Tuesday, March 1, 2011

Sarapan

Dah lama tak menikmati breakfast buatan puan mek donel. Baru2 ni aku tgk iklan dalam tibi, ada family breakfast box yaw. Lalu aku pon terpesona dan terliur melihatnya. Lantas ahad lepas dengan gighnye aku keluar rumah pukul 7.30 pagi untuk mendapatkan ini..(padahal rumah dekat je dgn mekdi. hoho)

Motto: Share good times & good foods
Akhirnya...ahahahaha. Sedap ok. Yg ni box untuk 2-3 org, RM 19.90. Isi kandungannye ialah - 1 set of big breakfast, 1 set of hotcakes with maple syrup, 2 hash browns, 1 sausage egg mc muffin with egg & 2 cup of coffee. Berbaloi kan? Ada orang kata tak berbaloi untuk sarapan bernilai semilanblashenggetsemilaposen. Tapi kalau dah nak makan sangat, apedehal ye tak? Kenyang je makan ni. So berbaloi la bagi aku (kalau anda memiliki perut tong iaitu kena mkn byk2, adalah tak cukup ini, harap maklum). Ada jugak box untuk 3-4 org but i'm not sure how much.

Hotcakes + maple syrup+hash brown+coffee = terbaek!!
Yang ni aku dah makan sikit. Nasib baik teringat nak tangkap gambo sebab nikmat betul la makan. Hehe. Maple syrup itu sgt sedap apabila dimakan bersama pancakes. Kalau pancakes buatan sendiri, aku tenyeh makan dgn honey je. Pon sedap jugekkk.

Ok tu je nak cerita. Sarapan mekdi pon nak kepochi. Sukatiaku la kan. Lalalalala.

1 comment:

Lady Naza said...

sebelum tuang maple syrup, ko sapu butter masa pancake tu panas2 lg..pastu bile dah tuang syrup, lg lg masyuk rase die..psl masin2 manis2.. drooolllss lg