Monday, November 21, 2011

Premium Beautiful : Testimoni Lagi



Ini adalah kisah benar. Tak tipu. Kalau tipu berdosa kan?

Kisahnya my sister seorang yang kurus kering (maap ye kak ngah). Sesiapa yang kenal my sister memang tahu betapa kurus dan keciknya beliau. Suatu hari beliau menemani aku pergi biz appointment @ Klang. Tujuannya adalah untuk tolong menjaga Izzah sementara mama sedang berbisnes. Hehe. With my other sister of course. Yes, dua orang untuk menjaga Izzah. Safety first. *nanti bila dah ada maid, korang dah takyah tolong jaga Izzah masa akak ade biz appointment okeh*

On the way balik from Klang tu..berlaku perbualan seperti berikut;


Angah: Weh kak long, orang kurus seperti aku boleh pakai PB tak?

Me: Boleh. Baru belajar dekat kelas malam tadi. Ada perkongsian/testimoni from agent yg recommend  PB pakai kawan dia yg kurus.

Angah: Wah! Aku nak. Flat je body aku ni. Nak naikkan punggungsss..Haha

Me: Ok set. Balik ni kita ukur saiz kau.


The next week tu dia pon dapat her Premium Beautiful set & pakai.

Pagi2 buta dah BBM : "Best kau pakai PB. Postur sudah tegak. I feel sexy. Kakakaka" *haa kan dah cakap best. Super brand &  lifetime warranty okeh!


Testimoni sebegini memang sangat menggembirakan aku. Alhamdulillah. Benda yang baik haruslah dikongsi bersama.

Selang beberapa hari kemudian my sist BBM lagi;

"Eh kak long, pakai PB ni tak kacau proses conceive ke? Kot la aku conceive tgh pakai PB ni kan..kang tersepit anak aku"

Me: InsyaAllah tak. PB tak ganggu process conceive. But once dah confirm, u have to stop wearing. After bersalin nanti bole pakai balik.

See? Orang lepas bersalin pon boleh pakai PB walaupon bersalin secara ceaserean! Orang dolu-dolu kata bersalin operate. Keluar ikut tingkap.

Berbalik kepada cerita tadi. My sister start pakai PB before raya haji. Dia start pakai 1 November 2011. Then, last friday (18 November 2011), dapat BBM daripada dia.

Angah: Aku buat UPT pagi tadi..
Me: Then?
Angah: Ada 2 lines! Am I pregnant??
Me: Yes :) 2 lines maksudnye pregnant dik oii..
Angah: Alhamdulillah. Syukur sangat.

Petang tu dia pegi klinik check dengan tuan doktor. CONFIRM! Pregnant 4 weeks 2 days. Alhamdulillah. Congrates adikku. Jaga kesihatan, jaga diri, jaga baby dalam kandungan. Kami semua mendoakan yang terbaik untuk kamu & suami. Another genius cucu will be coming soon. InsyaAllah..:)

Kesimpulannya ialah


PEMAKAIAN PREMIUM BEAUTIFUL TIDAK MENGGANGGU PROSES PERSENYAWAAN & PEMBENTUKAN JANIN ( CONCEIVE)



Malah dengan pemakaian PB dapat membantu memperbetulkan kedudukan rahim bagi kes-kes rahim jatuh. Uish ngeri dengar perkongsian cerita macam mana doktor buat kalau kes rahim jatuh. Lebih baik pakai PB. Jauh lebih mudah, selamat & selesa.

Contact me @ 0137415271 for free consultation & demo. Special promo is waiting for my Premium Beautiful customers!! Selling fast item macam goreng pisang panas. So hurry up babe! Grab yours today!!

No comments: