Friday, November 16, 2012

London Paris Qualifiers : Shopping Time!!



As I mentioned in previous entry we had a business meeting at Delicious Cafe, Midvalley. Alang-alang dah ada di Midvalley jangan lepaskan peluang untuk shopping! =) We earn, we save, we spend..;)

My leader Ieja ajak survey trench coat for our London Paris trip soon in March 2013. Wahhh excited okay. A dream come true. Tak pernah terfikir akan jejakkan kaki ke London dan Paris, now alhamdulillah..this will happen very soon.

Three targeted boutique Mango, Zara and Forever 21. Well, obviously Forever 21 tiada trench coat tapi blouse sangatlah banyak yang elegance with reasonable price. Sangat sesuai untuk businesswoman and u all yang suka tampil elegant. I bought one for me menambah koleksi blouse. Peach colour..love it! *picture unavailable*

Okay back to the story. Trench coat. We survey at Mango. Reasonable price yet trendy.

Love the detail at neck. Simple and smart

Then we go to Zara


Seriously memang sangat cunsss yang ini. Combination with leather pada lengan


London Paris qualifiers. Muka senyum tapi dalam kepala masing-masing tengah ligat berfikir nak beli yang mana. LOL


Green colour trench coat memang menawan. Young and fun! And the red colour suits you best, Yong =) From Zara

So which one do we choosed?

>
>
>
>
>
>
>
>
>
Obviously Mango Mango Mango!!! Tak sabar nak pakai ;)


So now trench coat dah settle. Tinggal nak beli boots and other things yang perlu. Tu kena shopping together dengan mentor, almaklumlah..first timer gitu. Malu bertanyan sesat jalan kan?

Bila buat bisnes Premium Beautiful ni, kawan-kawan pun bertambah ramai and semua positif belaka. Kan best kalau dikelilingi mereka yang positif, kita pun ikut sama positif. Daripada tak kenal langsung terus jadi rapat sebab semua bersatu hati. Bila dah bersatu hati semua kerja pun jadi mudah. So no more worries ya to those yang teragak-agak nak mulakan langkah dalam bisnes ni. Every steps will be guided.

Siapa nak follow me for NEXT 5 STAR TREATMENT FREE TRIP?

Call/text/whatsapp
013-7415271

No comments: