Friday, May 4, 2012

Diamond Night Dinner 2012




Alhamdulillah selesai sudah Diamond Night Dinner 2012 anjuran Syarikat Hai-O Marketing Sdn Bhd dengan penuh gilang gemilang pada 21 April 2012 yang lepas. Memang meriah tambahan pula majlis diadakan di Malaysia Internal Exhibition & Convention Center @ Mines Resort City. Memang superb dengan hall yang BESAR, makanan sedap, siap ada karpet merah uollsss. Ye la kan, time ni la usahawan-usahawan semua nak melaram dengan baju rekaan designer! Celebrity gitu. Curlassss!!

Majlis ini diadakan untuk meraikan kejayaan usahawan yang berpangkat Diamond Sales Manager (DSM), Double Diamond Manager (DDM) & Car Fund Achiever. Inilah bestnya bisnes dalam Syarikat Hai-O ni sebab setiap pangkat diraikan pencapaian. Bukan pangkat tertinggi je dapat pengiktirafan. Syukur sangat dipertemukan dengan bisnes ni sebab kita sentiasa dihargai. So usaha keras kita terasa sangat berbaloi =)

Usahawan-usahawan adalah sangat ramai. Kagum dengan diri masing-masing sebab muda-muda lagi dah terbuka minda untuk buat sesuatu demi masa hadapan. Orang selalu kata yang buat bisnes ni sebab nak kejar duit semata-mata. Tapi sebenarnya tidak. Kita semua nak dapatkan time & financial freedom. Bila financial dah takde masalah, secara automatik time freedom tu datang. Just imagine, bila income dah besar, working time flexible, buat apa nak susah-susah bersesak-sesak dalam traffic jammed untuk pergi kerja kan?? Bila dah tak payah pergi kerja, masa dengan family pon banyak. Boleh hantar anak pergi sekolah, pegi melancong & macam-macam lagi. So fikir-fikirkan lah ye.

Mari layan gambar masa malam tu.


With my beloved husband dan juga tulang belakang saya dalam bisnes ni. Without him, I can't go this far. Thanks a lot sayang! We'll achieve more and more after this okay. Thank you for believing in me =)


With my great leader Ieja yang naik pentas 2 kali malam tu. Ieja dah qualify car fund! Aim to be like her. Sikit je lagi kan Ieja kan? Follow rapat2 ni =)


I really adore her spirit in this business. With great leader DDM Sha Khalid. Very supportive =)


With the group. Ni baru sebahagian sebab tak semua dapat hadir malam tu


Kat dalam dewan. Besar perut saya kan? Hehehe.

In overall, the event was very superb I must say. Dah macam ABPBH pon ada sebab masing-masing melaram mengalahkan artis. But we all lagi special sebab ada Premium Beautiful tersarung cantik di badan. =)

So guys, what are you waiting for? Come and be part of us now before it's too late. London is waiting for us after this. Melancong FREE!! Siapa nak angkat tangan!!


013-7415271


No comments: