Friday, September 21, 2012

Biozone Food Purifier - Be Healthy For Your Love One



Have you ever think about your food intake everyday? Does it safe for your body and health? Does it free from toxin and chemicals?

As everybody knows, our daily life memang terlalu terdedah dengan pencemaran alam sekitar. Pencemaran udara, pencemaran air and macam-macam lagi.

And of course, sumber makanan kita juga terdedah kepada pencemaran. Kita sedar semua ini, but ada tak kita ambil langkah berhati2?


Ambil contoh, ayam. Most of us suka makan ayam kan? Especially yang kulit sangat crunchy itu. Kita tau ayam zaman sekarang tak macam ayam zaman dulu. Ayam zaman sekarang ni penuh dengan suntikan. Right?

What does it mean kalau ayam penuh dengan suntikan? Maknanye, ayam zaman sekarang ni penuh dengan toxin...betul tak??


Kita tau ni semua, but ada tak kita avoid dari makan ayam? Rasanye tak kan? Kalau kita avoid, for sure KFC dah bankrupt & banyak pengusaha2 ayam hidup tutup kedai...


Well, daripada kita avoid makan ayam, what if kita detox ayam mentah before we cook & eat. Macam badan kita juga kena detox untuk singkirkan toxin yang dalam badan barulah rasa sihat.

Ini eksperimen yang telah dibuat oleh my leader Hanis Haizi.


Before purification &  after a few minutes .. Tu bukan sekadar buih tau, tapi tu lah toxic or racun yang keluar dari ayam tu .. Buih tu ada bau busuk. *Photo credit to www.hanishaizi.com





Membentuk fatty acid which cannot be burned or melted! Just imagine that fatty acid kat dalam badan kita banyak mana dah. Phewww!


Mendakan toxic ni akan terapung di atas buih-buih bila dibakar toxic tu semakin mengeras .. Agak2 sebab ni ke kulit ayam sangat rangup? Huhuhu


So..it's time to do something for prevention. The best food purifier in town!! 


*BIOZONE FOOD PURIFIER bukan saja detox ayam..tapi daging, sayur2an, buah2an, seafood etc. 
   

Now dah clear kan??
Just imagine acid tu ada dalam badan kita...itu yg boleh jadi macam-macam penyakit seperti kanser & obesiti.

Zaman mak ayah kita, bila dah berusia baru timbul penyakit2...zaman kita pulak 30-40 an dah ada macam2 penyakit...macam mana pulak zaman anak2 kita?? TAKUTNYA bila fikirkan..



Sanggupkah kita terus mengabaikan kesihatan dan kebersihan makanan kita?

WAIT NO MORE!!


GET YOUR BIOZONE FOOD PURIFIER NOW!!


Special price for my customers. Hurry up. Order now!!

Call/text/whataspp me

0137415271
Facebook: Norain Mohd Nizar

No comments: