Monday, October 8, 2012

Business Trip To Kuala Lumpur



Sememangnya trip ke KL sudah menjadi trip wajib setiap bulan. Trip yang bukan saja-saja tapi trip yang penuh dengan aktiviti mainly for business purpose and other thing like shopping ;) Izzah and Ifra alhamdulillah senang nak dibawa berjalan. Diorang faham yang mama sedang bekerja kuat untuk masa depan mereka. Good girl kan? I am blessed to be sorrounded by supportive person, hubby and kids.

So trip kali ni memang khas untuk rakan kongsi yang berada di Zon tengah iaitu KL dan kawasan sekitarnya and seorang from Ipoh. Seronok dapat tunaikan tanggungjawab membantu rakan kongsi & berkongsi tips bisnes. Syukur sangat group semakin berkembang. Azam lepas ni nak kembangkan lagi sayap bisnes ke seluruh Malaysia. Amin..

Semakin ramai semakin meriah. Masing-masing punya impian yang besar.


Schoolmate yang kini menjadi business partners. Engineers with a goal to be a mumpreneur! We are mama with 2 kids ;)


Business meeting diadakan pada ahad lepas (semalam) at Restoran Bumbu Desa, Midvalley Megamall. Macam dah jadi port favorite untuk lunch for my family. Well the food adalah sedapppp. ;) So after the business meeting terus je lunch with family kat sini.

* Gambar food takde tapi boleh refer HERE

Kalau makteh ada, Izzah tak heran dah dengan mama papa


Pakde with Waiz Imtiyaz


Alang-alang dah sampai KL kalau tak shopping memang tak sah. Hehe. Terapi katanya. Aktiviti penambahan koleksi tudung untuk 6 bulan berlangsung dengan jayanya!! Hajat nak collect halfmoon shawl tercapai. I sukaaaa!!

Love all the hijab. 4 pcs from Sugarscarf + 2 pcs from Arzu + 3 Arzu inners. Lovely! Total lost...errrrr...LOL


Nak jugak pegi Sugarscarf dua orang ni. Pusingan pantas okey! I grab 4 pcs, she grab 2 pcs! Siap dah ada target for next visit :) We manage our time right?



Halfmoon shawl yang sangat sweet & material chiffon yg sgt "drop nicely" bak kata SA sugarscarf ;)


Got it! Yeay!!


Ehem ;)


Kasih papa..


Siap SA Arzu tolong pakaikan Izzah hair clips Arzu


Takde motif. LOL


My adorable daughters. Love u all..muah!!


My strength =)


Walaupun penat ulang-alik JB-KL-JB tapi rasa berbaloi sebab dapat sama-sama berbincang dengan biz partners strategy untuk melebarkan sayap bisnes. Lebih bermakna lagi sebab all the partners memang di kalangan mereka yang positif dan ada impian tersendiri untuk masa hadapan. Kita mungkin rasa secure sekarang but how about our future? Usaha, doa dan tawakal insyaAllah dipermudahkan jalan olehNya. Ameen..


Peluang masih terbuka untuk u all semua. Bonus RM 4500 - RM 6500 is such a big amount right? Grab now!! Bisnes bermentor so no worries!! Kepada yang nak tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful, dipersilakan..

013-7415271



No comments: