Friday, October 19, 2012

Premium Beautiful Untuk Breastfeed Mom


Ramai juga yang bertanya, kalau breastfeed boleh ke pakai Premium Beautiful? Tak leceh ke nanti? Ok kali ni nak share info about this topic.



This is the Long Bra. If mommies nak breastfeed baby, just selak cup daripada atas. Cup PB ni lembut je so selesa sangat if nak selak and takde lah rasa bulky macam bra biasa yang ada padding tu.

In term of postur badan pula, when you wear Premium Beautiful, your body postur akan tegak. Even dalam kedaan biasa if nak breastfeed baby kita seeloknya dalam keadaan tegak kan which sometimes kita rasa lenguh. So bila pakai Premium Beautiful ni secara automatik badan kita akan disokong. Mudah kan?

Now, macam mana pula dengan pemakaian Premium Beautiful boleh banyakkan susu badan untuk breastfeed mom?

Okey, as all of we know, Premium Beautiful nie memang dah ditenun dengan Far Infrared Rays (F.I.R.) ke dalam setiap helaian benang fabrik Premium Beautiful tersebut. Dalam hal nak tambah susu badan nie, F.I.R. nie la yang banyak sekali memainkan peranan. Macam mana F.I.R. berfungsi plak yer? These are some of the information yang I dapat from the internet...:) Keep on reading okay...:)


Dengan pemakaian Premium Beautiful secara consistent, F.I.R. dalam Premium Beautiful tu akan improve the blood circulation in your breast. Sebab tu, kalau kiter pakai Premium Beautiful, kiter akan raser warm, tapi bukan panas yer. Bukan jenis berpeluh tue. Tapi, raser hangat dan sangat selesa.

This F.I.R. will penetrates deep within the soft tissues of the breast area, helping to reduce swelling, relieve pain, and most importantly enhance the lymphatic drainage process. Not only that, F.I.R. will actually stimulates and speeds up the circulation in the breast. Increasing circulation on every level is the key to a healthy cells. F.I.R. dilates the tiny blood vessels and capillaries relieving swelling, pain and speeding the lymphatic drainage process through the lymph nodes. F.I.R. also stimulates metabolic changes in living cells. This helps to produce energy for vital processes, and assist with the elimination of waste particles generated from the metabolic process. F.I.R. is good for the breast tissues and will help reduce any stagnant or pooling of lymph fluid in and around the cells.

Secara simple nyer, Premium Beautiful could balance hormon dalam badan kita. F.I.R. juga akan mempercepatkan blood circulation dalam so penghasilan susu badan akan lebih banyak compared to normal.

Jadi untuk para ibu yang sedang breastfeeding, or bercadang untuk breastfeed anak mereka, you can always wear Premium Beautiful sambil breastfeed. Tak susah mana pon dear, just tarik cup bra tue ke bawah, and you're ready to go...:) Susu yang terhasil akan lebih berkualiti, sebab proses detoxification from our body also akan terjadi once kiter pakai Premium Beautiful.

For more info and free trial, contact me ok. Ada special price sepanjang bulan Oktober plus ada free gifts worth RM 400 =)

013-7415271

No comments: