Thursday, October 18, 2012

Share Your Dreams And Chase It!


Alhamdulillah..malam selasa lepas dah selesai business meeting with my team in JB. Eventhough ada yang tak dapar hadir atas sebab-sebab tertentu, masing-masing tetap bersemangat sedut tips dan ilmu yang disampaikan. Congrats kepada yang hadir pada malam itu ya. Elly, Syikin, Ieyda, Faeza & Fitri.

For me, I feel blessed. Group dah semakin berkembang. Kalau dulu hanya 1 meja sahaja sekarang dah kena sambung meja. If semua rakan kongsi di JB dapat hadir, confirm sambung 3 meja =)

Not just businesswomen, now we have a businessman in our group! Lelaki pun boleh buat bisnes Premium Beautiful okay. And we are the TRUSTED Premium Beautiful Agent


I choosed Grand Paragon Hotel for our business meeting. Like the environment and tempat tak bising so mudah nak berdiskusi. Paling penting the Penang Char Kuey Tiaw adalah sedapp!! Macam dah jadi tempat wajib untuk business meeting di JB. Bila berkumpul ramai-ramai macam ni and all with positive mind attitude, kerja jadi lebih mudah.



Delicious!!


Each one of us mempunyai impian tersendiri. Bottom line is whether kita berani atau tak untuk jadikan impian itu suatu kenyataan. Sebab tu kita mesti berani mengambil langkah pertama. Bermula dengan langkah pertama, seharusnya kita semakin berani untuk terus melangkah. Kepada yang masih tercari-cari macam mana cara nak tambah income or nak income tetap setiap bulan minimum 4 angka, you can contact me & I will share the details. Just by using facebook & blog you can build your business empayar. Cool kan?


Choose the right group
Be with us!

Drop me a message or text/whatsapp/call

013-7415271


No comments: