Saturday, April 28, 2012

Tiga Puluh


Oh sungguh belated entri ini. Ya ampun :)

Secara rasminya sudah memasuki siri ke tiga pada 22 April 2012. Orang kata 3 series. Kalau BMW 3 series kan best. Hihihi.

Sambutan kali ni ala kadar je. Eceh. Macam la sebelum ni sambut besar-besaran. Kecuali hadiah adalah sedikit meriah. Sedikit?? Jom tengok sedikit atau duadikit.


Jeng jeng jeng. Apsal gambar ni gelap?



Ok dah terang. Apakah isi didalamnya?



Inilah diaaaa. Dapat jua akhirnya. Thank you my darling!!!


Actually present ni dah dapat sebulan awal. Orang nak bagi awal kita terima je la kannn. ;)


22 April lepas kebetulan ala2 honeymoon kat KL sebab malam sebelum tu ada Diamond Night Dinner at MIECC. Yang tu nanti story lain okay. Dah alang-alang honeymoon, celebrate birthday sekali kat midvalley. Tapi takde kek. Sebab makan pun kat tempat takde jual kek.

Birthday girl at Restoran Bumbu Desa


Korang pernah makan kat Bumbu Desa? Menyajikan masakan dari Padang & Sunda Indonesia. Ala2 makan nasi padang gitu la disertai dengan alunan muzik ala bali macam kat SPA tu. Nak makan pon tenang jeee.


Gulai ayam sunda. Sedapppppp!!


Terung masak cili. Yang ni pon sangat lazat. Lupa nak mintak resepi :)

Ayam goreng Bumbu Desa. Garing. Rasa macam ayam penyet tapi laaagiiii sedap!




Of course makan dengan nasi putih. Dalam timba. Hahahaha.



Sebelum makan..lepas makan licin semua tu. Patut saya makin tembam!



Dah alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan ye tak? Bersempena dengan birthday mama, baby pon dapat hadiah. Hehehe. "When mama is happy then the baby also happy"


Finally!!! Dah lama ngidam akhirnya dapat jugak. Once again, thank you sayang! Thank you papa!


Comes with cabrio fix baby carrier. Decided to have 2 strollers. Satu kakak, satu adik. Kakak naik combi adik naik quinny. Heeeeee. Konon nak Phil & Ted tapi mcm sangat gedabaks. Kang nak travel payah.

Merah itu menawan. Makin lama makin cool la Instagram nih. Like like like


Alhamdulillah semuanya baik-baik saja. Terima kasih di atas semua ucapan dan doa anda semua. Semoga hidup kita sentiasa diberkati oleh Allah.


Sekian. See you again!!

No comments: