Wednesday, March 21, 2012

Premium Beautiful Business | Bonus, Pangkat, Penghargaan


Sejak saya menceburi bisnes Premium Beautiful ni, ramai jugalah yang bertanya

"Ain, betul ke bisnes ni boleh dapat income minimum 4 angka?..Betul ke senang nak naik pangkat? Betul ke senang nak jual Premium Beautiful ni? Betul ke ada FOC trip? Betul ke ada tabung kereta? Betul ke itu..betul ke ini.."

Jawapannya ialah " Betul, Betul, Betul " (baca macam Upin Ipin cakap)

So today, rasa terpanggil nak share tentang achievement dalam bisnes setakat ni. Bukan nak menunjuk ke apa..just nak buktikan yang bisnes Premium Beautiful dibawah pimpinan CDM Hanis Haizi & Group B32 bukan sekadar cakap kosong. Hanya berbekalkan korset Premium Beautiful memang boleh menjana side income yang boleh dikatakan masyuk memandangkan saya buat bisnes ni secara part time =) Ada duit lebih RM 1000 - RM 2000 sebulan siapa nak bagi kan??


Naik pangkat from SM to SSM


First bonus. Syukur alhamdulillah. Kalau kerja hakiki kena tunggu yearly bonus baru boleh dapat this figure. Tapi ini monthly bonus. Best kan?


Still 4 figure. Siapa nak bagi ye tak? T_____T


Invitation for SM/SSM Award. Dalam bisnes ni setiap pangkat diraikan ye. Bukan CDM je...


Dah ada bukti kan? So jangan ragu-ragu lagi ye. Kalau kita betul-betul nak ubah kehidupan diri, keluarga & anak-anak, this is your chance. Ini baru bonus prestasi. Belum campur hasil jualan & untung Premium Beautiful corset lagi. Rasa sayang pulak tak buat bisnes ni dari dulu lagi. =) Aiming for DSM 5 figure this month. InsyaAllah.

So if nak tau detail macam mana nak dapat income macam ni & macam our bisnes partner yang lain senang je. All you need to do is drop me a message or call,

013-7415271
Facebook: Norain Mohd Nizar


Be part of our group today..See you very soon!!!!


No comments: