Monday, August 13, 2012

Achievement RM 100,000 Sales In A Month!!



Salam readers,

Syukur alhamdulillah my target bulan July 2012 dah tercapai!! RM 100,000 sales dalam masa sebuln memang tak mustahil. Thanks to my Premium Beautiful business sebab melalui business ini saya mengenali potensi diri dan percaya semuanya yang kita impikan boleh tercapai jika kita berusaha bersungguh-sungguh secara konsisten. If you want something, work for it like there is no tomorrow!!

Jam keramat!! Jam raya!!!

Untuk setiap usahawan yang mencapai RM 100,000 sales sebulan di stokis B32 Batu Caves akan dianugerahkan jam tangan branded berharga RM 1000++. Best kan? Penat lelah kita dihargai. Mungkin ada yang kata "ala setakat RM 1000 punya jam boleh sangat beli guna duit gaji." Memang betul tapi jam tangan dalam business Premium Beautiful adalah sangat besar maknanya sebab anugerah ini merupakan batu loncatan untuk kita mencapai kejayaan yang lebih besar selepas ini. Sungguh cantik aturan bisnes ni. Cuma perlu ikut step by step CONFIRM menjadi. So reward jam tangan adalah menjadi IDAMAN setiap usahawan Premium Beautiful yang bernaung di bawah stokis B32 Batu Caves.

Happy me with barisan leader hebat. Go GLG!!

If u guys nak tau, bila achieve je reward jam tangan ni memang CONFIRM income gemuksss!! BONUS RM 8,000 - RM 10,000. Banyak tu!! Cuba bayangkan u all yang dapat sure happy sangat rasa nak lompat bintang je. LOL. Bisnes lain takde, bisnes Premium Beautiful je ada.

Selain jam tangan, dapat special gift from CDM Sha Khalid. Kate spade uolllss!! Thank you Sha :)

As I mentioned in my previous entry before, business ni business bermentor. Every steps will be guided and kita follow je step by step sebab leader yang dah berjaya dah lalui semua tu. Kalau bulat hati dengan leader memang tak mustahil akan berjaya seperti mereka. Because our achievement will inspired people and our product being appreciated by our clients.


The inspiring leader CDM Sha Khalid & CDM Hanis Haizi. Young, rich and famous!! Bangga dapat berada di dalam Group yang sangat hebat. Green Leaders Group!!

Bakal-bakal penerima anugerah jam tangan next month. You go girls!! Thanks for coming untuk serap ilmu & aura. Next month kita celebrate u all pulak k. And special thanks to my supportive sifu DDM Ieja yang tak jemu-jemu mencurahkan ilmu & tips.

We are always together as a TEAM!!

And my special thanks to my lovely husband for always support me in this business. I am thankful, he is such an understanding because he truly knew why am I doing this business. Love u!!


My love, my everything...

Kate spade pouch from CDM Sha Khalid & the jam keramat idamanku!!


So if you want all these,

Solid income started from RM 5,000 to RM 200,000 per month
Drive your dream cars at young age
Five star treatment travel freely to overseas
Get your dream and favorite designer handbags without using your salary saving
Dress up with your favorite designer outfit
Living healthy, wealthy, happily without any debts
Money freedom & time freedom



START YOUR JOURNEY WITH ME AND MY TEAM
CHOOSE TO BE IN GREEN LEADERS GROUP
CHOOSE TO BE GLAM!!



Drop me a message or call/text me
013-7415271

No comments: