Monday, October 4, 2010

Toys "R" Us adalah best!

Haha. Macam budak2. Teruja tengok toys yg sgt byk. Habis semua di try(Papa Izzah yg try). Huahua. Almaklum, kecik2 dulu mana dapat pegi gedung mainan tersebut. Main la kau tanah kat luar rumah tu. Kuang2.

Misi sebenar nak beli toys Izzah. Listed down a few.

1. Ball (big enough, colourful, ada bunyik2, lampu2) - resultnye ialah: dapat beli 2 bijik ball. Satu ball empuk, satu lagi ball ada objek kat dalam tu. Bole belajar focus when she's trying to get the object inside.

2. Something to cuddle such as teddy bear, or cartoon pillow - result: belum beli lagi sebab tak tau nak beli yang mana. Hehe

3. Trainer walker - result: got a few choices. But still surveying it. Yet to buy.

4. Development toys - result: beli baby's stack & spin first gear. Mainan tu ala2 kereta, bila baby tolak, gear tu akan berpusing2 & kluarkan bunyi.

Sangat malas nak upload gambar sebab tenet kat kantor ni al-lembab. Hahaha.

Ok sekian saja cerita toys r us.