Tuesday, February 3, 2015

Vienna And Budapest | Teaser


 Alhamdulillah dapat juga bersiaran akhirnya :)


Here nak share few photos from our latest fully sponsored holiday to Vienna, Austria and Budapest, Hungary. Ya ALlah macam tak percaya dapat jejak ke sana. Alhamdulillah kali ni bukan hanya 2 negara, tapi dapat jejak ke 4 negara actually. Transit flight di Dubai, UAE the our flight pulang ke Kuala Lumpur was from Munich Airport, Germany. So it were Austria, Hungary, UAE and Germany.


Lontaran pertamaku di Hard Rock Budapest. Best tak ramai orang that time


In front of our hotel. Budapest city. 2 degree C. Sejuk!!

My travel buddy. We travel around the world!

At Visegrad Castle. The view is superb I tell you. Cantik sangat!

Glampreneur at Visegrad Castle, Budapest
View from the top. Subhanallah.



Dapat tengok live show orang Hungary berperang. Real. Mejerit-jerit kami. Haha


Awak kat mana..awak kat mana..we were at Fishermen Bastion. Pun cantik. Senibina bangunan lama masih dikekalkan

View from top of Fishermen Bastion. We could see Busapest City from here. Serius cantik sangat. 

Wefie is a must:)

Cruising along Danube River. Behind us is the Parliament House of Budapest.


Shopping at Pandorf Designer Outlet, Vienna. 


From Vienna with Audi :)

Schonbrunn Palace, Vienna

Parliament House, Vienna


Ada banyak lagi gambar, later I'll share ya. Masih dalam proses sorting :) Kalau ke Europe musim sejuk, tak perlu make up sangat. Hanya apply moisturizer supaya kulit tak kering. Then you will look flawless! Hehe.


Stay tune. Thank you for reading!


Tuesday, December 23, 2014

15 Testimoni Terbaru Premium Beautiful & Geng Diet TDC

Assalamualaikum & salam sejahtera..



Today over excited sebab we all Geng Diet TDC ada 15 testimoni terbaru fresh from the oven!

Congratulation to all members. Ini baru 2 months, bayangkan after 1 year. Confirm meletopss habis!

Kami just amalkan 6 tips mudah untuk kurus. Berkesan & mudah sangat. Tak perlu diet extreme since all of us memang suka makan. Lagipun if we go for extreme diet or work out, end up bertahan sekejap sahaja.


6 Tips Kurus Dengan Cepat

So here another latest testimonies on Premium Beautiful & our Geng Diet TDC.


1. Ain (myself). 32. I'm a mother of 2.




2. Siti Kamariah, 32. A mother of 1.



3. Nur Liyana, 30. 



4. Faeza Zainudin, 35. A mother of 4 (3 - cesarean). Still fully breastfeeding. 




5. Syikin Salleh, 33. A mother of 2. Still fully breastfeeding. 




6. Nadheera Jahan. 22 years old.




7. Emilita Nazlina. 37 years old. Mother of 3.



8. Asma Shahida. 28 years old.




9. Siti Norizam. 43 years old. Mother of 4.




10. Azura Wahab. 32 years old. Mother of 2. Still fully breastfeeding.



11. Ain Zulkarnaind. 26 years old.


12. Lea Mustafa. 32 years old




13. Wani Ameen. 27 years old.



14. Marjiana Sani. 37 years old. Mother of 3.




15. Shaliza Aziz and Faeza Zainudin





Banyak beza kan?


So wait no more dearest. Contact me, your diet coach :)


013-7415271 or email me at ainezam2001@yahoo.com


See ya!



Wednesday, December 10, 2014

Testimoni Premium Beautiful Terbaru Wajib Tengok

Assalamualaikum & hello everyone :)

Today nak share few latest testimonies of Premium Beautiful dan Set Kempis Perut yang semakin meletup-letup itu. Tambahan pula dengan our GengDietTDC yang masing-masing semakin slim dan sihat. Alhamdulillah benda yang baik mesti nak kongsi kan?


Me of course. Hehe. Baju yang sama. Kiri tu was 59 kg and now 52 kg. Yeay!

Immediate shaping! Nampak tak walaupun badan agak besar, tapi bila pakai Premium Beautiful terus badan lebih kemas :) Ini baru 10 minit. Kalau konsisten 8 jam sehari confirm badan lebih slim :)

Sharing from #gengdiettdc ada yang turun 6.5kg even tak sampai sebulan amalkan Set Kurus!


Beza kan? Perut teruskempis after pakai Premium Beautiful. Secara automatik, confident level pun up!


Ini pula sharing from my partner, Anis yang sedang berpantang after deliver he baby girl. Memang tak tangguh-tangguh terus pakai Premium Beautiful korset after 4 hari bersalin. Congrats Anis!

Biasa kalau pakai dress macam ni mesti seksa nak cover perut kan? Berapa lama pula nak tahan nafas tu? hehe. Just pakai Premium Beautiful and problem solved!

Baju yang sama tapi dah longgau. Yeay!

My geng diet, Ieja. Banyak Beza..she lost 8 kg!

I am a mother of two :) Happy me with the progress!
Tengok balik gambar lama memang ngeri. Huhu. Alhamdulillah both of us sama-sama join Geng Diet so semakin slim bersama gitu. Tahniah Syikin!

My partner, Faeza semakin slim. Total lost of 22kg!!


Macam mana? Teruja?

Kalau teruja jom cepat-cepat contact me. I can share with you how to do it right. Bukan sahaja dapat turunkan berat badan dan shaping, extra income pun boleh dapat =)


Contact me ya.


Ain : 013-7415271
ainezam2001@yahoo.com