Saturday, February 12, 2011

Tukar Baju

Ok dah tukar baju. Terasa seperti lebih kemas & fresh. Weehuuu. Dengan harapan lepas ni akan lebih rajin update blog. Yeah bebeh!

Tapi bila dah guna template ni, ada few advance setting kat template designer yg not applicable to this template. But that's no big deal. Agak2 dah boring kang tukar lain. Ye tak?

Sebut pasal tukar baju..tiba2 rasa macam nak beli baju baru pulak. Opsss. Menyimpang dah. Biasa la beb, siapa yang tak suka shopping. Hihihihi. Menurut perbualan aku & hubby last weekend, plan nak beli kain for this year's baju raya adalah hujung bulan ini iaitu selepas gajian. Mak sukaaa nyah. Lepas tu beliau kata theme karer tahun ini adalah dark brown. Setuju Izzah? Mama? Ok bos, kami ikut saje. Memandangkan tahun lepas aku telah memilih karer biru laut dgn sewenang2 nye tanpa perbincangan, maka tahun ini mari kita ikut cakap tuan pengerusi. Haha. Dah tak payah nak pikir theme karer lg dah. Aku telah membayangkan kain cotton plain berwarna dark brown. Adakah? Itu kita kena tanya pakcik jakel la hujung bulan ni. :D

Lepas tu kan..kan..aku adalah sgt teruja melihat baju kurung kanak2 yg sgt gojes. Warghh takbleh tahan la. Harus ku beli sepasang untuk tuan puteri kesayangan. Sedang membuat pilihan. Nanti boleh pakai masa wedding seseorang. Kihkihkih.

Ok sebelum kemerapuan berlarutan, mari berhenti setakat ini. Esok2 sambung. Keje la pulak esok wei. Halfday. Eh tak suka betul la keje hari sabetu ni. Huh.

5 comments:

Lin Ghazale said...

tiru oiiii. HAHA

Mama Ardini said...

HAHAHA. Baju free. Tukar2 pakai la kot.

Lady Naza said...

cantek kaler nih :)

Mama Ardini said...

naza: cantek sbb ko suka kaler ungu kan? hehe

faiez said...

K.E.M.A.S