Friday, December 16, 2011

Seminar SM/SSM December 2011



Seminar yang ditunggu-tunggu sudah tiba. 10 December 2011 @ Eastin Hotel, PJ. Participant adalah ramai around 300++ orang menggabungkan SM & SSM seluruh Malaysia under group CDM celebrity kami Hanis Haizi. Ramai kan? Tu pon bukan semua yang dapat hadir. Kalau tak mau sampai belakang ballroom kerusi meja. Hehe. Syukur sangat sebab berada dalam group yang kukuh & hebat!



Dalam hidup ni kita mesti ada matlamat dan impian. Bak kata CDM Hanis, "impian tu free je. so, set kan impian masing2". Tapi impian je tak cukup. Kena disusuli dengan usaha yang berterusan. Betul tak?


The biz partners. Kak Ros, Ija, Yong, Kak Ija & Syikin. Congrates uollss sbb berjaya hadir ke seminar utk dapatkan ilmu bisnes!



Tahniah juga kepada saya kerana dapat bawak semua biz partners datang seminar. Tahniah juga kerana walaupun saya sedang morning sickness, saya tetap gagahkan diri untuk dapatkan ilmu yang sangat bermanfaat. Alhamdulillah.



File checked, mineral water checked, notebook checked, blackberry checked. Persediaan haruslah rapi supaya tenang nak serap ilmu dan aura.


Me with my great leader a.k.a ex-mrsmj. Tak sangka jumpa balik dalam biz ni. Dapat sama-sama buat side income yang amatlah masyuk sekali.


The biz partners from JB, Sungai Petani & Klang Valley. Around malaysia bebeh. No boundries!


Our group with DDM Sha Khalid yang kecil molek itu. Tak lama lagi jadi CDM tau. Kelassssss!!


Suka gambar ni. Our group with CDM Raz yang kelakar. CDM Raz adalah hubby kepada CDM celebrity Hanis Haizi. Makluman kepada yang belum tau ye.


Topik yang sangat awesome! Slot yang ditunggu-tunggu oleh semua participant. Perkongsian semangat &  motivasi from CDM Hanis Haizi.

Next seminar in April 2012 CONFIRM!!!


So kepada anda diluar sana yang nak tau macam mana nak dapat side income minumum 4 figures tiap2 bulan, all you need to do is contact me to book your appointment today. Dengar dulu then anda nilaikan.

COME JOIN US!!


Norain (Ain) : 013-7415271 (Johor, Melaka, Sime Darby)

Siti Nur Fatimah (Fety) : 017- 7416477 (Johor, Negeri Sembilan, Hong Leong Bank)

Syikin Salleh (Syikin) : 013-7220143 (Johor, Citi Group)

Nurul Hida (Nurul) : 010-8932467 (Klang, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan)


Or you can catch us on our Facebook!! See ya!!!




No comments: