Monday, March 12, 2012

It's Simply Delicious!!


First time makan kat Delicious cafe. Memang amat delicious sekali bersesuaian dengan nama cafe =)

Since Delicious cafe ni nan hado in JB, maka bila turun KL for bisnes appointment, haruslah menyinggah juga. Yang kami pergi ni branch at Midvalley. Am not sure kat outlet mana lagi ada, uollss google sendiri eh? Heeeee.

Okay now let's see what we ate that time,


Cappucino for Hubby =)


Short latte for me. If long latte maybe the cup lagi besar kot. Hehe. it's in the menu okay T______T


Fish and chips for Izzah. Tengok tu tangan budak kecik tak sabar nak amik fries!!


Fish fillet tu mama & papa yang makan. Izzah makan fries je okeh. Anyway carrot with mayonese & thousand island itu adalah sangat sedapppppp. Tak pernah terfikir nak makan carrot mentah pon sebelum ni.


This one is seriously creamy-yummy-pasta carbonara. Sedappp betul!!



Mak buyung mengidam RV cupcake. For me the cake sedap but the creamcheese tu ada kureng skit. Masam takpe but this one cam ada bau sket. Huhuhu..



The price for me quiet reasonable. Lebih kurang macam makan kat Dome. Asalkan sedap and memenuhi citarasa memang berbaloi sangat la kan. So Delicious, till we meet again!!!


No comments: