Friday, September 13, 2013

Mineral Coffee And Testimoni

Assalamualaikum & salam jumaat.

Hari ni nak share latest testimoni of the hot coffee in town, none of the other,  Mineral Coffee :)
From my own experience, seriously I am not a coffee lover. Sikit-sikit bolehlah. I am more into tea. But once I've tried this Mineral Coffee terus jatuh cinta sebab bau yang harum, rasa yang sedap (mild taste sesuai untuk yang tak minat coffee tapi nak rasa coffee), and paling penting berkhasiat. Kaya dengan mineral dan khasiat garam buluh.

Previously kerap sakit kepala but now alhamdulillah, getting better and boleh dikatakan jarang-jarang makan panadol. Panadol banyak-banyak pun tak bagus kan? Antara sebabnya ialah dalam Mineral Coffee mengandungi zat magnesium and it helps to reduce headache problem. Plus if u all minum mineral coffee ni, badan akan rasa segar bertenaga sepanjang hari. Tak percaya? Try lah :)
Boleh PM/text me for more info ya.

No comments: