Wednesday, May 23, 2012

Free Trip With Premium Beautiful Business : Guangzhou!!!



Alhamdulillah..syukur kepada Allah. Itinerary for Guangzhou dah dapat. This is my first trip (read: FREE TRIP) with this business. Teruja sangat nih. Lepas ni memang confirm nak pergi every trip yang company buat. Europe, Asia, Umrah. The best part is it's FREE FREE and FREE!!!




Apa yang free?? It's all free ye. We didn't pay for accomodation, transport, meals, tour guide but the Company does. Cuma bawak duit untuk shopping je. Itu pun tak payah susah-susah nak korek duit saving or guna duit gaji. Semuanya duit bonus from business. Sangat best kan? Just imagine pergi ramai-ramai dengan kawan-kawan memang happening. For this trip, 7 flight from group B32!! Ramai tuuuuu..

Sebelum buat bisnes ni memang selalu sangat berangan nak pergi bercuti kat oversea. Tapi mengenangkan saving pon semput tiap-tiap bulan, lupakan je la hasrat tu. Sejak buat bisnes ni alhamdulillah dapat jugak merasa holiday kat oversea. Hehehe. Bukan melancong oversea saja malahan peluang untuk mengerjakan ibadah umrah pun ada tau. Syukur sangat dipertemukan dengan bisnes ni. Moga Allah murahkan rezeki yang melimpah ruah supaya lepas ni boleh bawak family pulak melancong. Amin..

Trip dengan company ni memang mudah. Everything has been arranged. So ini adalah antara tempat-tempat yang bakal dilawati di Guangzhou;

Shangxiajiu Shopping Street

Shenzen city



Tea Stream Valley

OCT East Valley

Pearl River. Confirm sangat cantik pada waktu malam ;)

Haiyin fabric market. Textile!! Leatherwear pon adaaaa..


China silk anyone??


Guangzhou Tower



Guangzhou Stadium

Guangzhou Opera Theater

Guangzhou Library


Guangzhou Museum



Our next FREE trip will be London & Paris early 2013. Yeah cannot wait!!!

So who loves shopping & holiday at oversea??


Drop me a message or call

013-7415271


Don't miss it everyone!!!


No comments: