Sunday, November 13, 2011

Shopping Spree!! | Self Reward



Mode adalah HAPPY. Mengapakah???


Ini dia..BONUS dah masyukkkkk. Ini adalah kejadian pada 10 November 2011. Middle of the month kan?

Syukur alhamdulillah. Hasilnya setimpal dengan effort yang diletakkan. In this biz, memang tak mustahil. Extra solid income memang confirm 4 figures and above. As long as you want it.

Memandangkan ada duit lebih, marilah kita berbelanja seba sedikit. Sebagai self reward. Owh ayat sungguh klise. Don't care. Haha. Saving tidak dilupakan. Dah save siap2 ye.

Jom tgk apakah hasil tangkapan kami semalam..


Quicksilver kepunyaan suami terchenta, yang lain-lain tu semua aku punya. *mak mmg sukaaaa shopping*


Dalam paperbag MAC tu ade pelbagai benda alah yang telah melengkapkan set mekap aku. Banyak sangat offer. Siapa suruh buat offer. Kan aku dah terjebak. Heeeee. Tapi mmg berbaloi2 uollsss. Time takde sale mmg agak mencungap nak beli seketul seketul budak MAC ni.


Wrapping macam hadiah. Ini disebabkan promosi sempena krismas. Kira krismas sale la nih.



Aku mmg takbleh tahan dengan offer sebegini. Beli set sekian sekian dapat free pouch bag from MAC. Weehuuu!


Close up lipstick 2 pcs. RM 138 pastu dapat pouch bag tu. Amacam? Best kan?



Yang ini set utk mewarnakan mata. Eyeshadow, mascara, eyeliner dan juga BRUSH! Yes brush. MAC punye brush adalah mahal. Berbaloi-baloi lagi di situ. Yang ini adalah RM XXX.XX. Hehehe. Apa kata gi jenguk2 MAC untuk mendapatkan set anda.


Yang kiri tu blusher, yang kanan tu highlight powder. Minerals. Mudah melekat pada kulit muka. Yang ini takde set. Beli seketul-seketul begitu.


Tetiba banyak. Kehkeh. But we are still under budget. Don't worry. Yang dalam paperbag lagi 2 tu tak bole reveal. Suprise!!!

Hokey. Till then setakat ini. Kepada sesiapa yang nak dapatkan side income tengah2 bulan seperti ini, dialu-alukan untuk bertanya.


Contact me @  013-7415271 for appointment today!!!


2 comments:

faiez said...

meletup....ok I 'panas'...hahahhahahaha

Mama Ardini said...

Hehe. Panas jgn tak panas. Meh le join faiez..kita buat biz sama2