Tuesday, July 31, 2012

Premium Beautiful Corset : Ramadhan Promotion!!!


Asalamualaikum..salam 10 Ramadhan. Bersempena dengan bulan Ramadhan Al-Mubarak, saya sangat berbesar hati untuk buat promotion bagi setiap pembelian 1 full set Premium Beautiful Corset.

Actually pemakaian Premium Beautiful semasa berpuasa adalah sangat-sangat bagus. Memang banyak benefit yang kita dapat. From my own experience, bila pakai PB masa berpuasa badan kita segar & tak mudah rasa letih. Perut pun tak rasa lapar sebab Premium Beautiful dah jadi macam self guard. Badan pun firm je. Untuk yang ada masalah gastrik mahupun angin dalam badan, memang akan kerap buang angin. Bila buang angin kan perut rasa lega. Hehehe. So apa tunggu lagi, jom grab your full set now!!


Pembelian 1 full set Premium Beautiful secara cash/credit card/RHB Easy



Boleh pilih FREE GIFT seperti di bawah



OR

Hamper Raya


Anyone interested please contact me soonest possible okay :

013-7415271


No comments: