Friday, January 11, 2013

Premium Beautiful Johor | Green Leaders Orientation Workshop (GLOW)


Salam semua. Apa khabar uolss hari ni? Pejam celik pejam celik sekejap je dah hari Jumaat. Cepat kan masa berlalu? Sebab itu la kita tak boleh bertangguh bila nak buat apa-apa perkara sekali pun sebab masa tidak menunggu kita =)

Okay dalam entri kali ni nak share about Green Leader Orientation Workshop (GLOW) Zon Selatan yang telah diadakan pada 25 Disember 2012 & 5 Januari 2013. Alhamdulillah my group di Johor semakin besar dan berkembang. Bermakna semakin ramai yang sedar akan kepentingan untuk upgrade diri dan income pada zaman sekarang yang almost everything perlukan duit. Syabas to all of u!

Basically this GLOW diadakan khas untuk rakan-rakan kongsi baru, untuk guide everyone on how to do the business, how to sell Premium Beautiful and how to move to the next level. Actually a lot of things yang akan diajar dan ditunjuk cara process by process di dalam busnes ni. Each and every steps will be guided. And that is why our group semakin berkembang bukan sahaja di Johor malah di Melaka, Negeri Sembilan, Kuala Lumpur, Selangor, Pahang, Perak, Kedah and even Sarawak =) So you don't have to worry ya. With the right group, the right guidance, nothing is impossible. We just do it! 

Our first GLOW ever! InsyaAllah planned for monthly class macam ni untuk beri yang terbaik kepada rakan-rakan kongsi semua.




Our second GLOW at Grand Paragon Hotel Johor Bahru. With the new business partners. Masing-masing bersemangat nak capai impian!



Thanks to all partners yang hadir for this GLOW eventhough hari tersebut adalah public holiday dan juga weekend, perfect time to spend with family tapi anda semua dapat luangkan masa untuk menimba ilmu. I am so proud with all of you and hoping that we will still together forever.

Next plan for GLOW Zon Selatan is early February 2013. So u guys let's be part of my team this January. Here we have free coaching, travel package to Shanghai and many more to come in 2013..don't miss it everyone!

And tomorrow (12 January 2013) we have GLOW Zon Tengah - Kuala Lumpur/lembah Kelang/Selangor.   Let's be with us..if interested cepat-cepat contact me ya. Looking forward to see u =)


No comments: