Monday, May 7, 2012

Johor Premium Beautiful Next Top Agent


Last Sunday we had a group discussion with our great and supportive leader DDM Ieja. Sanggup turun dari KL semata-mata nak share ilmu & tips macam mana nak majukan diri dalam bisnes & secara tak langsung merubah kehidupan ke arah yang lebih baik. Best kan? Dalam bisnes ni it's all about team work. Everyone help each other unless you decided nak buat sorang-sorang. It's all your choice. But for me and my beautiful partners, we choosed to do it in a team. Work smart ;)

As usual kalau Ieja datang JB, rumah kedua beliau ialah Thistle Hotel. The place is very nice after refurbishment. The food memang sedap especially buffet Ramadhan. I think Ieja should come to JB once during Ramadhan & try the buffet. Don't worry berat badan naik ke apa sebab kita kan ada Premium Beautiful & Lactolite yang dapat membantu. So guys, grab yours now sebelum terlambat sebab REBATE masih ada lagi. Jimat up to RM 600 tu!!!



@ Thistle Hotel Johor Bahru


Gambar dengan leader memang wajib kannnn ;)


Okay back to the topic. Bila dah buat strategy discussion macam ni, barulah masing-masing nampak hala tuju dalam bisnes ni dengan lebih jelas. Itulah pentingnya team work. Each steps will be guided by leaders yang memang dah berjaya. Not only income besar but they also have TIME FREEDOM with their kids and family. Seronok kan macam tu? That's what we aim for in our life. I think most people dream about the same.

So cuba fikir balik apa yang dah kita buat untuk capai semua tu? Ada? Tiada? Kalau tiada bolehlah contact kami then we can share how to get extra income just by online with our superbrand and lifetime warranty corset Premium Beautiful. Senang je kalau kita betul-betul ada impian sebab kalau takde impian macam mana nak capai impian kan?


The beautiful ladies with big dreams =)

Want to be part of us?

Contact me or my beautiful agents as soon as possible!!

Ain : 013-7415271
Syikin : 013- 7220143
Fetty : 017 -7416477
Faliha : 017 - 2824779
Anis : 017-2475822
Nurul : 010- 8932467
Faeza : 019- 7707575
Emisha : 010 - 2269836
Noorsheela : 012-2918662
Nor : 013-6883330/013- 7243838



HURRY UP!! YOUR FIRST BONUS CONFIRM RM 4500!!

No comments: