Thursday, August 25, 2011

Happy Birthday Sister!


Dalam entry sebelum ini, aku takde masukkan gambar baby sitter Izzah semasa kami shopping di KL. 
Seperti yang ku jangka, baby sitter itu dah sound kenapa gambar beliau tak letak ditepek sekali. 
Sebabnye, aku nak buat entry untuk beliau maka adalah lebih baik dikumpulkan gambar tersebut dalam 1 entry.

Ok..ini dia..

Beliau bersama suami beliau & Izzah :)

Sisters ~~

Melayan Izzah @ Popeye's

Melayan Izzah @ Arzu

Izzah tak bagi aunty balik..suruh aunty masuk dlm kereta

Ini adalah sangat benar. Bila dah jumpa aunty2 sekalian, mmg susah nak berpisah


Hari ni adalah birthday beliau. Jadi mari kita wish beliau beramai-ramai.


HAPPY BIRTHDAY ANGAH !!!

Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki & dikurniakan cahaya mata. Sama-sama kita berdoa. InsyaAllah.



No comments: