Sunday, November 27, 2011

Yes I Love Shopping!!


Kehkeh. Tajuk takbleh blah. Siapa tak suka shopping angkat tangan? I want to make a list. Nak mintak tips. =P

Terlambat plak update cerita yang ini. Pergi KL last weekend bersempena majlis ini. Kebetulan that weekend ada Baby Fair @ Midvalley. Maka midvalley masuk dalam agenda mak. Alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. Tak gitu dek non??

Sikit punye ramai ibu-ibu, bapak-bapak, anak-anak, bayi-bayi kat situ. Ada banyak booth. Rambang mata mak okeh. Tapi aku takde nak cari apa sangat. Botol susu & botol air Izzah ada lagi yang belum guna hasil tangkapan masa Baby Fair @ Danga City Mall. Yang bestnya dapat goodie bag. Goodie bag Avent tapi dalamnye idak le barangan Avent. Hehe.

Pegi dengan adik sebagai teman. Izzah confirm la ade. Maka dapat 2 goodie bags. Yeehuu!! Tengok2 layout, cari booth Mothercare. Jumpa terus serang. Tak koser nak lama2 kat situ sbb raaaamaaaaiiiii sgt. Almaklum beli barang time gini memang banyak saving nye. Serius. Botol tommee tippie yg  2 pcs tu rege 20 hengget kalo tak silap. Aku tak beli, sbb Izzah tak guna botol itu. Yang aku aim adalah pakaian. Pergh nk belek pon payah. Booth kecik, manusia ramai. Dalam pada tu dapat jugak tangkap 2 helai.

Pastu tetiba member komen kat wall FB, kat butik Mothercare lagi banyak baju lawa2 byk yg 50%. Cis. Apalagiiiii. Terus letak balik pastu g butik. Hahaha. Tapi barang-barang lain yg kat expo tu lagi murah. Toys ELC mostly ada 50% off.



Dalam 2 plastik mothercare tu ada beberapa pasang baju Izzah. Beli size 2-3 years terus. Supaya lama bertahan.


Eheh. Ada juga paperbag Zara di situ :)

Isi kandungan??

*
*
*
*
*

Part 1 - ada yg 30%, 40% & 50% off. Best!


Part 2 - Ini pon sama. 30%, 40% & 50% off. Mak sukaaa..


Part 3 - ini saya punya. Projek penambahan baju-bajan giat dijalankan. T______T



Ok dah. Tu je (haha je???). Bulan depan depan depan sambung lagi. InsyaAllah. Moga dimurahkan rezeki oleh Allah. Ameeenn.

Happy holiday semua!!!


U'LL NEVER REACH YOUR DREAMS IF U NEVER CHASE THEM

013-7415271

1 comment:

iejaaziz said...

Sy suke shopping jugak ;)