Saturday, December 24, 2011

Dot Com


Eh eh. Dah ada dot com la. Ngehehe. Wajah baru bakal muncul tak lama lagi. Tungguuuuuu!!

Cer tengok ilamat kat atas tu. Lain kan? Tapi isi perut masih sama. Tiada yang berubah sebab dak blogger kata,

"we will not leaving your coloursofagreatlife.blogspot.com readers"


Yang sebenar-benarnya I have no idea nak letak nama apa. Ada beberapa pilihan. Tengok mana best, mana tak best. Siap ada soal jawab dengan pihak berwajib tu.


Me: I want to change my blog url address to dot com. Beli domain.
Him: Why?
Me: For business purposes, more professional.
Him: It depends. Why are you blogging at the first place?
Me: Saja suka-suka. But now I'm doing a business, so I mixed it. Life experience & business in one blog.
Him: Okay, up to you. So what's the new name?
Me: No idea yet. Hahaha. http://www.ainnizar.com/ ok ka?
Him: Sounds not familiar.
Me: That's why. My name is too short. Erk.
Him: Try something else like http://www.norainnizar.com/
Me: Bunyi macam tak berapa sedap.


***** Conversation Ends ******



The day after, i came out with an idea.

Me: http://www.norainezamshah.com/ ok x?
Him: Takpe ke nama i tu?
Me: No problemo. I like the "shah". T_________T
Him: Okay.


Maka begitulah ilamat baru tercipta. Dengan harapan lepas ni makin RAJIN nak hapdet belog. Harapan pasti. Eceh!

Cinta hatiku
*aku rasa gambar ni ulang tayang. belasah. ekekeke*


1 comment:

Lady Naza said...

like that .com idea too..baru professional mehh..will think about it too :)