Thursday, January 3, 2013

Photoshoot for norainezamshah.com


Excited sangat nih..gambar photoshoot kelmarin dah siap!!! Sebelum buat bisnes Premium Beautiful memang tak pernah terfikir pun nak buat photoshoot macam ni. Seriously suka sangat =)

Me with my 3 other business partners were having photoshoot session for upgrading our business profile and portfolio =)

Date : 25 December 2012
Venue: IPEEN STUDIO, Johor Bahru, Johor

Masing-masing first time makanya memang kekok. This is something new for us but we take it as a challange right? Luckily the photographer and his team banyak idea and they did a great job! Macam mana nak posing, nak senyum macam mana, mata nak tengok mana..pendek kata semua guided. Satu je tips untuk photoshoot ni iaitu "Just be yourself". Wahhh baru first time photoshoot dah siap kasi tips gitu. T_____T

Overall we had fun and looking forward for next photo shoot. Yeah..

And now belum decide yang mana satu untuk blog header sebab semua gorgeous belaka. Okay puji diri sendiri. LOL.

Help me to choose uolsss!!






Shortlisted 5 photos. Agak-agak uolss yang mana sesuai untuk blog header ye? Write down your suggestion at the comment column ya!

As I mentioned earlier, masa buat photo shoot ni together with 3 business partners. Maka wajiblah ada gambar beramai-ramai untuk memeriahkan majlis. Hehe. Jom layan gambar-gambar kami yang gorgeous itu okeh.

 Top Agents Johor!

Premium Beautiful Johor models ;)


And last but not least..

We are young and fun!!


Macam mana uollls? Dah tolong pilih? Kalau dah sila tinggalkan komen ye..If nak whatsapp pon boleh mana tau nak bagi idea ke kan..

Looking forward to hear from all of u =)

013-7415271


*Thank you for reading!

6 comments:

Cik Wannsury said...

wan pilih no .2......

Iznurul said...

Kak Ain, saya paling vote untuk gambar no. 4 dari atas..yang tengah duduk tu..

Norain Ezamshah said...

thank u Cik Wannsury ;)

nurul: hehe..yg duduk tu cam ceria ek?

fetty aura said...

ala,tak sabarnye nak buat fhotoshot :-)

Nurul Ain Zulkarnaind said...

suka gambar last

Iznurul said...

Yer Kak Ain...ceria & glow :)