Tuesday, October 24, 2017

Premium Beautiful Corset


PREMIUM BEAUTIFUL

No.1 Health and Beauty Lingerie specially designed for women's health and beauty.





INTERESTED?

Get your Premium Beautiful Corset from an Expert

Call/Whatsapp Now:
+60137415271


Click here for more info and Premium Beautiful testimonies


Monday, October 23, 2017

Berpantang Selepas Bersalin Dengan Premium Beautiful

Assalamualaikum & hai semua :)

Selalu share pengalaman orang lain berpantang kan, kali ni saya nak share pengalaman sendiri pula. Alhamdulillah dah nak masuk 3 bulan lepas bersalin.

Pernah baca entry saya mengenai kenapa perlu berpantang dengan Premium Beautiful? Boleh klik dan baca di sini ya.

First of all, saya nak jawab persoalan yang bermain di minda ibu-ibu semua. Ramai yang bertanyakan hal ini jadi di sini saya nak jawab untuk semua sekali.

"Kalau bersalin c-sect atau czer boleh ke pakai PB ni?"

Jawapannya BOLEH :)

Ramai juga yang cerita pada saya, mereka tak berbengkung selepas bersalin terutamanya secara czer sebab takut atau risau mengganggu proses pemulihan jahitan dan luka dalaman. Disebabkan tidak berbengkung, ibu-ibu ini terpaksa pasrah dengan perut buncit dan menggelebeh, badan mengembang bagai di pam. Kesiannya...

Okay saya sambung cerita saya ya.

Alhamdulillah pada 26 Julai 2017 saya telah selamat melahirkan anak kami yang ketiga secara normal delivery. Berat baby 3kg semasa dilahirkan dan kami dikurniakan seorang lagi puteri yang kami namakan INAS AMMARA. Jadi sekarang ada 3 orang puteri. Meriah.


berpantang selepas bersalin dengan premium beautiful
Inas Ammara dah nak masuk 3 bulan umurnya :)

Bila cerita bab bersalin dan berpantang masing-masing ada pengalaman tersendiri. Ada yang bersalinnya mudah, ada yang lama in labour, tapi apa-apa pun tetap syukur kerana diberikan nikmat untuk melahirkan khalifah ke muka bumi ni. Macam saya, untuk yang ketiga ni saya lebih bersedia dari segi mental dan fizikal. Untuk berpantang memang tak cari lain dah. Bengkung moden Premium Beautiful tetap pilihan saya.

Untuk ibu-ibu lepas bersalin, saya faham sangat perasaan ibu-ibu bila tengok perut masih besar macam ada baby lagi kat dalam! Iye sebab saya pun scary. Huhu. Sebab tu mesti berbengkung ye. Jangan dibiarkan perut begitu. Lepas discharge dari hospital maka bermulalah episod berpantang di rumah.

Saya mula pakai Premium Beautiful (PB) hari ke tiga selepas bersalin. Mulakan dengan Waist Nipper dulu sebab bila lepas bersalin perut masih besar & rahim belum kecut. Bila pakai Waist Nipper ni, badan kita rasa firm dan mudah nak bergerak tanpa ada rasa pening-pening macam nak terjatuh.

Kemudian slowly saya pakai Long Girdle dan kemudian Long Bra untuk melengkapkan set Premium Beautiful. Bila pakai PB sebagai bengkung bersalin, badan kita akan rasa warm, selesa bagai dipegang dan perut tak bergoyang. Rahim mudah kecut dan ini diperkakui sendiri oleh tukang urut dan nurse yang melawat saya dan baby di rumah :)


premium beautiful
Pengalaman saya berpantang dengan bengkung bersalin Premium Beautiful


Ibu-ibu dalam tempoh berpantang kan tak boleh sejuk jadi pakai PB adalah cara yang paling mudah, praktikal dan terbaik. Kenapa saya kata praktikal? Sebab PB ni kita boleh pakai sendiri tanpa perlu minta bantuan suami atau mak yang jaga kita. Senang sangat nak pakai kalau tahu cara pakai yang betul :)

Lagi satu situasi yang merunsingkan ibu-ibu dalam pantang ialah masalah bengkak susu. Sakitnya hanya Allah sahaja yang tahu. Tapi bila berbengkung dengan Premium Beautiful alhamdulillah tiada masalah bengkak susu kerana dalam fabrik PB disulam tenun dengan FIR. FIR ini membantu melancarkan aliran darah ke seluruh badan, seterusnya melancarkan aliran susu dan menghasilkan susu yang berkualiti.

Cara saya berpantang sebenarnya selagi boleh saya ikut cara orang lama iaitu berstokin, pakai baju lengan panjang, pemakanan ikut apa yang mak saya sediakan di samping vitamin yang doktor pakar bekalkan. Macam mak saya, nasi dan lauk memang beliau sediakan. Kemudian saya tambah sendiri buah-buahan macam sunkist, anggur dan epal. Air masak mesti minum secukupnya dan saya juga amalkan produk-produk Hai-O seperti Min Kaffe, Garlic Tablet bagus untuk buang angin dalam badan dan kempiskan perut dan juga N'licious bagus untuk membantu penghadaman dan pelawasan.


Tampil yakin selepas bersalin :)


Agak merisaukan bagi ibu-ibu lepas bersalin bila nak mula kerja tapi badan masih flabby & perut masih buncit macam pregnant. Jadi Premium Beautiful adalah penyelesaian yang PALING MUDAH dan BERKESAN.


johor
Berat turun 15kg. Happy!!



Alhamdulillah secara keseluruhannya saya memang berpuas hati berpantang dengan bengkung moden Premium Beautiful. Sebab itu saya sangat syorkan pada ibu-ibu semua untuk mula pakai Premium Beautiful tidak kira sama ada belum hamil, merancang untuk hamil, sudah bersalin atau dah lama bersalin sekalipun. Pakai untuk kesihatan badan kita dan sebenarnya untuk ahli keluarga kita. Bila kita sihat bertenaga insyaAllah mudah kita nak urus keluarga dan kerja :)


premium beautiful
My first appearance after confinement. SMSSM Award Johor Bahru 23 September 2017


premium beautiful testimonies
Photoshoot TDC PB Expert Johor 21 October 2017


Bila dah selesa dengan PB memang tak perlu nak cari yang lain. Saya pakai PB sejak dari tahun 2010 dan masih setia dengan PB. Totally worth investment for our body.

Terima kasih ya sebab baca cerita saya dan boleh juga kongsikan kepada rakan-rakain yang lain. Sharing is caring :)

Kalau anda nak mula pakai PB, nak beli PB, nak dapatkan personal consultation, do contact me ya.


Let's appreciate our body by wearing Premium Beautiful

Ingat PB ingatlah saya :)


+60137415271
Your Trusted Premium Beautiful Expert
Johor, Malaysia


Thursday, June 1, 2017

Harga Premium Beautiful Korset Termurah 2017

Assalamualaikum & hi everyone :)

Pastinya ramai yang ingin tahu harga korset No. 1 di Malaysia iaitu Premium Beautiful ni kan.

Naik lenguh jari-jemari ni reply satu persatu whatsapp dari client yang tak nak lepaskan peluang dapatkan Premium Beautiful dengan harga promosi. It's okay, saya suka sebab dapat bantu lebih ramai lagi wanita tampil berkeyakinan.

Ramai yang contact saya dan bertanyakan harga 1 set Premium Beautiful kerana masing-masing dah teringin sangat nak memiliki Premium Beautiful. Alhamdulillah demand Premium Beautiful semakin meningkat dan tak pernah putus sejak saya mula berniaga.


Kenapa Premium Beautiful sangat diidamkan oleh wanita?


Premium Beautiful Elegance

Lihat sahaja rupa bentuknya yang menawan. Dengan lace yang cantik dan ekslusif, fabrik yang lembut dan selesa, sesiapa sahaja yang menyarungnya confirm terus rasa yakin. Maklumlah badan didakap oleh pakaian dalam PREMIUM, mesti ada beza kan? Sarung je terus ramping melentik!


Premium Beautiful Classic



Tak lengkap rasanya kalau tak pakai 'perisai' premium ni. Badan rasa macam dipeluk kemas, aliran darah makin lancar, pergerakan makin mudah, tak risau lemak-lemak bergegar. Everything in shape, in place dengan hanya sedikit touch up. Korset paling praktikal pernah saya jumpa.





Premium Beautiful direka dan dihasilkan dengan terperinci untuk memberikan kesan baik terhadap kesihatan dan kecantikan wanita. Fungsi unik untuk setiap pieces Premium Beautiful membuatkan si pemakai merasa begitu dihargai.




Dicipta khas untuk menghargai tubuh badan wanita yang unik dan istimewa :)




Ciri-ciri fabrik yang istimewa, sesuai dipakai ketika cuaca panas mahupun sejuk. Jadi tak kisah sama ada anda bekerja mahupun beraktiviti, malah jika anda ke luar negara yang beriklim sejuk sekalipun Premium Beautiful tetap selesa dipakai.




Satu korset untuk semua masalah wanita. Senang hanya sarung sahaja Premium Beautiful 8 jam sehari. Pakai setiap hari, tak perlu set appointment untuk turunkan berat badan atau body shaping. Dapatkan rawatan setiap hari tanpa menggangu jadual harian anda.


Okay, macam mana nak dapatkan harga 1 set Premium Beautiful ni?

Follow step ni ye.

1) Whatsapp saya di 013-7415271

2) Bagi client yang berada di sekitar Johor Bahru, boleh book meet up appointment untuk sesi consultation dan pengiraan harga secara berdepan.

3) Bagi client luar kawasan Johor Bahru atau luar Malaysia, boleh berikan ukuran badan seperti di bawah.




4) Minta sesi fitting percuma Premium Beautiful dahulu.

5) Beri ukuran badan pada saya, kemudian saya akan kirakan size Premium Beautiful anda dan kirakan harga mengikut size anda sendiri. Premium Beautiful dihasilkan dengan pelbagai saiz, jadi sebab itu ukuran badan sangat penting ya.


6) Cara bayaran yang disediakan ialah




7) Bila sudah dapatkan Premium Beautiful anda, hubungi saya (PB Expert) anda untuk cara pemakaian dan penjagaan yang betul.

8) Anda juga diberikan privillage "Lifetime Warranty" untuk sebarang kerosakan pada Premium Beautiful anda. Kos repair dan servis semuanya FREE.

Ada lagi....


UNTUK TEMPOH TERHAD SAHAJA.

Dengan setiap pembelian Premium Beautiful secara CASH atau CREDIT CARD, anda layak untuk menerima FREE GIFT designer hijab Rizman Ruzaini x Infinence!! Shawl ini tak dapat di mana-mana selain Sahajidah Hai-O.

Cantik-cantik tau!!




Jadi jangan berlengah lagi. Jom mula pakai Premium Beautiful dari sekarang. 




Apprecite your body ladies :)

Hubungi saya terus ye.


013-7415271
Norain Mohd Nizar
Premium Beautiful User since 2010
The Premium Beautiful Expert