Wednesday, September 25, 2013

Glamjourneys | Gala Dinner Seoul 2013


Continued from my previous entry...

Our Gala Dinner took place at Best Western Premier Seoul Garden Hotel, Seoul. This hotel is under the same management with the hotel that we are staying Best Western Premier Kukdo Hotel.

After freshen up, everyone dressed up cantik-cantik of course, our GLAM theme for Gala Dinner was "Berhari raya di Seoul". So all the Glampremeurs semua berpakaian hari raya. Adat dan budaya kita tidak dilupakan. Gituuu.


They called us pengantin. Owner of www.norainezamshah.com :)
Beautiful ladies with red and black theme
Masing-masing pantang nampak cermin! Haha
With awek Korea. Abaikan ketinggian saya kerana saya tak bawa kasut tumit tinggi ;)
Terima kasih kepada pengapit-pengapit kami. Import dari Korea okeh. Lol
Terasa diri begitu dihargai. Alhamdulillah..

Our table before acara makan-makan

Khusyuk dapat makan nasi
Ada performance from K-pop artis. Perempuan, lelaki semua ada.

Memang enjoy sangat Gala Dinner kali ni. Tambahan pula now K-pop tengah in. Masing-masing enjoy dan ada yang siap naik pentas menari sama. Hehe. The food was so delicious. We had seafood korean style buffet. Salad, kimchi, sushi, korean fried rice, macam-macam ada. Semua sedap belaka.

After the dinner, we went back to the hotel for rest. The next day another exciting activities menanti. Kena rehat cukup-cukup :)

A night in Seoul. Gambar guna kamera Note 2 :)
Salam perantauan dari kami di Seoul, Korea :)
The hotel

And some of the souvenirs for orang di Malaysia :)




We ended our day 1 in Seoul with a big smile even though we felt very tired....

Stay tuned for Day 2 activities update okay.

Thank you for reading!


Glamjourneys | Seoul Here We Are!

Seoul Day 1 - 17 September 2013

Our first day dimulakan dengan breakfast di Restoran Halal area Itaewon Street, Seoul. Journey from Incheon International Airport to Seoul took about one hour by coach. Coach pula sangat selesa so masing-masing ambil peluang untuk tidur sebab dalam flight tak tidur. Recharge energy before shopping marathon :)


Our VIP Coach. Hyundai from Korea :)
Their national cars conquered the road
Along the way to Seoul. Beautiful.
Our kind tourist guide from Seoul, Miss Elise :)

Sampai di Itaewon Street, we had our breakfast. An Indian-Pakistan cuisine. Lebih kurang macam makan kat kedai mamak di Malaysia. Haha. U all kalau ke Seoul boleh cari restaurant di sini. Few halal foods restaurant here you can choose.


Let's have breakfast! and lunch..err brunch!

After having our meals, our next stop was Dongdaemun Market. Nama je market tapi semua dalam building and terlalu banyak choice especially baju-baju Korean style. Semua high quality and price pun boleh tahan. Their living cost very high so their stuff mostly pricy. Just imagine gaji maid sahaja USD 2,000. Fuh!

Di Dongdaemun Market you can get Korea Souvenirs, baju-baju, kasut, bags, toys and macam-macam lagi barangan Korean Brand. Cosmetics pun ada. Baju-baju ala2 k-pop star memang banyak sangat and setiap butik yang u all pegi design lain-lain. So agak susah nak compare the price sebab semua cantik!

And sekitar Dongdaemun ada banyak shopping mall yang u all boleh pergi. Shopping, shopping, shopping!!


Ready untuk melaburkan Korean Won di tempat sepatutnya. Hehe

Nak jugak tuh. Hehe
Doota Shopping Mall!
Antara yang menarik..korean silk shawl uolss! This one cost KRW 39,000. Lepas convert around RM 120 ++
The souvenir shop. Yang baju kelabu tengah pegang bakul hijau tu adalah tokey kedai. Pandai cakap bahasa indonesia. Senang nak bargain.

Ramainya ya ampun!
I got something for my daughters. Hope they like it :)
Lepak after penat shopping. Olyn yang kononnya bawak luggage kecik paling banyak shopping di sini. Lol
Beg hijau yang penuh dengan souvenirs for business partners, future business partners, family and friends
The Diamond Circle dengan hasil tangkapan masing-masing. Yeay!!

After we spent about 2.5 hours at Dongdaemun Market, we checked in at our hotel for these 4 days untuk bersiap-siap ke Gala Dinner sebelah malamnya. The hotel named Best Western Premier Hotel Kukdo.

Spacious room. Love it!
Huge mirror. Love it too!

Ada orang dalam wardrobe

Best sangat hotel ni. Kan dah kata 5 star treatment from the company. Syukur sangat! This hotel recommended sebab location yang strategic and sebelah hotel ni ada 24 hours shop ala-ala Seven Eleven. So if you need anything boleh turun bawah beli apa yang patut :)

Right after check in everyone ambil peluang berehat sebelum bersiap-siap untuk Gala Dinner. The story shall be continued in the next entry ya..

Anyway, those yang nak souvenir boleh add me at Facebook or Instagram or you can whatsapp us at

013-7415271 (Ain)
013-7445271 (Ezam)

For more photos, check out my facebook page Seoul Day 1 Photos

Glamjourneys | From Kuala Lumpur To Incheon


Assalamualaikum & Hello Everyone,

Alhamdulillah, Seoul Korea marked as our third free trip bersama Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) fully sponsored by Hai-O. It was an amazing trip tambah-tambah lagi kali ni dapat pergi together with our business partner DSM Olyn and DSM Faeza. We all di sana from 16 until 20 September 2013. 4 days 3 night stay yang sangat awesome! Overall 160 Glampreneurs fly to Seoul, we definitely conquered the flight! Bayangkan 160 orang from GLAM sahaja, means everyone could have a chance for free vacation in overseas. Fair business. :)

Travelling with GLAM, tak sah kalau tak ada tema. So for that day we were wearing our very first GLAM tee "I Love GLAM".


Muka-muka excited nak fly to Korea. Olyn & Faeza are first timer for free trip :)
We are ready to fly!!
Hubby, my backbone, my no. 1 supporter, my transporter, my bantal peluk, Every trip mesti ada sama :)

The Diamond Circle masing-masing dengan luggage yang besar supaya senang nak isi hasil tangkapan. hehe
                                   
With my best buddy CDM Ija yang banyak berjasa. Thanks babe. 
When they happy, I am happier. Love u girls

Percaya pada diri dengan harapan dan keyakinan! All set, ready to fly!
Sempat lagi tinggalkan pesan pada business partners, seminggu nak tinggalkan diorang rasa macam setahun. Berbakul nasihat berbentuk whatsapp. Hehe

From Kuala Lumpur to Incheon took around 6 hours. Budget boleh tidur sepanjang perjalanan tapi masing-masing excited so ada yang tidur, ada yang layan movie. Korean Air memang best and spacious. Orang tinggi kalau duduk pun lutut tak berlaga dengan seat depan. Nice.

Since buat bisnes barulah merasa naik flight untuk perjalanan jauh. If not just KL-JB-KL je. Syukur!
Excited for their first trip :)
Reading paper in flight anyone? lol

The journey agak lancar. Ada juga facing turbulance but everything was under control. Stewardess comel-comel kulit putih gebus. But we can't snap their picture. Huhu.

We all safely landed at Incheon airport 6.30 am local time. Waktu di Malaysia 5.30am. Since wearrived early so we had ample time to freshen up and had a cup of coffeebefore we start our activities fir the first day.


Simpan apa-apa yang patut dalam check in luggage

Alhamdulillah..sampai juga di bumi Korea
Happy us from Korea!! Go green go!!

Serba sedikit about the departure and arrival stories. Enjoy the photos? I will share our activities for Day 1 in Seoul in the next entry okay. Stay tuned :)

For more photos, do visit my Facebook page Seoul Day 0 photos.

Thank you for reading and your support. Stay tuned at this page ya.


Wednesday, September 18, 2013

Teaser | Anyeong Haseyo!


Assalamualaikum and hello everyone :)
Just a quick update on our free vacation in Seoul Korea. Alhamdulillah we were safely landed at Incheon Airport yesterday 6.30am local time. Beza waktu Seoul and Malaysia hanya 1 jam lebih awal. Lots of activities, fun and shopping spree to be update later. Stay tuned at this page okay. Thanks all.
Enjoy few photos of us in Seoul and follow #glamjourneys on Instagram and facebook. Happy browsing :)