Friday, November 16, 2012

A Date With My Beloved Husband



Date: 10.11.12
Location: Kuala Lumpur

Sekali-sekala dating berdua macam dulu-dulu best kan? 

Last weekend memandangkan kami ke KL berdua je, so taknak lepaskan peluang 
spend time together. Ye lah kan..biasanya dengan anak-anak tapi kali ni berdua je. 
Macam pasangan hangat bercinta gitu. Haha.

After the seminar, we had a dinner at Serai Restaurant, Empire Shopping Gallery.


I had a pavlova for sure and he had the nasi ambang. *again, lupa nak snap gambar. hehe* The pavlova memang sedap, bezanya nasi ambang berlaukkan daging rendang instead of ayam masak kicap yang biasa dijual especially kat Johor.

Happy Us =)

Later at night, we had Skyfall time. Movie yeay!! Dah lama tak tengok
midnight show


Hello James Bond!

Sempat lagi posing tu

The next day, after having business meeting and shopping time with my leader and partners, again we choosed Delicious for our lunch! Berhantu ke apa Delicious ni. ;)



Nyonya curry laksa for me. Sedap jugak because ada perahan limau untuk balance rasa lemak-lemak kuah tu.


Don't remember the menu name but it's like a fish soup yang sangat sedap. 
Ada rasa manis, masam, masin. Duet dengan nasi putih. A must try jugak yang ini.

Rasberry juice untuk menghilangkan dahaga. Memang sedap.


We had fun spent quality time together. Quality time, quantity doesn't count.
To those married couple, find a time to spend with your spouse. Just two of you =)


HAPPY WEEKEND!


No comments: