Friday, December 7, 2012

Premium Beautiful Dan Lelaki


Kalau sebut pasal corset, memang confirm dikaitkan dengan wanita. Sangat sinonim kan?

But have you ever think that men can wear Premium Beautiful corset as well?

Yes, men also can wear it and feel the benefits of Premium Beautiful. You will look good and feel good =) masalah perut buncit bukan hanya pada wanita sahaja, malah lelaki pun ada masalah yang sama. Almaklumlah hati senang, makan pon sedap-sedap kat Malaysia ni kan..Tapi harus beringat juga kesihatan perlu dijaga. Kalau nak diikutkan exercise is the best way to keep you fit and healthy. But nowadays, knowing the daily schedule keluar rumah pagi-pagi then dah hampi maghrib baru berada di rumah semula, bila masa nak exercise kan?




Alternatively, u can wear this Waist Nipper. It helps to flatten your stomach and control your food intake. Selain daripada itu, untuk yang ada masalah sakit pinggang, sakit belakang or slip disc sangat-sangat digalakkan pakai Premium Beautiful. When you wear it you will feel like wearing a bengkung BUT waist nipper mempunyai tali yang menyokong bahagian pinggang. Dapat bayangkan? Kalau tak, let's meet up and I will show you how it looks like. Don't worry, my husband will assist men client T____T




Mendapat pengiktirafan daripada Chiropractic Association




Kebaikan Premium Beautiful Waist Nipper kepada lelaki:

1. Membantu mengempiskan perut. Transformation from perut buncit to perut kempis
2. Menegapkan badan. No more bongkok ye.
3. Tidur lebih lena
4. Buang angin, buang toksin
5. Kulit bertambah sihat & lembut

So men out there, ayuh pakai Waist Nipper. Confirm you will feel better after that. To wives yang sayangkan suami, alang-alang pakai Premium Beautiful, belikan sekali suami anda Waist Nipper. Dua-dua jaga badan & jaga kesihatan =)

For order or free trial and consultation, contact us

013-7415271

No comments: