Tuesday, October 5, 2010

4 steps ahead!

More steps please Izzah. Cayalah!

Kejadian berlaku petang semalam kat umah my mother in law. Izzah sgt seronok bermain2 dari sofa sana ke sofa sini. Dari papa ke atok. Pegi pulak ke wan dan pak lang. Hehe. Izzah was fascinated by her pak lang's new spectacles. Actually dia memang suka mencapai spec mama, atok dan sesiapa yg memakai spec. So dalam pada dia nak mencapai spec pak lang nye itu, maka dia pon melangkah dgn gagah sebanyak 4 step (mungkin dia x perasan dia tgh berjalan). Pak lang pon purposely mengelak sbb nak encourage izzah to walk. Caiyok! Good job Izzah, good job.

Tapi tak sempat la pulak nak rekod. Kejap benor & tiba2 jek. Weeheee. Lepas ni practice lagi ye Izzah. You can do much much better than this. We love u!