmat kehidupan
Kerana memudahkan urusan
Dan mengkabulkan permintaan
Satu lagi impian berjaya ku capai..


BMW 330e M Sport 2018 in Estoril Blue




Terima kasih kepada suami atas kepercayaan, kasih sayang, doa, sokongan, pengorbanan dan sama-sama berjuang untuk merealisikan impian kita bersama. Terima kasih mak dan ayah atas doa yang baik untuk anakmu ini, atas segala bantuan dan kasih sayang yang dicurahkan. Terima kasih anak-anak kesayangan kami Izzah Ardini, Ifra Afiqah dan Inas Ammara kerana memahami perjuangan mama dan papa. 



My strength, my BIG WHY

Terima kasih mentor atas segala ilmu, tunjuk ajar, kepercayaan dan komitmen yang berterusan. Terima kasih rakan-rakan kongsi, anak-anak didik dalam bisnes kerana setia bersama sehingga ke hari ini, kerana mendoakan kejayaan kita bersama.

Semoga dengan pencapaian ini memberi inspirasi dan motivasi kepada semua supaya teruskan melangkah, bertindak mengikut ilmu dan landasan yang betul, tidak mudah berputus asa dan percaya bahawa IMPIAN PASTI MENJADI KENYATAAN apabila kita bersungguh-sungguh mendapatkannya.
Image may contain: 1 person, car and outdoor

Enjoy the moment..





A million dreams..

‘Cause every night I lie in bed,
The brightest colors fill my head,
A million dreams are keep me awake,
I think of what the world could be,
A vision of the one I see,
A million dreams is all it’s gonna take,
A million dreams for the world we’re gonna make...




It takes a dream to get started
Desire to keep going
And determination to finish

Do you have a dream?

Let me coach you to grow and explore your potential. You will be amazed!

Transform your life starts from now.

Be my next dream catcher,

Norain Nizar
Your Life Transformation Coach
013-7415271

Tuesday, July 24, 2018

Premium Beautiful Korset Kesihatan

Ada juga yang fikir pakai Premium Beautiful ni untuk kurus semata. Maknanya untuk orang yang ada masalah berat badan atau lebih senang nak faham, masalah kegemukan. Betullah untuk bantu kita kurus adalah salah satu fungsinya.

Tapi ramai yang tak tahu Premium Beautiful juga sangat banyak manfaat untuk kesihatan kita. Jadi dalam entry kali ni sis nak kongsikan fungsi setiap satu helaian Premium Beautiful. Sekali u all dah pakai, confirm 100% u all akan jatuh cinta!


Fungsi Premium Beautiful
Cuba baca satu persatu ya.


Sebenarnya Premium Beautiful dah bantu ramai wanita menyelesaikan dan mengurangkan masalah kesihatan yang mereka hadapi. Asbab pemakaian Premium Beautiful secara konsisten dan juga gaya hidup yang makin sihat..alhamdulillah kesihatan pun bertambah baik.

Sebab utama sis buat keputusan untuk mula pakai Premium Beautiful 8 tahun lepas ialah masalah sakit pinggang terlampau teruk. Sehingga menggangu aktiviti harian dan kerja waktu itu. Nasihatnya bila sakit ni jangan dibiarkan buat tak tahu aje nanti jadi lebih teruk..siapa yang susah? Kita juga kan...

Jadi sebab tu sis nekad untuk pakai juga Premium Beautiful.





Macam Aqma ni pula ada masalah postur badan bongkok pun tak boleh dibiarkan. Sebab akan menyebabkan masalah lain pula timbul. Sakit bahu, ada kala sakit pinggang. Itu semua kita dah elakkan dari berlaku. Dalam pada nak betulkan postur badan, period pain pun hilang sama. Alhamdulillah.



Berat badan naik mendadak selepas kahwin. Ini memang mengerikan. Orang kata 'tak apa..elok tu hati senang sebab dah ada orang jaga'. Tapi dalam hati kita sahaja yang tahu betapa risaunya! Yang sedang berusaha untuk hamil pun elok pakai Premium Beautiful ni sebab boleh bantu melancarkan aliran darah dalam badan kita. 



Masalah sakit belakang akibat dari kerap mengangkat barang berat tanpa apa apa sokongan pada badan. Bila pakai Premium Beautiful, badan kita macam ada penyokong dan tak mudah rasa sakit belakang atau penat terlampau.




Senggugut atau period pain memang tak asing bagi wanita hingga boleh menyebabkan kemurungan. Mood swing tak tentu pasal. Prestasi kerja pun akan terjejas sebab tiap tiap bulan nak ambil MC. Kan ke haru tu. Sebab tu Miza pilih untuk pakai Premium Beautiful.



Bayangkan sepanjang 9 bulan mengandung dan mengalami sakit belakang. Ingatkan selepas bersalin, sakit tu hilang tapi rupanya tidak. Tetap sakit juga. Alhamdulillah selepas memakai Premium Beautiful secara konsisten, sakit belakang beransur hilang dan sebagai bonus, berat badan pun turun dengan cepat. No wonder ibu anak 4 ni maintai slim.



Lagi satu masalah wanita. Body shape kembang dan tidak menarik. Diri sendiri pun tak yakin. Dalam pada nak reshape body tu, selesai juga masalah kesihatan yang lain seperti sembelit, period pain dan sakit pinggang. Best kan dapat jadi sihat dan cantik dengan hanya memakai 1 korset sahaja!



Pakai Premium Beautiful untuk kuatkan rahim. Ikhtiar dengan memakai Premium Beautiful dan alhamdulillah selepas konsisten pakai, peranakan kembali normal dan period juga kembali normal.



Kalau u all ada masalah yang sama seperti di atas, jangan malu malu untuk hubungi sis ya. InsyaAllah sis bantu u all dengan Premium Beautiful.

U all kalau nak pakai Premium Beautiful, jangan tanya kawan yang tak pakai. Tapi tanyalah Pakar Premium Beautiful macam sis :)


Thank you for reading and following.

Boleh hubungi sis dengan segera ya.




Ratu Korset Premium Beautiful No. 1 Malaysia
Pakar Premium Beautiful Anda 


+60 137415271

norain.nizar@gmail.com
Facebook : Norain Nizar
Instagram : norain.nizar