Sunday, June 5, 2016

Doa Jemput Rezeki

Assalamualaikum and hi all :)

Nak puasa ni sure ramai yang ambil peluang untuk buat bisnes kan? Ye la cari duit lebih untuk belanja raya kan.. Kali ni saya nak kongsikan pada anda semua doa menjemput rezeki. Sebenarnya rezeki kita ada, ALLAH dah janjikan siapa berusaha pasti dapat hasilnya.

Jadi, kita jemput rezeki dengan cara betawakkal, berusaha dan berdoa kepada ALLAH bulat-bulat dan lihat apa hasilnya nanti.

Ini doa yang boleh kita amalkan:

" Ya ALLAH Ya Fattah Ya Razzaq Ya Ghani Ya Mughni aku tak tahu bagaimana aku tahu dan aku tak tahu bagaimana aku buat namun aku buat dan berjaya dapat jualan sebanyak RM xxx,xxx (boleh selit kuantiti target jualan) melalui jualan (bisnes apa) dengan sangat cepat, mudah, halal dan gembiranya. Alhamdulillah ya Syukur."


Zikir menjemput rezeki.

*Ya Fattah = Yang Maha Pembuka
Ya Razzaq = Yang Maha Pemberi Rezeki
Ya Ghani = Yang Maha Berkecukupan
Ya Mughni = Yang Maha Memberi Kekayaan


Di penghujung doa ni sebut Alhamdulillah Ya Syakur sebab kita kena yakin kena bayangkan yang kita pasti dapat apa yang kita doa sebab kita ada ALLAH. In shaa ALLAH. Letak yakin tu NOMBOR SATU.

Yang mana baik kita kongsikan semoga bermanfaat untuk semua.

Jom sama-sama kita amalkan. Semoga kita semua dikurniakan rezeki yang banyak dan melimpah ruah dan semoga perniagaan kita semakin maju, berkembang, SALES LEBAT setiap hari. Aamiin!


Credit to takan kongsi TDC, Aqma untuk doa ini. Thank you Aqma :)

Projek Duit Raya TDC

Assalamualaikum & hi all :)

Alhamdulillah lagi 1 hari sahaja kita umat islam bakal menyambut bulan Ramadhan yang mulia dan mula berpuasa.

Sebelum puasa lagi kami TDC dah launch Projek Duit Raya TDC, di mana kami menjemput anda semua untuk sertai kami. Sama-sama kita tingkatkan pendapatan kita bermula bulan puasa ini dan bulan-bulan seterusnya. Excited!! Sebab berniaga bersama TDC bukanlah calan-calang perniagaan. 




SIDE INCOME WITH PAYSLIP

Zaman sekarang kalau tiada side income, makan cukup2 ja mesti akan cepat rasa tertekan. Mana nak cukupkan keperluan anak2, diri sendiri lagi. Itu tak termasuk keperluan2 lain, bayar rumah, nak hulur kat mak ayah kat kampung, kereta, telefon, bil api air, bil astro.
Haaa..banyak kan?? Larat ke kerja sebulan semata2 nak bayar semua tu?? Awal bulan je duit dah habis sebab setelkan hutang2 tu. Tak merasa nak enjoy beli baju baru, kasut baru, jam baru, jalan2.
Bila fikir2 balik, "Life is about enjoy doing something you love. No body will change it for you until you do."

So ‪#‎sideincome‬ adalah jalan penyelesaian yg terbaik. Memang seronok kalau kita dapat buat side income yang :

✔Guna Social Media
✔Produk Popular & Permintaan Tinggi
✔Modal Sekali seumur hidup
✔Ada FREE training & coaching oleh MENTOR berpengalaman
✔Ada Elaun Kereta min RM1000
✔Ada peluang melancong dengan layanan 5 bintang secara PERCUMA ke luar negara 2x setahun.
✔ Syarikat yang kukuh, 24 tahun bertapak teguh

Paling seronok ada PAYSLIP!

Jadi jangan berlengah lagi. Jom mulakan langkah pertama anda dengan meninggalkan no.telefon anda di sini.

PM/text/whatsapp saya : 013-7415271 

Saturday, June 4, 2016

Premium Beautiful Korset | Bengkung Moden

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Kebelakangan ini makin ramai memilih Premium Beautiful untuk dipakai semasa dalam pantang selepas melahirkan anak. Alhamdulillah suatu perkembangan yang bagus kerana Premium Beautiful lebih praktikal pada zaman moden ini.

Dah tak terbilang jari client saya beli Premium Beautiful untuk berpantang dgn bengkung moden ni..

100% mereka berjaya capai weight loss minima 10-15kg dlm 2 minggu.. Client terbaru respond hilang berat 12kg 2 minggu.. Wow kan?

Berat turun 12kg!!


Siapa kata lepas bersalin tak boleh dapat balik bentuk badan sebelum pregnant? Tengok ini. Kecik ke kecik?


Satu-satunya nya Corset yg mempunyai far-infrared rays yang membakar lemak & 900 kalori!!

Sekali pakai bersamaan 5x sesi bertungku.. Jimat masa/jimat tenaga semasa berpantang..




Sebab tu saya advice sensayang sekalian yg nak bersalin atau dah bersalin pakailah PB.. Beli sekali tahan anak yg seterusnya.. Badan ni nk pakai lama.. Bonus body "bergetah" ramping berpotongan..







Jadi kepada ibu-ibu di luar sana, yang tengah tunggu masa nak bersalin, dah bersalin mahupun dah lama bersalin, jom order your Premium Beautiful with me.

Untuk yang di area Johor Bahru, boleh set appointment dengan saya for further consultation.

Untuk yang di luar kawasan Johor Bahru, just contact me and I will guide you too.


Apa-apa pun dijemput untuk hubungi saya :


PM/Whatsapp/SMS: 013-7415271

Norain Mohd Nizar
Your Trusted PB Expert
Since 2012