Wednesday, September 5, 2012

Salam Lebaran 2012


Berlalulah sudah Ramadhan sebulan berpuasa
Tiba Syawal kita rayakan dengan rasa gembira
Anak muda di rantauan semuanya pulang ke desa
Ibu dan ayah keriangan bersyukur tak terkira

** update blog sambil dengar lagu raya **

Hi semua..bersua kembali kita. Hari ni dah pun 18 Syawal. Oh cepatnya masa berlalu kan? So how's your raya? I am sure masing-masing menyambut raya dengan penuh kesyukuran & keriangan bersama keluarga & sanak saudara. Well for me tahun ni lebih bermakna sebab raya tahun ni dah berempat. Happy sangat walaupun Ifra masih lagi baby. Masa first raya umur dia baru 40 hari tapi sama-sama excited nak beraya. =)

Aidilfitri tahun ni kami sambut di Melaka dulu. Kebetulan tahun ni memang turn raya di Melaka dulu & just nice pulak tengah cuti berpantang kan..Hangus puasa 19 hari, dapat puasa 10 hari je yang hujung-hujung tu. It's okay. Gigihlah mengganti nanti. Huhuhuhu. Theme color tahun ni adalah brown. Maka brownies lah kita di pagi 1 Syawal =)


Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga. 

Four of us. Suka sangat gambar ni. Love u all!!!

Ayahanada, bonda and the cucusss. Dah 3 orang tahun ni. Izzah, Ifra & Waiz

My heart, my soul, my everything

Bonda tercinta

My little girl Ifra Afiqah

Bapa mertuaku & ibu mertuaku yang sporting!

Ifra tido dalam carseat, Izzah dah sibuk nak tengok gambar kat pakcu dia, mama & papa maintain. =)


Back to Jasin..purple pula kita


Semua kena buat tangan sama macam Izzah. It means "peaceeee". ahahaha.

Anyway, setiap raya pasti ada kenangan tersendiri. For me, raya kali ni bertambah meriah. Anak bertambah, rezeki pun bertambah. Alhamdulillah. Bersyukur sebab buat bisnes Premium Beautiful sebabnya rezeki tak pernah putus even boleh dapat income lebih dari gaji kerja hakiki. Anda semua pun boleh. Tambahan pula after raya ni sure ramai yang tak cukup duit untuk belanja macam-macam. Senang je, contact me okay!


SALAM AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
AIN + EZAM + IZZAH + IFRA




No comments: