Friday, June 1, 2012

Diamond Seminar Green Leaders Group


Alhamdulillah pada 27 May lepas, Diamond Seminar Green Leaders Group telah diadakan dengan jayanya. Participants adalah di kalangan business wowan (and business man) Premium Beautiful yang berpangkat Diamonds ke atas. Syukur sangat sebab bernaung di bawah Group yang hebat dan kukuh. Selain majlis ilmu di B32, seminar-seminar khusus untuk memantapkan bisnes kerap kali diadakan. Inilah indahnya bisnes Premium Beautiful. Tidak terhad kepada ilmu penjualan semata-mata malah lebih dari itu! Setiap langkah dalam bisnes ni is guided, just follow the leads =) Quote from my great leader CDM Hanis

Don't get into a business to get rich, do it to enrich people , It will come back to you


 
 
 
Tambah ilmu di dada untuk capai IMPIAN dan bantu rakan kongsi untuk capai IMPIAN mereka. Bagus kan? Buat bisnes bukan untuk diri sendiri semata-mata tapi nak bawa bersama yang lain untuk berjaya. Itu lah budaya yang diterapkan dalam Group kami. Budaya yang cukup indah dan mulia.
 
Barisan speaker pada seminar tersebut pun bukan calang-calang. CDM Razali, CDM Hanis Haizi, CDM Maisarah, CDM Salha dan yang paling rasa bertuah sekali sebab ada Multimillionaire CDM Hjh Siti Rohana atau biasa kami panggil CDM Kak Ana!! Memang rasa puas hati sangat dapat ilmu kepimpinan direct from Kak Ana. Sanggup turun padang dengan suami beliau yang dikenali sebagai pakar strategi CDM Abg Lan. Both of them memang truly humble walaupun income millions per month. Totally respect orang melayu kita betul-betul berjaya dan bantu yang lain untuk berjaya.
 
 
The Beautilicious with CDM Sha Khalid yang kecil molek paling kanan sekali
 
 
The food yang memang sedapppp. This is our lunch. Banyak kali makan tapi tak sempat snap gambar food yang lain. Hehehe.
 
 
My backbone in whatever I do, my best friend, my husband, my soulmate, my bedmate (of course!), my motivator, my strategy planner, my 'pengkritik', my driver (read: racer), my everything! Thank you for always believe in me and support me especially in this business =)
 
 
With DDM Shaliza Aziz and her husband. We aim to be a successful couple like CDM Hanis & CDM Raz. InsyaAllah.
 
 
With CDM Abg Lan. He was an engineer 10 years ago but now sama-sama dengan isteri beliau CDM Kak Ana membantu rakan kongsi untuk menjadi jutawan. Respect!
 
 
Amik aura jutawan CDM Kak Ana. Seriously she is superb!
 
 
We are ready for PARIS & LONDON!!!!
 
In overall, the Seminar memang betul-betul berbaloi sebab ilmu yang dapat masa tu memang tak ternilai harganya. Memang tak dapat masa dalam kelas atau pun di mana-mana. Thank you Allah sebab lorongkan saya ke bisnes ni. Semoga rezeki yang kita dapat melalui bisnes ni diberkati oleh Allah. Amin.
 
 
SO ANYONE
 
DARE TO DREAM ???
 
PARIS AND LONDON FOR FREE ??
 
FLY HIGH WITH STYLE ??
 
 
DROP ME A MESSAGE OR CALL
 
013-7415271
 
 
BE PART OF US TO ACHIEVE YOUR DREAMS
 
Faliha : 017-2824779
Sharina : 017-6735362
Syikin : 013-7220143
Faeza : 019-7707575
Fetty : 017-7416477 / 012-7582570
Noor : 012-2918662 / 017-9864942
Juliana : 012-2624062
Ilyah : 012-2424691
Nurul : 010-8932467
Anis : 017-2475822
 
See you soon!!!

No comments: