Tuesday, February 8, 2011

Ulang Tahun

Pejam celik, pejam celik dah 2 tahun. Kejap je. Ye la anak pon dah setahun kan. Hehe. That's milestone of our marriage. Tapi, kalau ikutkan anniversary percintaan (cewah!) dah 9 tahun. Tahun ni masuk 10 tahun. InsyaAllah. Semoga ikatan yg dibina atas dasar kasih sayang ini berkekalan hingga ke akhirnya. Amin...

Actually 7 Feb 2009 is the date when we were finally being husband & wife officially. 8 Feb 2009 pulak kami bersanding. So, kedua2 date dikira sebagai anniversary. :D

Both of us took annual leave yesterday. Of course la kan. Kata anniversary, maka haruslah selebret. Huhu. We planned for few activities - spa, watching movie, karaoke..but end up with 2 activities instead. Masa kurang mengizinkan plus aku yg kurang sihat pada hari tersebut. So we just go to the spa untuk memanjakan diri & then pegi makan2, dating2 kat kenny rogers. Itu pon ok. I am verry happy, he is also very happy. Happy beb sebab dapat hadiah yg pada kami sangat lah masyuk. Masa hantaran kawen tak dapat hadiah macam ni. Hoho. Kesabaran adalah sangat berbaloi ok. Well at least for us.

U ollss nak tau ke aku dapat hadiah ape? Ala..ok la..aku bagitau. Aku dapat handbag dona karen & untuk incik suami terchenta aku bagi wallet beraun buffel. :D Gambar hadiah (maksud aku yg masih bersampul bagai) tak sempat nak amik sbb sibuk nak sorok kat dlm rumah. Haha. Pastu masa exchanged hadiah, pon lupe jugak nak amik gambar. Yg tak bersampul ada la. Kat muka buku ada. Kalau nak tgk la kan. :P

Layan gambar sket la ye..

Gelap lah pulak gambar ni. Biasa la, kata spa. Hehe

@ Spa Manja


Yg merah itu adalah hadiah :D

Suami terchenta
After spa, kami makan @ kenny rogers. Lepak2 sambil menikmati makanan.

Banyaknye makanan?

Takde caption kot. Haha
After makan, jalan2 kejap then balik rumah. Kesimpulannya we are so happy that day. Enjoy! I hope that our marriage akan berkekalan sampai bila2. Setia berdua bersama anak2 kami nanti insyaAllah. Banyak perkara nak buat sama2, sangat banyak. We will do it together ye sayang. I want to celebrate our anniversary for so many many many years ahead. Hingga hujung nyawa. I love u so much! So..last but not least,

HAPPY 2nd ANNIVERSARY TO YOU & ME!!

I am totally in love with my husband. Yes, totally! XOXO

3 comments:

DayBab said...

Congratulations!!!!

faiez said...

Happy anniversary....lumayan tul hadiah..ehehehehehe

Mama Ardini said...

daybab: thanks dear..

faiez: ehehe..sekali sekala dpt hadiah lumayan..anyway, thanks!