Tuesday, January 15, 2013

Road To Shanghai | Fly High With Green Leaders Group


Since FREE TRIP ke Shanghai baru je diumumkan, all of us are excited!! Everyone have set in their mind  untuk ke Shanghai beramai-ramai. Yeah!! Just like a dream come true, melancong free pulak tu =) Even the last trip to Guangzhou 5 bus under Green Leaders Group, for sure this time around will be double and confirm lebih meriah!!

So untuk merealisasikan itu, our lovely CDM Sha Khalid berbesar hati untuk menganjurkan special GLOW dengan topik Road To Shanghai. Memang rasa sangat-sangat bertuah berada di Green Leaders Group because every steps will be guided. Dalam bisnes, ilmu memang sangat penting and also the right guidance plus a teamwork. Barulah bisnes jadi mudah like we do. Pelbagai ilmu & tips telah dikongsikan sepanjang GLOW Sabtu lepas oleh barisan speaker yg juga leaders under CDM Sha Khalid's wing =)


Speakers yang cantik jelita ;)) We are from different background, still taking this opportunity to upgrade our life.

From left : Bakal DDM Ekah, Bakal CDM Ieja, CDM Hanis Haizi, CDM Sha Khalid, Bakal DDM Yong and me Bakal DDM Ain =)


First speaker of the day, my direct leader bakal CDM Ieja. Topik yang Ieja sampaikan mengenai Business Plan and how to present it to clients. Every single step diajar. Ieja juga ada share pengalaman beliau sepanjang buat bisnes Premium Beautiful. Setiap ilmu & tips adalah ekslusif dan hanya boleh didapati di GLAM sahaja ye. If u all nak tahu, jom follow me to GLAM =)


Founder of GLAM, CDM Hanis Haizi yang tak jemu-jemu membimbing rakan kongsi untuk berjaya seperti beliau. Always inspiring!


I was chosen to be the testimonial for business. Thanks Sha for giving me the opportunity. I am so honored ;) Hope my business journey will give inspiration to the audience. Cewah!


Road to Shanghai by our beloved CDM Sha Khalid. Sha is an engineer by profession. And she is a successful entrepreneur with income RM 40k per month. Doing this business not only for herself but for family, kids and parents. Kagum dengan semangat Sha untuk upgrade her family life. Will follow u closely mentor ;)


Yang ini miss emcee pada hari tersebut. Bakal DDM Yong dari utara. Kagum dengan semangat Yong yang muda-muda lagi dah pandai cari rezeki lebih untuk bantu family. Terharu dengan semangat anak muda macam ni. All the best Yong :)


Nasib baik ada front camera yang clear. Haha.


Semua yang ada ni bakal memenuhkan flight ke Shanghai !!


The Shanghai Qualifiers!!


This is my team from all over Malaysia. From Johor, Perak, Selangor, Kuala Lumpur. Different background yet the same mission. We gonna rock Shanghai bebeh! 



Lunch sambung bermeja-meja. Alhamdulillah semua bersatu hati. Sampaikan lunch pun tempat yang sama =) Semoga ukhwah ini berkekalan sampai bila-bila. Amin..


Thank you all for giving your commitment, not for others but for yourself for sure. And million thanks to CDM Sha Khalid, CDM Hanis & CDM Razali Zain for their continuous support. InsyaAllah we will do our best!

So to all of you yang masih terintai-intai peluang untuk menambah income atau lebih tepat lagi untuk upgrade income sekaligus upgrade your life, please do not hesitate to contact me. Free coaching and also you can be part of us to Shanghai..isn't that great?

Wait no more, contact me and I'll show you the way.

013-7415271

No comments: