Friday, September 21, 2012

Volkswagen Das Auto Show 2012


DO YOU HAVE A DREAM CAR?

YES? NO? MAYBE?


Dulu selalu berangan nak pakai luxury car. Berangan je la tapi..entah bila nak dapatnya. But since I'm doing Premium Beautiful business, I foresee yang angan-angan tu memang boleh jadi kenyataan. Cara dah ada depan mata so just follow je. Bersyukur sangat dijodohkan dengan bisnes Premium Beautiful. Banyak sangat benefit yang boleh kita nikmati. Free trip melancong ke oversea, rewards, awards, kereta idaman which tak perlu guna duit gaji, even company bagi fund lagi untuk beli kereta. Awesome kan?

Last 2 weeks we had a chance to go to Das Auto Show at Kuala Lumpur Convention Center. Truly excited!!! Hubby lagi excited sebab nak tengok puas-puas Passat CC. Kata dream car kan..biasa nampak kat jalan raya je. Hehe.


Enjoy the photo ;)


Sporty look

 

Aiming of driving this car. InsyaAllah

 
Izzah pun nak

Awesome back view!!! I mean the car. LOL

Amik feel dulu

The icon is back!!

Red beetle

A pitstop for little bugsters. At least kids tak bosan while the parents busy with the cars =)

Siapa nak kaler ni..Izzah ke papa?

Papa mama kakak sibuk tengok kereta, Ifra tido je

Papa tengah racing, Izzah fikir apa la tu


Yes think blue. Save our environment :)

Are you one of VW fan?



SO WHAT IS YOUR DREAM CAR?

Share with me & I'll show you how to make it become reality

013-7415271

1 comment:

shalizaaziz said...

Ieja yakin kereta ni pasti milik ain soon :) i will always be wth u