Thursday, January 3, 2013

Shopping Time | H&M @ Setia City Mall | Mothercare | Arzu




Sejak H&M dibuka di Malaysia, inilah kali pertama berkesempatan untuk menerjah dan menangkap apa-apa yang patut. Hehe. Now musim winter so mostly winter collection yang ada. As for adult ada yang sesuai dipakai di Malaysia and for kids mostly winter wear. Tak berapa sesuai dengan cuaca di Malaysia tapiiiii dalam sesuai tak sesuai tu grab juga few items. LOL

And this is my first time sampai di Setia City Mall. Agak jauh from Kuala Lumpur, but if you want to shop peacefully, seriously this is the place. Not so stuffy except this H&M yang apabila nak bayar kena beratur sikit punya panjang! Huhu.

Nak tahu apa hasil tangkapan itu?


For me, me and me. Weeehuuuu. Top and jacket for the photoshoot

For my beautiful babies. Anyway yang kemeja biru itu untuk my nephew =) Love the cardigan for Ifra and that baju gajah.


Okay itu hasil tangkapan di H&M. Sesi shopping bersambung lagi tapi tempat lain iaitu di Midvalley. Inilah jadinya kalau biz appointment di shopping mall. I enjoy doing business!

Soft fabric jeans for Ifra and the nail clipper. Selalu sangat hilang nail clipper IzzahIfra ni sebab kecik sangat kalau salah letak confirm tak jumpa dah. Huhu


Dan sebagai pelengkap, addition to my Arzu collection!! Suka sangattt


Okay dah. Cukup-cukup shopping kat Malaysia sebab nanti nak shopping puas-puas di London & Paris. Can't wait!!!


Anyway, uolss nak follow pegi Shanghai? Free trip 5 star treatment. Boleh contact me and I will share how to achieve it. Call/text/whatsapp me at 013-7415271

No comments: