Thursday, April 10, 2014

Premium Beautiful Elegance

Khas untuk bulan April 2014, nak bagi special price for my clients yang beli Premium Beautiful Elegance dan Premium Beautiful Classic. Dengan macam-macam benefit untuk kesihatan dan kecantikan, harga confirm berpatutan. Tambahan pula lagi 3 bulan sahaja lagi nak Puasa & Raya :) So this is the best time untuk u all dapatkan your own Premium Beautiful..seriously insyaAllah tak menyesal beli dan pakai =)

Do contact me ya..free consultation and free trial available.

Ain : 013-7415271


Posted via Blogaway

Thursday, March 27, 2014

Shopping Raya | Jakel

Yes Jakel. Sebab Jakel telah menghantar sms kepada saya untuk datang melaburkan duit di sana. Haha. Kalau lambat nanti tailor tak terima tempahan katanya. Gitu.

Ada yang kata, wah awalnya shopping raya. Sebenarnya ini part 1 sahaja. Lol. Yelah kalau nak tempah baju, kain ela mestilah dibeli terlebih awal. Melainkan pandai jahit sendiri, itu cerita lain. Macam kami sekeluarga, memang minta tolong tailor jahitkan. Bantu ekonomi sesama insan, tak gitu?

Kebetulan minggu lepas berada di Melaka, jadi ambil peluang pergi ke Jakel bersama dengan mak & adik sebagai consultant. Hahaha. Niatnya memang nak belikan kain untuk sekeluarga. Parents both sides and of course the Ezam's family. Adik-beradik yang dah ada pendapatan sendiri bolehlah beli sendiri ya. Nanti akak belikan kot korang tak berkenan. Alasan. Hehe.

Setelah ditimbang tara, warna tema untuk tahun ini ialah tona hijau. Emerald green. Green for Green Leaders Academy Malaysia. Semangat tak? =) As for my parents and parents in law, kebetulan sama warna..pilih-pilih nampak warna tu jugak. Salmon pink + peach. I am very happy seeing my mom choosing what she like. Alhamdulillah. The best feeling ever when you see your love one is really happy. Ada rezeki lebih boleh dikongsi dengan insan-insan yang kita sayang. Sebab tu mesti usaha lebih, tak salah pun. Bukan nak bermewah-mewah tapi untuk dapat pilihan yang lebih baik. Ingat tu pesan kakak :)

Lebih kurang 3 bulan lagi kita nak menyambut bulan Ramadhan. Kemudian raya pula. For sure nak guna duit lebih kan? Sempat lagi kalau nak buat duit raya gemukss tahun ni tau. Jom kami ajarkan macam mana. Online business by social media marketing technique. Many has proven success and next might be you..

p/s : now semua designer tengah siapkan collection raya masing-masing. Are you ready? Jovian, hatta dolmat... ;)


Posted via Blogaway

Start Your Own Business

Assalamualaikum & hello all :)

Hari ni nak bagi good news pada u all semua =)

Opportunity open for all yang nak memulakan bisnes secara online tanpa perlu memikirkan produk apa yang sesuai, yang high demand, yang fast return & menguntungkan..

We would like to offer you an opportunity to start your online business with us and be part of our team. Info, knowledge and free coaching are provided. Easy..secara part time pun boleh sebab internet di hujung jari :)

With a low capital from RM 1,000 - RM 5,000 you can have your own business plus you will be entitled for all incentives provided by the company such as monthly bonus, profit, free travel to overseas, car fund and many more!! From that you may generate starting 4 figure income per month. Yeah! Why wait?

You can choose either to focus on Mineral Coffee, Marine Essence Range, Premium Beautiful, Biovelocity Sleepmate..or you can have it all :) Let us consult you. Contact us ya..:)

Ain : 013-7415271
Ezam : 013-7445271


Posted via Blogaway