Sunday, October 26, 2014

Tips Turunkan Berat Badan | Set Kempis Perut

Hi semua :)

Pernah dengar tentang Set Kempis Perut yang semakin hot di pasaran sekarang? =) Yes memang high demand sebab Set Kempis Perut by The Diamond Circle bukanlah pil kurus mahupun produk yang ada kesan sampingan. Malah berkhasiat dan bagus untuk diamalkan.

So, apa dia Set Kempis Perut ni?

Ianya terdiri dari


  • Mineral Coffee
  • Garlic Plus
  • BV Alfalfa


Set Kempis Perut


Setiap satu daripada set ini mempunyai khasiat tersendiri.


BV Alfalfa






Mineral Coffee



Garlic Plus




Actually ini semua produk Hai-O yang memang saya amalkan setiap hari.


Cara pengambilan pula disarankan macam ni.

1. Mineral Coffee - during breakfast & tea break
2. Garlic Plus - 4 biji sehari. 2 biji setiap kali pengambilan. Anytime.
3. BV Alfalfa - bancuh 2 sudu bersama air masak 500 ml. Minum setiap kali lepas makan.


U all try this set insyaAllah berkesan. If combine dengan Premium Beautiful memang lebih bombastik kesannya :)


Antara testimoni client yang dah amalkan set ni..













Alhamdulillah ramai yang puas hati. Even myself pun memang amalkan set ni. Memang boleh bantu kempiskan perut and turunkan berat uolss. Sambil turunkan berat kita jaga kesihatan juga =)


Nak try? Only RM 135/set.


Contact me ya.

+6013-7415271
Emai : ainezam2001@yahoo.com


Izzah Ardini Turns 5

Esok 27 October 2014 maka genaplah usia Izzah Ardini 5 tahun. Ya Allah cepatnya masa berlalu. Bila tengok anak makin membesar, terasa diriku ini semakin "muda". Ahahah.


Since esok is Monday and both of us working, so we decided to had a celebration at her school today. Takpelah awal sehari je kan. Her first time and our first time too. Surely Izzah seronok sebab dapat celebrate dengan kawan-kawan.

Untuk birthday kali ni, mama order cupcakes since sambut birthday at school so senang teacher nak manage. Just bagi cupcake sorang satu and settle compared to normal cake nak kena potong bagai =).

Memandangkan demam frozen belum surut sampai sekarang, so mama ordered a Devil Food Chocholate Cupcakes with Frozen Theme. The cake baked by a humble Puan Balkis from Setia Indah, Johor Bahru. This is the second time ordered from her. If you all nak order juga, check out her Instagram account @thinkerbell_1957.

Kek yang sangat lazat. Terliur tak? Hehe

The celebration at school. We can see Izzah was very happy!

We hoped Izzah and her friends really enjoy the cupcakes and the goodies. Mama bagi pencil box sorang satu. Okaylah kan =)


To Izzah Ardini, Happy Birthday yang ke 5 tahun. Moga jadi anak yang solehah, menyenagkan hati mama papa, jadi kakak yang baik pada adik-adik, bijak dalam pelajaran, dah besar nanti bantu mama papa dalam bisnes pulak ye :)

We love you Izzah Ardini. You will always be our baby girl. 



Marine Essence Beauty Bar

Alhamdulillah. Sejak berbisnes, demand for Marine Essence Beauty Bar memang tak pernah putus. Sebabnya sabun Marine Essence ni memang dah terkenal disebabkan keberkesanan dan ramai client yang puas hati menggunakannya. Hari ni sahaja dapat order berkotak-kotak from clients. Best!

Marine Essence Beauty Bar ni dari ramuan semulajadi. Tak perlu risau about chemical. Seperti my previous entry , chemical dalam sabun sangat merbahaya, boleh menyebabkan kanser.






Selain sesuai for allergy, Marine Essence Beauty Bar ni berkesan untuk menghilangkan kesan gelap / hitam seperti ketiak, lutut & sebagainya. If nak pakai di muka pun boleh. Rasa lembut jer. Sabun ni boleh jadikan pengganti our sabun mandi. Sambil mandi sambil protect our kulit. After pakai sabun ni confirm rasa kulit jadi lebih lembut :)



Sabun Marine Essence Beauty Bar ni sesuai untuk kanak-kanak & dewasa. So boleh di gunakan for the whole family. Paling famous for kids yang ada eczema or rashes.


Antara testimoni from client dan our team yang dah gunakan Marine Essence Bar ni, seperti berikut :













Nampak kan banyak testimoni keberkesanan Marine Essence Beauty Bar ni. Even myself sendiri gunakan sabun ni untuk cuci muka. If ada jerawat memang cepat kering dan kesan jerawat makin pudar. Yes jimat wang ku :)


If u all nak dapatkan Marine Essence Beauty Bar ni, boleh contact me ya. Kalau nak jadi agent pun boleh. Mudah sangat  nak jual..


See ya! Thank you for reading this entry.