Saturday, October 29, 2011

Sambil Menyelam Minum Air


Hari ini adalah hari mengepos entri. Setelah sekian lama tak buat entri banyak2 jadi bila kerajinan menyapa haruslah digunakan sebaiknya sebelum ia berlalu begitu saja.

Last weekend kami pergi KL. I had biz appointment with my biz partner & leader at KL. Makanya adalah kerugian (rugi ke?) kalau tak berjalan-jalan cuci mata. Perginya sabtu petang. Sampai je at my sis' house, lepaking kejap, mandikan cik adik manis & by 8.00pm dah keluar balik for class @ B32. First time pegi kelas. Sosek mak. Haha. Rupenye kemain senang lagi nak pegi tempatnye. Lepas ni tau dah. Hehe. Habis class dah lewat malam terus balik tidors saja.

Pagi ahad tu pulak ada biz appointment @ Klang. My hubby's cousin actually. And alhamdulillah ibu muda ini juga terbuka hati & sedar akan perlunya side income pada zaman teknologi canggih budak kecik pon main iPad2. Spent around 2 hours to share about products & what we do in this business. So congrates biz partner!

After the biz appontment, ayuhlah kita ke KLCC. Hajat dihati nak menerjah ARZU & Stride Rite. Sebenarnye banyak lagi nak terjah tapi memandangkan masa sgt mencemburui kami *ayat takbleh blah*, makanya aktiviti penyopingan dilakukan seberapa pantas. Hehe. Actually we target to arrived JB around 8 pm kerana hubby ada appointment dgn prospek beliau at JB. Owh yes. Beliau ada biz lain. Kalau nak tau, silalah contact beliau. *promo sekaliharung*

Mari kita lihat hasil tangkapan hari tersebut..

Kiri untuk mama, kanan untuk Izzah. untuk papa? Tak sempat. Kita tgk kat singapore hokey?


Hasil tangkapan di ARZU ;) Eh tudung tak nampak


Ok, ini dia tudung-tudung tersebut. Cukup 3 lai dulu. *tahan napsu*



Ini kejadian dah pakai tudung + inner. Mak sukaaaa!! *masuk bakul angkat sendiri lagi*



Yang stride rite tu adalah kasut Izzah. Kasut hadiah hari lahir itu. Tak payah ulang tayang la kan?

Sekian saja. Episod penyopingan akan bersambung dari masa ke semasa. Huehue.

Happy weekend uolllsss!!

Nota kaki: Call/text me for further infor about Premium Beautiful. Get your PB now ladies..:)

No comments: