Saturday, August 20, 2016

Beijing, China | Our Next Fully Sponsored Trip

Assalamualaikum & hello everyone :)

Alhamdulillah tahun 2016 bermakna dah 4 tahun saya bekecimpung dalam perniagaan bersama Sahajidah Hai-O (SHOM). Sepanjang 4 tahun bersama SHOM, sudah lebih 10 negara saya, suami dan rakan-rakan jelajahi. Semua perbelanjaan ditanggung oleh pihak syarikat dengan layanan 5 bintang. Bukan trip biasa-biasa tapi kami dapat layanan VVIP. Thank you SHOM :)

InsyaAllah pada 24 - 28 August 2016 nanti kami bakal berangkat ke Tanah Besar China. Kalau dulu kami dah pernah ke Shanghai, kali ini kami ke Beijing pula.

Bila sebut sahaja Beijing, first thing yang terbayang mestilah Great Wall of China. Of course ini adalah salah satu destinasi wajib dikunjungi kalau ke Beijing.

Great Wall of China

Awal-awal lagi kami dah dipesan untuk bawa sport shoes sebab kami bakal membakar kalori di sini. Hehe.

Next kami akan dibawa merasai pengalaman menaiki bullet train dari Beijing ke Tianjin. Wow this gonna be exciting!!


Bulet train in China

Stadium Olimpik 2008, stadium sarang burung!


Olympic Stadium 2008, Beijing, China


And this one, insyaAllah ada rezeki dapat solat di Masjid Niu Jie, Beijing.

Masjid Niu Jie, Beijing

Doakan perjalanan kami selamat dan dilindungi pergi dan balik. Nantikan live update dari kami di sana ye :)

Follow #TDCinBeijing #TDCjourneys




Geng TDC in Japan bakal bersambung ke TDC in Beijing.


Untuk you all yang teringin sangat nak melancong ke luar negara tapi ada kekangan kewangan, jom lah sertai kami ke destinasi seterusnya iaitu Italy dan Umrah.

Siapa tahu dengan baca entry ni nanti akan buka peluang dan rezeki untuk you all pula :)

Jom sertai kami dengan menghubungi saya segera :

013-7415271
Norain Mohd Nizar
Business Mentor

Friday, August 12, 2016

Premium Beautiful Transformation Paling Hebat

Assalamualaikum & salam sejahtera.

Okay kali ni saya nak share testimoni premium beautiful terbaru, yes paling baru dalam The Diamond Circle (TDC). Kami di TDC memang sentiasa up to date, testimoni semua yang terbaru menunjukkan Premium Beautiful sentiasa high demand dan kami sebagai usahawan TDC bukan hanya menjual semata-mata. Kami pakai, rasa sendiri kesannya dan paling penting bantu ramai wanita mengalami transformasi yang mereka sendiri tak pernah sangka!


Sis Maria kita makin muda nampaknya. Tu gambar sebelah anak, ingatkan dengan adik. Hehe.



Zura ni pun, makin jauh beza dari dulu. Now lebih berseri-seri dan berkeyakinan bila bentuk badan makin kemas.



Kak Zu ni memang paling tak percaya. Baru-baru ni jumpa masa bengkel TDC Power, semakin kecik!!



Kak Lyn ni pula dulu-dulu tengoklah macam mana. Now dah macam anak dara! Merecikkk tau.



Tengoklah masing-masing sekarang. Daripada rupa macam makcik terus jadi kak cik! Mereka semua ni dah ada anak ye. Bagusnya bila pakai Premium Beautiful masing-masing tampak lebih muda dari usia. Berbaloi sangat pakai Premium Beautiful ni.

Paling penting dah tak ada orang tanya soalan cepumas "awak pregnant lagi ke?". Walau hakikatnya tak pregnat. Huhu sadis! #sentap.

Okay dah taknak sentap lagi.

Baik u all order Premium Beautiful sekarang.

Iya sekarang sebab now ada PROMOSI. Rugi kalau tak beli sekarang sebab boleh jimat banyak.

Terus sahaja contact saya.

+60137415271
Norain Mohd Nizar
Your Trusted PB Expert


Thursday, August 11, 2016

Promosi Premium Beautiful Paling Jimat!

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.

Sempena bulan kemerdekaan Malaysia, saya sangat berbesar hati nak tawarkan 
HARGA PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL khas untuk anda semua.

Yes!! Harga tangkap leleh punya. Hehe.

Paling jimat, siap dapat free gift tau.

Kenapa u all perlu sangat dapatkan Premium Beautiful dan memakainya secara konsisten?




Mana satu yang anda pilih? Ada masa nak berbasikal setiap hari? Hehe. Takde kan?



Tengok akak kita ni. Biarpun weightloss tak banyak sangat tapi cuba tengok body shape beliau yang makin langsing. Merecikkkk!!






Nampak tak? Ini baru sikit kisah transformasi kakak-kakak gorgeous dengan Premium Beautiful. Banyak lagi kita nak kongsikan. Tunggu tau!

Okay sekarang ni promosinya ialah..



Jimat sehingga RM 1,500!! Banyak ke banyak?



Special bila anda beli Premium Beautiful dari saya, akan dapat Premium Beautiful Natural wash PERCUMA!! Bukan itu sahaja, anda akan dapat konsultasi percuma dan guidance untuk dapatkan berat badan idaman & body shape lebih menawan.

Okay, dah tak sabar kan?

Cara nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga promosi,

Boleh PM/DM/Whatsapp/SMS saya :

+60137415271
Norain Mohd Nizar
Your Trusted PB Expert