Saturday, October 29, 2011

Premium Beautiful Bukan Sekadar Korset


Belog peribadi sudah berubah wajah bergabung bersama belog cari makan. Ekekeke. Lebih jimat di situ.

Ok ladies & gentleman, mari kita luaskan minda. Hari ni nak cerita serba sedikit pasal Premium Beautiful a.k.a PB. Sesuatu yang bagus haruslah dikongsi bersama supaya yang lain juga mendapat manfaat.


Gambar adalah ihsan dari belog puan shalizaaziz. Pinjam ye puan =)





Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.


Ciri-ciri Premium Beautiful

•Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan confirm 100% keyakinan kepada wanita.

•Help to improve blood circulation and to maximise kadar metabolisma dalam badan.

•Yang paling best, It’s comes with a LifeTime Waranty. Means, any damage, just send for repair and it is FOC.

•It is a SUPERBRANDS product awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.

•Its contains Far Infra Red Rays (FIR).

•Recommended by ACA (American Chiropratic Association)

•Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Kubex dan Kanada.

•Fabrik Akwatek dan Aquadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan dan juga Skuba Diver.

•Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. Kalau suhu persekitaran panas, PB mampu menyejukan badan. Kalau suhu persekitaran sejuk, PB mampu memanaskan badan si pemakai. Hebat kan…

•Menyah-bau badan si pemakai. So, tak perlu lagi lah kita mandi dengan air limau purut semata2 nak menghilang kan bau badan.



Terdapat dalam 3 siri iaitu:


SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYU DARA

Yang tak ada, Boleh bagi ada. Yang dah ada, Kasi tambah lagi. Yang tak dalam, Boleh bagi dalam lagi.


SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG

melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping,


SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL

mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.



Keistimewaan F.I.R (Far Infrared Rays)

•memperbetulkan aliran darah dalam tubuh

•meningkatkan kadar metabolisma

•memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan

•mengelakkan pertumbuhan bakteria

•mengeluarkan peluh asid

•mengalakkan tumbesaran lebih teratur

•mengekalkan kesegaran badan

•mengurangkan kandungan asid dalam darah

•menghilangkan kesakitan pada tubuh badan @tempat yang sakit

•tidur lebih selesa dan nyenyak

•menghilangkan bau badan

•menghilangkan kulat dan fungus

•membersihkan udara dalam badan

•mengekalkan kepanasan suhu badan

•menghalang pembiakan sel kanser dalam badan

•membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik



Something to ponder..


Kebanyakan wanita yang menghidapi BARAH PAYUDARA tidak menyedarinya diperingkat awal dan hanya sedar setelah BARAH tersebut sudah diperingkat kritikal.
Premium Beautiful terbukti boleh membantu mengesan dan mencegah daripada berlaku pertumbuhan BARAH dari peringkat awal lagi. Anda akan terasa sakit pada payudara pada kali pertama pemakaian Premium Beautiful, sekiranya anda menghidapi barah payudara walaupun pada peringkat awal. Dan ini menandakan anda perlu berjumpa dengan doktor untuk pemeriksaan lanjut.

Kajian mendapati, air susu ibu (manusia) yang disimpan dalam bekas yang ditutup selama beberapa hari akan menghasilkan ULAT HIDUP.

Berbeza dengan susu sapi/lembu yang akan bertukar menjadi KEJU setelah disimpan beberapa hari.

(Uji-kaji ini boleh anda lakukan sendiri di rumah)


For those yang belum ada Premium Beautiful, usah risau. Call/text me to get yours now. Free consultation & trial. Jangan malu, jangan segan. Untuk kesihatan & kecantikan diri kita sendiri =D

Call/text me @ 013-7415271
Find me @ facebook: Norain Mohd Nizar

No comments: