Tuesday, November 22, 2011

Strive For A Perfect Vision!


It happend last Saturday night 19 November 2011 @ MAEPS Serdang.

Aku pergi ditemani suami terchenta yang tak putus-putus memberi dorongan &  semangat. Tak jemu-jemu hantar & teman pegi biz appointment (yang jauh dari rumah sbb saya tak reti sgt bab-bab jalan ni) , pegi deliver PB to customers, tolong melayan Izzah while I'm out for biz appointment dan bermacam lagi. I believe that all of these hard work & sacrifice will be paid off one day. InsyaAllah. Ameen. :)

This is my first time attend event macam ni. I mean..majlis penganugerahan untuk usahawan yang berjaya seperti ini. Majlis penganugerahan untuk pangkat tertinggi dalam bisnes iaitu Crown Diamond Manager (CDM). BEST sangat! Seramai 33 orang usahawan dinobatkan sebagai CDM &  22 orang adalah dari Group B32. Yes, I am in the right group! Group yang hebat! Pasti ku genggam suatu hari nanti.



Congrates to CDM Raz, CDM Salha, CDM Mai & CDM Adzliza - anak didik CDM vogue kami CDM Hanis Haizi


Walaupon hujan, majlis tetap meriah. Bila kita berkumpul di kalangan orang yang berjaya, secara automatik kita pon dapat aura. Membuak-buak. Seriously. Time ni lah nak tengok masing-masing melaram especially our leaders yang voguedavass dgn outfit rekaan designer terkemuka. Curlasss tau. Macam artis. Mari kita layan gambar pula..




Me with CDM Hanis Haizi. Dapat bergambar berdua uoolsss. She's very friendly walaupon berpangkat CDM..Tabik springg :)

Dan gambar-gambar yang lain..



Me &  DDM Sha Khalid. Kecil molek orangnya tapi jiwa besar, income dlm biz ni pun besarrrr :)



Part of the group. Geng jasin now dah jadi geng bisnes. Caiyok!



Sebelum masuk dewan kena bergambar dulu ;)




Part of the group with CDM Hanis Haizi


Berkumpul ramai-ramai macam ni memang dinantikan oleh kami semua. Dari utara, selatan, timur, barat semua ada. Tapi misi adalah sama.

STRIVE FOR A PERFECT VISION!!!


So come people. Join us today! Feel the beauty of our 2nd family. Strive for a 

TIME & FINANCIAL FREEDOM!!



Pedulikan apa orang nak kata sebab orang hanya boleh bercakap macam-macam tapi tetap tak mengubah apa-apa.  Jangan kita asyik terasa orang lain dapat income besar, dapat bebas berbelanja, dapat saving banyak2, dapat spend banyak masa dengan family, dapat melancong free, dapat pergi umrah & haji. Bila lagi kita nak merasa??



Contact me: 013-7415271 for business opportunity and Premium Beautiful free trial & consultation.

No comments: