Friday, March 23, 2012

Kenapa Perlu Ada Side Income?


Sebelum apa-apa, nak tanya dulu. Siapa yang takde hutang? Rasanya semua orang ada kan? Paling tidak pun hutang belajar. Then hutang kereta, rumah, perabot, kad kredit & macam-macam lagi.



Hutang sebeban. Kalau PTPTN during my study time, 1 semester dapat RM 3,500. Pengajian Sarjana Muda Kejuruteraan ambil masa 10 semester. So total RM 35,000. Itu pokoknya sahaja belum masuk bunga! Fuhh..banyak kan?





Bila dah kerja mulalah nak kena bayar hutang belajar. Masa ni komitmen belum banyak. Bujang lagi so enjoy la dulu kan. Bagi mak ayah 200 - 300 pon ok lagi. Dah kerja mesti nak keluar kereta sebijik. Paling-paling pon myvi. Hutang lagi. Takpe, boleh bayar bulan-bulan ye tak? Lepas tu rasa pulak nak shopping yg menjangkaui kemampuan. Apalagi, apply for credit card. Every month bayar minimum amount pon ok ape. Tak kena black list. Hehehe.

Lepas 2 tahun kerja, decide pulak nak kahwin. Bagus la tu kan. Jauhkan diri dari maksiat =). Sekali saving tak cukup pulak! Fuh cemana ni. Jalan mudah, buat personal loan. Hutang lagi tu. Jangan terkejut ye. Ada pasangan buat personal loan untuk belanja kahwin. Tapi saya tak ye. Saya buat saving berhempas pulas selama 3 tahun, monthly saving + bonus untuk 2 orang. =)

Bila dah kahwin ingat lega la sikit kan. Yelah..dah combine income husband & wife. Tapiiiii sesungguhnya tidak!! Perbelanjaan untuk 2 orang. Rumah lagi, kereta lagi, keperluan diri lagi, bills, eh macam-macam okay. Ada rezeki dapat anak..kena fikir lagi kos bersalin, barang-barang anak, babysitter, susu, diapers. Barang baby je dah cecah RM 2,000 malah lebih lagi bergantung pada jenama & pilihan sesetengah parents. Of course setiap parents nak yg terbaik untuk anak-anak kan? Sebagai contoh stroller yg kualitinya bagus paling koman RM 800. Tu belum sebut yang lain2 lagi. Berpeluh!

Tambah tolak rupa-rupanya income husband & wife tak boleh nak tampung segala perbelanjaan. Kalau boleh pun cukup-cukup makan. Saving untuk kecemasan? Boleh la sikit. Next month ulang lagi perkara yang sama.


Pernah tak korang hadapi situasi sebegini? Negative?? Oh nooooooo!!!!


Nak beli rumah? Confirm la kena pinjam dengan bank kan? Monthly installment cukup tak? Rumah sekarang kalau JB area, double storey memang RM 350k above. Tak dapat dah yang below RM 300k. So please do your maths. Ansuran bulanan mencecah RM 1700. Beli rumah ni long term investment. So bila nak beli kena pilih betul-betul ikut family planning etc.

Bila kira-kira balik, just realize Ya Allah banyaknya hutanggggg. Komitment tiap-tiap bulan makin bertambah tapi gaji takat tu jugak. Increment & bonus pon dah boleh predict berapa.

Macam mana ni???




Seriously need side income kan?? When to start? Today, tomorrow, next year, next 2 years?? The answer is NOW!!! Don't wait!



Make your first step now!


And if you want this,





Time freedom. You won't missed the precious moment in your life =)


Cut off your credit cards! Minimize your debts



Plenty of saving for your retirement


Is that all you are looking for??

Make your first step now. Drop me a message or call


013-7415271
Facebook: Norain Mohd Nizar


I will share with you how. Just using the INTERNET!

Wednesday, March 21, 2012

Premium Beautiful Business | Bonus, Pangkat, Penghargaan


Sejak saya menceburi bisnes Premium Beautiful ni, ramai jugalah yang bertanya

"Ain, betul ke bisnes ni boleh dapat income minimum 4 angka?..Betul ke senang nak naik pangkat? Betul ke senang nak jual Premium Beautiful ni? Betul ke ada FOC trip? Betul ke ada tabung kereta? Betul ke itu..betul ke ini.."

Jawapannya ialah " Betul, Betul, Betul " (baca macam Upin Ipin cakap)

So today, rasa terpanggil nak share tentang achievement dalam bisnes setakat ni. Bukan nak menunjuk ke apa..just nak buktikan yang bisnes Premium Beautiful dibawah pimpinan CDM Hanis Haizi & Group B32 bukan sekadar cakap kosong. Hanya berbekalkan korset Premium Beautiful memang boleh menjana side income yang boleh dikatakan masyuk memandangkan saya buat bisnes ni secara part time =) Ada duit lebih RM 1000 - RM 2000 sebulan siapa nak bagi kan??


Naik pangkat from SM to SSM


First bonus. Syukur alhamdulillah. Kalau kerja hakiki kena tunggu yearly bonus baru boleh dapat this figure. Tapi ini monthly bonus. Best kan?


Still 4 figure. Siapa nak bagi ye tak? T_____T


Invitation for SM/SSM Award. Dalam bisnes ni setiap pangkat diraikan ye. Bukan CDM je...


Dah ada bukti kan? So jangan ragu-ragu lagi ye. Kalau kita betul-betul nak ubah kehidupan diri, keluarga & anak-anak, this is your chance. Ini baru bonus prestasi. Belum campur hasil jualan & untung Premium Beautiful corset lagi. Rasa sayang pulak tak buat bisnes ni dari dulu lagi. =) Aiming for DSM 5 figure this month. InsyaAllah.

So if nak tau detail macam mana nak dapat income macam ni & macam our bisnes partner yang lain senang je. All you need to do is drop me a message or call,

013-7415271
Facebook: Norain Mohd Nizar


Be part of our group today..See you very soon!!!!


Monday, March 19, 2012

Premium Beautiful : Business Opportunity (FAQ)







Q1 : Berapa modal nak join bisnes Premium Beautiful ni?

Modal adalah flexible ikut kemampuan masing-masing. Even serendah RM50 jer sebagai registration fee jadi member. Sebab tu la penting utuk kami buat presentation on paper and explain further terlebih dahulu supaya awak lebih jelas and then boleh pilih plan mana yang lebih menarik ;)



Q2 : Nanti dah join bisnes ni saya kena jual barang ke?

Yes dear. Semua bisnes melibatkan transaction jual beli samada produk ataupun perkhidmatan. Advantage untuk bisnes Premium Beautiful ni ialah ianya korset SUPERBRAND dan dah 20 tahun dalam pasaran. Awak tau tak superbrand tu ape? Maknanya banyak2 korset dalam pasaran, cuma Premium Beautiful yang mendapat pengiktirafan korset terbaik! Hebat kannnnnnnnnnnnn ;)



Q3 : Susah tak nak jual Premium Beautiful nih ?

Senang sangat okay sebab demand sentiasa ada.. semua org nak jaga kesihatan, nak nampak cantik kurus and bergaya.. selagi ade perempuan, selagi tu lah ada demand and wanita zaman sekarang semua dah ada kesedaran ttg kepentingan jaga kesihatan di samping nak sentiasa cantik! kannnnn!



Q4 : Tapi saya tak reti la nak jual2 barang ni..

Orang lain yang dalam bisnes ni pon ada yang macam tu dulu. Cuma hidup ni antara Nak dengan Tak Nak je.. yang penting kita kena ada ILMU yang betul dan semangat nekad untuk berjaya dalam setiap bidang yang kita ceburi. Bile matlamat jelas, confirm boleh!!



Q4 : Hmm tapi saya tak reti la nak bukak mulut..

Cuba nganga tengok! hehehhe .. klau tak reti, ape guna bisnes2 partner yang ade kan .. kami saling membantu antara satu sama lain .. so jangan la risau yer ..



Q5 : Kalau saya memang tak boleh nak jual jugak cemaner?

Once awak register sbg member dgn stokis B32 kami, u will become part of THE BIG GOLDEN FAMILY. There will be classes and personal guide for u by those yang dah sukses. Family kita besar and variety tau. Kita ada doktor, engineer, askar, penari aswara, peniaga pasar malam, full-time housewife, cikgu sejarah Kak Ana yg dulu demok skang kurus gilerrrrr... kalau diorang yang datang dari latarbelakang yg berbeza ponnn bole buat, takde alasan kenapa kita tak boleh.. yang menariknya, daripada personal experiences saya, dalam bisnes ni kita tak buat sorang2 sbb kalau kami tak tolong awak untuk berjaya, kami pon takkan ke mana..



Q6 : Bisnes ni kena carik-carik orang ke?

Bukan carik orang la sayang. Terms yang betul ialah membuka francais supaya bisnes kite berkembang maju. Kalau kita buat sorang-sorang, pukul berapa nak maju? Kalau saya sebut McDonalds, Ani Sup Utara, Bangi Kopitiam, Mingo-Mingo, Each-A-Cup, Cosway, Avon, 7-Eleven semua tu, mesti awak tau kan..mcm mana awak tau? sebab pergi mana2 pon mesti ada francais kedai-kedai tu kan.. just imagine kalau McDonalds ade satu branch je kat MALAYSIA ni.. mesti untung tak banyak kan walaupun demand tinggi giler sebab supply is very limited.. macam tu la jugak bisnes kita ni.. kita share product kita and peluang berbisnes, CONFIRM untung banyak!



Q7 : Kalau saya duduk goyang kaki je bonus masuk tak?

Waaaahhhhh hebat ko nyah! Selera tinggi tapi malas carik rezeki! Tepok mau? Ish ish ishhh.. dalam bisnes ni, awak buat, awak dapat.. lagi banyak awak buat, laaaaaaaaaaagi banyak awak dapat! Tapi saya nak tekankan kat sini, bisnes ni BUKAN SISTEM PIRAMID! haaaa bebanding dgn keje makan gaji kat ofis, keje bertambah, hari-hari balik lambat, ujung bulan dapat gaji sama je.. kalau ade extra pon bonus setahun sekali, tu pon depends on performance kita selama setahun tu.. nak naik gaji? ponnn depends on mood majikan kan.. nak naik pangkat?? ha tunggu la orang atas kita tu pencen, or kita kena carik keje lain.. penat kan?



Q8 : Saya tak pernah buat bisnes and saya memang zero bab bisnes.. cemane?

Ok mula2 rujuk jawapan Q5. then cuba ingat balik dulu masa kecik2 kita semua tak pandai membaca.. tapi mak ayah kita ajar, pastu hantar kita pegi sekolah lagi.. tup tup dah pandai membaca :) kannnnnn... pendek kata, DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA JALAN.. yang penting JANGAN MALAS! and BERHENTI BAGI ALASAN! sampai bila kita nak hidup ala-ala kadar je.. cukup bulan dapat gaji bayar hutang! tanggungjawab makin banyak, jasa mak bapak kita pon tak terbalas lagi.. sekarang ni saya datang bawak peluang untuk awak memajukan diri, BAGI PELUANG PADA DIRI AWAK UNTUK BERUBAH.. ok sayang.. saya janji kita buat sama2 :)



So berubahlah sekarang. Kalau kita tunggu masa yang sesuai, entah bila. Peluang datang sekali jadi grab cepat-cepat sebelum terlambat okay!

All you need to do is contact me for free consultation and trial.

013-7415271
Facebook: Norain Mohd Nizar


See you very soon!!!

Sunday, March 18, 2012

Maharani Untuk Wanita Hebat!


“Jika Sang Suami mengetahui khasiat pil maharani ini, setiap malam PASTI suami akan merayu isteri memakannya”..

Pil Maharani Produk berkualiti tinggi sehingga mencapai jualan RMB* 2.7 billion setahun.
*Chinese Renminbi


Apa itu Herba Maharani?

 

Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuannya telah menyerlahkan kehebatan dan ketrampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan akan memanfaatkan kesihatan keseluruhan.


Di mana asalnya tercipta herba ini?

Berasal dari Dinasti Tang. Terkenal semasa Dinasti Ming sebagai ilmu dan rahsia kecantikan awet muda dan kesihatan lebih 3000 tahun dahulu. Herba Maharani ketika itu hanya diproses untuk keluarga Maharaja sebagai herba penyubur, kecantikan, awet muda dan kesihatan.


Asal-usul nama herba?

Ia dinamakan Herba Maharani sempena nama Maharani Te Zhi, yang mana antara Maharani yang mengamalkan herba ini. Maharani Te Zhi memang sangat mementingkan kecantikan dan kesihatan. Pada zaman pemerintahan Dinasti Ming, Maharaja ketika itu dikatakan mempunyai 9999 maharani dan gundik dan Maharani Te Zhi yang paling disayangi Maharaja. Maharani Te Zhi mempunyai kulit yang licin dan seperti lilin. Maharani juga melahirkan anak lelaki sebagai waris takhta.


Apakah ramuan hebat yang terkandung dalam herba ini?

Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utama. Produk keluaran Beijing Tong Ren Tang. Tong Ren Tang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun. Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada Maharaja semasa Dinasti Qing. Tong Ren Tang, Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai produk terkenal di China pada tahun 1994. Diiktiraf sebagai spesis Ubat Herba yang terpelihara pada tahun 1998.

 


Mendapat pengikitrafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM)

 

Apa kehebatan Herba Maharani ni?

1. Ia akan menyelesaikan masalah haid tidak teratur.
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan.
3. Anti bakteria (sekitar faraj)
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.


Tindakbalas Sementara Yang Mungkin Berlaku?

Gejala ~ Punca ~ Penyelesaian :

1. Pening kepala, pipi, badan dan telinga rasa panas, demam, belakang tengkuk dan sendi terasa sakit.
• Gangguan peredaran darah, asid amat tinggi dalam badan, tekanan darah tinggi @ rendah.
* Teruskan seperti biasa. Banyakkan minum air beralkali.

2. Mengantuk, letih, tekak kering, dahaga.
• Kandungan gula dalam darah tinggi sedikit. Kolestrol dan asid tinggi.
* Tukar cara makan. Makan waktu malam sebelum tidur. Banyakkan minum air
beralkali.

3. Tidak mahu tidur.
• Kekurangan kalsium.
* Makan pagi sahaja dan kurangkan dos. (10 biji setiap pagi). Banyakkan minum
air beralkali.

4. Sakit pinggang dan lemah bahagian badan.
• Peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur (kotor) atau banyak toksid.
* Kurangkan dos (10 biji). Banyakkan minum air beralkali.

5. Kerap buang air besar/berdarah.
• Usus besar dan sistem penghadaman lemah/kuran gberfungsi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

6. Panas dan berpeluh-peluh.
• Kekurangan klorofil dalam badan. Kolestrol agak tinggi. Asid dan toksid agak tinggi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

7. Kerap kencing.
• Masalah pada pundi kencing. Gangguan peredaran darah. Asid tinggi.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

8. Terasa sengal-sengal badan.
• Masalah sistem saraf. Hormon tidak seimbang.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

9. Kitaran haid berubah (lewat @ banyak)
• Hormon tidak seimbang. Kelemahan sistem ovari.
* Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

10. Batuk keluar darah.
• Sistem paru-paru rosak. Ada darah beku dalam salur darah terutama pada paru-paru.
* Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali dan air kosong.

11. Keluar jerawat.
• Darah kotor, Banyak toksid dan asid.
* Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella dan miautan.

Mengapa ada tindakbalas?

Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada :-
• Cara pemakanan yang tidak seimbang dan fast food.
• Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan.
• Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran, asap perkilangan dan lain-lain lagi.


Apa yang kita perlukan…BERSABAR…ia hanyalah sementara..Tidak semua wanita yang mengamalkan herba maharani mempunyai tindakbalas yang sama. Ianya bergantung kepada masalah kesihatan dan kelemahan organ seseorang.

Harga ~ RM65.00 / kotak
(1 kotak ada 6 biji bola, 1 bola ada 50 biji)


Cara Pengambilan: 
Disyorkan – (1/2 bola)-setiap hari sebelum makan atau sebelum tidur (semasa ketiadaan haid)

Cara pengambilan yang WAJIB dipatuhi :

1 bola kuning (=50 pil hitam kecil) sekali sehari. Mula ambil selepas hari terakhir peredaran haid dan berterusan selama 6 hari. Kemudian berhenti sementara sehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air

Perhatian :
Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein semasa mengambil Herba Maharani.Sewaktu makan asid folik atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan Herba Maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan makanan kesihatan/ supplemen ini pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan asid folik, anda boleh makan Maharani selepas 4 jam.

Harap maklumat di atas membantu anda.

Contact Me @ 013-7415271 to order!!



Monday, March 12, 2012

It's Simply Delicious!!


First time makan kat Delicious cafe. Memang amat delicious sekali bersesuaian dengan nama cafe =)

Since Delicious cafe ni nan hado in JB, maka bila turun KL for bisnes appointment, haruslah menyinggah juga. Yang kami pergi ni branch at Midvalley. Am not sure kat outlet mana lagi ada, uollss google sendiri eh? Heeeee.

Okay now let's see what we ate that time,


Cappucino for Hubby =)


Short latte for me. If long latte maybe the cup lagi besar kot. Hehe. it's in the menu okay T______T


Fish and chips for Izzah. Tengok tu tangan budak kecik tak sabar nak amik fries!!


Fish fillet tu mama & papa yang makan. Izzah makan fries je okeh. Anyway carrot with mayonese & thousand island itu adalah sangat sedapppppp. Tak pernah terfikir nak makan carrot mentah pon sebelum ni.


This one is seriously creamy-yummy-pasta carbonara. Sedappp betul!!



Mak buyung mengidam RV cupcake. For me the cake sedap but the creamcheese tu ada kureng skit. Masam takpe but this one cam ada bau sket. Huhuhu..



The price for me quiet reasonable. Lebih kurang macam makan kat Dome. Asalkan sedap and memenuhi citarasa memang berbaloi sangat la kan. So Delicious, till we meet again!!!


Saturday, March 10, 2012

Premium Beautiful : Q & A


Hello semua. Selamat hari sabtu & selamat berhujung minggu =)

Ok hari ni nak jawab soalan-soalan yang biasa ditanya oleh client and future client mengenai magical corset Premium Beautiful. Almaklum, mungkin ramai yang belum pernah rasa and tengok depan mata macam mana rupa corset ni kan? So meh nak citer skit..

Sebenarnya, once u pakai Premium Beautiful ni, u will found it as Self Practice for diet. Anda akan rasa cepat kenyang and at the same time kuantiti makanan secara automatik dikurangkan. Then secara tak langsung akan mengurangkan nafsu makan. Best kan tak payah susah-susah nak sekat keinginan untuk makan? Also u have to remember yang Premium Beautiful ni membantu untuk shaping kan badan. Just imagine kita makan sikit lepas tu pakai pulak Premium Beautiful, fuhh memang curvy you...meletops!


Susah ke nak pakai Premium Beautiful ni? Ambil masa yang lama untuk bersiap?

TAK SUSAH pun..Premium Beautiful ni unik. Comes with different size for different body shape. So saiz Premium Beautiful ni memang berbeza-beza untuk setiap wanita. Ikut badan masing-masing. To make sure u get the right size, boleh buat ukuran seperti di bawah:-

1) Puncak dada (bust)
2) Bawah dada (underbust)
3) Pinggang (waist)
4) Punggung (hips)




Bukan leceh ke nak ke tandas?

Mana ada leceh dear..kalau rasa leceh mungkin pada hari pertama je sebab tak biasa. Baru berkenalan la katakan. Hehehe. Apa yang u kena buat, just lipatkan waist nipper ke atas, then turunkan long girdle macam biasa. Lepas tu boleh la settlekan hajat..;)


Kalau rosak macam mana?

Premium Beautiful ni corset yang berkualiti. So jarang rosak eventhough it comes with LIFETIME WARRANTY. Kalau rosak, just pass it tome and I'll send it for repair FOC je..


Panas & berpeluh-peluh kan kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni?

Bahan yang digunakan untuk penghasilan PREMIUM BEAUTIFUL adalah dari fabrik berteknologi AKWATEK & AKWADYNE yang lembut dan ianya mengekalkan suhu badan.. Fabrik ni teknologi dari German .. Kalau suasana sejuk kainnya akan mengecut dan badan kita akan terasa suam. Manakala bila cuaca panas, kain PB akan mengembang dan kita akan terasa tidak panas .. so sangat sesuai di pakai di mana jua kite berada ..


Best sangat ke pakai Premium Beautiful?

Korset ni SANGAT SELESA dipakai sepanjang hari kerana kahalusan & kelembutan kepada kulit. Premium Beautiful adalah SUPERBRAND produk & mendapat pengiktirafan di peringkat antarabangsa. Maknanya Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran. Premium Beautiful menjaga kesihatan disamping membentuk kontur bentuk badan yang ideal. Premium Beautiful is 70% for healthy and 30% for beauty.


Sampai bila nak pakai?

Minimum 8 hours per day .. ala macam uolss pakai baju pergi kerja, macam tu la .. dari pagi sampai ke petang jer .. dengan pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni uolss mampu mengubah bentuk badan menjadi langsing dan meningkatkan tahap kesihatan hidup uolss .. best kan?!


Kenapa PREMIUM BEAUTIFUL mahal sangat?

Actually tak mahal and berkadaran dengan benefit yang you dapat bila pakai corset ni. It is because of quality of the product itself and how effective this product. Ni long term BODY INVESTMENT tau. You tak akan menyesal bila melabur untuk membeli korset ni after pakai & rasakan betapa SELESA, BEST, YAKIN dan CANTIK. Kita perlu pandang dari sudut kesihatan. Beli sekali boleh pakai bertahun-tahun ye. CONFIRM tak rugi. Dah boleh save banyak sangat dah compare kalau kita beli innerware selama setahun. Seriously.

Plus this korset kan ade jaminan seumur hidup. Ade ke product inner wear lain yg jaminan seumur hidup?? Kalau anda compare PREMIUM BEAUTIFUL dengan korset lain seumpama anda compare BMW dengan Proton. Hihihi.
Tahukah anda pelan bayaran ansuran PREMIUM BEAUTIFUL juga bermula serendah RM58 sebulan .. student pun mampu ye. Flexible payment, it's your choice.



Something to ponder..


" Kita semua sanggup keluarkan duit untuk service kereta, takkan untuk diri kita tidak sanggup untuk keluarkan duit untuk service diri sendiri??? Hargai aset kita sebelum kita kehilangannya "


What are you waiting for? Drop me a message soonest possible for FREE consulation & trial ya!

013-7415271






 
Tuesday, March 6, 2012

Wajah Kesayangan Hamba



I miss both of them so badly, everyday! Just can't imagine how my life would be without them. Really love both of u. Thank you Allah for giving me these wonderful persons that full of inspiration and strength. Alhamdulillah..




Mereka inilah yang menjadi sumber inspirasi untuk mama buat bisnes. Bukan calang-calang bisnes. It's BEAUTIFUL BUSINESS.


So when is your turn?

Love your family, give them the best. Take challenge and put your DREAM in front. InsyaAllah you will achieve what you want.


"Be part of our beautilicious team, you will never regret!"

013-7415271


Truly Special, The Anniversary Gift





A bit late entry but never mind. I still want to post it anyway ;)

So for this 3rd year of our wedding anniversary we exchanged gifts. There you go..





His wishlist. Alhamdulillah this year dapat hadiahkan wallet ni =)



And this one is for me. Sukaaa sangat. Thank u darling!!


Something called PRESENT will never be the same as you get it yourself right?


"Love is the condition in which the happiness of another person is essential to your own"