Sunday, September 9, 2018

My Achievement, My Dream Ride

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..


Syukur dan terima kasih Ya Allah
Di atas segala nikmat rezeki dan nikmat kehidupan
Kerana memudahkan urusan
Dan mengkabulkan permintaan
Satu lagi impian berjaya ku capai..


BMW 330e M Sport 2018 in Estoril Blue




Terima kasih kepada suami atas kepercayaan, kasih sayang, doa, sokongan, pengorbanan dan sama-sama berjuang untuk merealisikan impian kita bersama. Terima kasih mak dan ayah atas doa yang baik untuk anakmu ini, atas segala bantuan dan kasih sayang yang dicurahkan. Terima kasih anak-anak kesayangan kami Izzah Ardini, Ifra Afiqah dan Inas Ammara kerana memahami perjuangan mama dan papa. 



My strength, my BIG WHY

Terima kasih mentor atas segala ilmu, tunjuk ajar, kepercayaan dan komitmen yang berterusan. Terima kasih rakan-rakan kongsi, anak-anak didik dalam bisnes kerana setia bersama sehingga ke hari ini, kerana mendoakan kejayaan kita bersama.

Semoga dengan pencapaian ini memberi inspirasi dan motivasi kepada semua supaya teruskan melangkah, bertindak mengikut ilmu dan landasan yang betul, tidak mudah berputus asa dan percaya bahawa IMPIAN PASTI MENJADI KENYATAAN apabila kita bersungguh-sungguh mendapatkannya.
Image may contain: 1 person, car and outdoor

Enjoy the moment..





A million dreams..

‘Cause every night I lie in bed,
The brightest colors fill my head,
A million dreams are keep me awake,
I think of what the world could be,
A vision of the one I see,
A million dreams is all it’s gonna take,
A million dreams for the world we’re gonna make...




It takes a dream to get started
Desire to keep going
And determination to finish

Do you have a dream?

Let me coach you to grow and explore your potential. You will be amazed!

Transform your life starts from now.

Be my next dream catcher,

Norain Nizar
Your Life Transformation Coach
013-7415271

Tuesday, July 24, 2018

Premium Beautiful Korset Kesihatan

Ada juga yang fikir pakai Premium Beautiful ni untuk kurus semata. Maknanya untuk orang yang ada masalah berat badan atau lebih senang nak faham, masalah kegemukan. Betullah untuk bantu kita kurus adalah salah satu fungsinya.

Tapi ramai yang tak tahu Premium Beautiful juga sangat banyak manfaat untuk kesihatan kita. Jadi dalam entry kali ni sis nak kongsikan fungsi setiap satu helaian Premium Beautiful. Sekali u all dah pakai, confirm 100% u all akan jatuh cinta!


Fungsi Premium Beautiful
Cuba baca satu persatu ya.


Sebenarnya Premium Beautiful dah bantu ramai wanita menyelesaikan dan mengurangkan masalah kesihatan yang mereka hadapi. Asbab pemakaian Premium Beautiful secara konsisten dan juga gaya hidup yang makin sihat..alhamdulillah kesihatan pun bertambah baik.

Sebab utama sis buat keputusan untuk mula pakai Premium Beautiful 8 tahun lepas ialah masalah sakit pinggang terlampau teruk. Sehingga menggangu aktiviti harian dan kerja waktu itu. Nasihatnya bila sakit ni jangan dibiarkan buat tak tahu aje nanti jadi lebih teruk..siapa yang susah? Kita juga kan...

Jadi sebab tu sis nekad untuk pakai juga Premium Beautiful.





Macam Aqma ni pula ada masalah postur badan bongkok pun tak boleh dibiarkan. Sebab akan menyebabkan masalah lain pula timbul. Sakit bahu, ada kala sakit pinggang. Itu semua kita dah elakkan dari berlaku. Dalam pada nak betulkan postur badan, period pain pun hilang sama. Alhamdulillah.



Berat badan naik mendadak selepas kahwin. Ini memang mengerikan. Orang kata 'tak apa..elok tu hati senang sebab dah ada orang jaga'. Tapi dalam hati kita sahaja yang tahu betapa risaunya! Yang sedang berusaha untuk hamil pun elok pakai Premium Beautiful ni sebab boleh bantu melancarkan aliran darah dalam badan kita. 



Masalah sakit belakang akibat dari kerap mengangkat barang berat tanpa apa apa sokongan pada badan. Bila pakai Premium Beautiful, badan kita macam ada penyokong dan tak mudah rasa sakit belakang atau penat terlampau.




Senggugut atau period pain memang tak asing bagi wanita hingga boleh menyebabkan kemurungan. Mood swing tak tentu pasal. Prestasi kerja pun akan terjejas sebab tiap tiap bulan nak ambil MC. Kan ke haru tu. Sebab tu Miza pilih untuk pakai Premium Beautiful.



Bayangkan sepanjang 9 bulan mengandung dan mengalami sakit belakang. Ingatkan selepas bersalin, sakit tu hilang tapi rupanya tidak. Tetap sakit juga. Alhamdulillah selepas memakai Premium Beautiful secara konsisten, sakit belakang beransur hilang dan sebagai bonus, berat badan pun turun dengan cepat. No wonder ibu anak 4 ni maintai slim.



Lagi satu masalah wanita. Body shape kembang dan tidak menarik. Diri sendiri pun tak yakin. Dalam pada nak reshape body tu, selesai juga masalah kesihatan yang lain seperti sembelit, period pain dan sakit pinggang. Best kan dapat jadi sihat dan cantik dengan hanya memakai 1 korset sahaja!



Pakai Premium Beautiful untuk kuatkan rahim. Ikhtiar dengan memakai Premium Beautiful dan alhamdulillah selepas konsisten pakai, peranakan kembali normal dan period juga kembali normal.



Kalau u all ada masalah yang sama seperti di atas, jangan malu malu untuk hubungi sis ya. InsyaAllah sis bantu u all dengan Premium Beautiful.

U all kalau nak pakai Premium Beautiful, jangan tanya kawan yang tak pakai. Tapi tanyalah Pakar Premium Beautiful macam sis :)


Thank you for reading and following.

Boleh hubungi sis dengan segera ya.




Ratu Korset Premium Beautiful No. 1 Malaysia
Pakar Premium Beautiful Anda 


+60 137415271

norain.nizar@gmail.com
Facebook : Norain Nizar
Instagram : norain.nizar




Wednesday, May 2, 2018

Peluang Ganda Duit Secara Online

Bulan puasa semakin hampir...

Raya pun semakin dekat...

Baju raya dah macam-macam jenis keluar. Cantik-cantik pula tu. Harga pula kalau Ready-To-Wear (RTW) memang tak kurang dari RM 500 sepasang.

Kuih raya ada yang dah start order. Kalau lambat order alamatnya tak ada kuih raya..

Perabot? Courts dah mula promosi raya..

Segala yang berkaitan raya dah mula memenuhi TV dan media sosial kan..?

Dah cukup ke bajet untuk perbelanjaan bulan puasa dan raya nanti? Bukan untuk diri kita sahaja. Yang dah berkeluarga perlu sediakan untuk anak-anak sama. Untuk mak ayah kita jangan dilupa. Kita kecil dulu merekalah yang sediakan semua untuk kita.

Selepas raya pula macam mana? Jangan raya jer sakan tapi lepas raya terus sakit. Huhu...

Runsing tak sudah...memang tak dapat apa-apa kan..lebih baik mula buat sesuatu sekarang..


Saya ada berita baik untuk anda semua...!!


Saya akan kongsikan peluang keemasan dengan anda. Peluang ganda duit secara online. Yes online jer...

Minggu ini saya akan berada di Melaka, Kuala Lumpur dan Klang untuk Business Expansion.






Jemput hubungi saya, kita sembang bisnes. Sementara belum puasa ni boleh kita sembang sambil minum kopi :)



Jumpa anda nanti ya :)