Friday, February 24, 2012

Anugerah SM/SSM 2012



First of all, bersyukur kepada Allah kerana dipertemukan dengan bisnes yang hebat ini. Seriously, I never imagine myself to be in the business line. Tapi dengan bisnes yang sangat beautiful ni, memang betul-betul mengubah persepsi terhadap dunia bisnes because in our group, "We Work Different Way" and "There Is No I in a TEAM".

Majlis penganugerahan untuk Sales Manager & Senior Sales Manager telah diadakan pada 18 February 2012 at Menara PGRM. Seriously sangat meriah. Paling best adalah saya naik pentas! Weehuuu. Kalau kerja sekarang tunggu annual dinner baru boleh naik pentas tapi itu pun kalau dapat grand prize lucky draw la kan. Eheh. Dalam bisnes ni, setiap pangkat diraikan. Means that, setiap pangkat yang kita capai dihargai oleh pihak syarikat. Siap dapat naik pentas and masa tu melaram la sesuka hati. Mak buyung pon nak melaram jugekkk ;)

Ok jom layan gambar


It's me with a baby in my tummy on stage!


Posing dulu before turun pentas. Syukur..


Turun pentas terus snap pic dengan our mentor Hanis Haizi. Terjumpa pulak dengan Kak Linda, one of the Manager at SDE tapi beliau dah tukar company. Cayalah Kak Linda!


With my leader Ieja, orang yang bertanggungjawab membawa saya ke dalam bisnes yang hebat ni. Daripada tak pernah bercakap masa kat sekolah terus jadi kawan baik bila dah buat bisnes ni.


Dalam dewan pon sempat discuss strategy for Guangzhou! Aummm. With my beautiful partner Syikin. Yang ni pon daripada tak kenal terus jadi rapat sebab buat bisnes.


My beautiful partners NurulFetty. Sama-sama meraikan biz partners yang lain. We are just like family. We support each other :)


Beautiful biz partners with the leaders. CDM Salha, DDM Sha Khalid, CDM Hanis Haizi, CDM Maisarah. Their life is totally change 360 degree with this business!


From all over Malaysia! There is no boundries at all :)


Group photo session. Guangzhou confirm! Aummm!!!



Best kan tengok gambar? Kalau anda semua berada di tempat kejadian for sure lagi best sebab dapat aura orang yang dah berjaya. Contoh dah ada depan mata, so what are u waiting for?? Just follow je.

My next target is nak naik pentas, masa Diamond Night on April nanti. Time tu nanti nak bawak Hubby sekali sebagai penghargaan sebab sangat memahami tanggungjawab saya dalam bisnes ni and sokongan dia memang tak pernah luntur. Bukan je dapat naik pentas, dapat award, dapat naik pangkat malahan income pon 5 angka memang confirm! Segalanya tak mustahil kalau kita berusaha dan berani keluar dari comfort zone kita.


Interested to know more?

Just give me a call or text me 013-7415271. Or you may email me at ainezam2001@yahoo.com.


HURRY UP!!! Siapa nak ikut pergi Guangzhou secara percuma dengan 5 star treatment?? Naik MAS okey! Everyone can fly free with style :)

No comments: