Tuesday, September 10, 2013

Yeoju Premium Outlet Korea


Assalamualaikum & selamat tengah hari :)

Mood holiday dah mari. Lagi 5 hari je lagi bakal terbang ke Seoul, Korea!! Kali ni dengan 2 business partners. Ya Allah syukur..dan tak sabar rasanya.
Teringat masa briefing for Korea trip di GLAM last Saturday. Kata CDM Hanis.. "bangun tidur je terus shopping"! Hehe. Best kan?
Kalau ikut itinerary our flight from Kuala Lumpur International Airport (KLIA) jam 12 malam. Journey will take around 6 hours so sampai sana memang hari dah siang. From Incheon International Airport, we all akan ke Yeoju Premium Outlet! Kali ni seramai 160 orang Glampreneurs akan menyerang butik-butik yang ada di sana. Confirm havoc!

Nantikan update kami dari sana nanti okay!
Doakan juga perjalanan kami dipermudahkan selamat pergi dan selamat pulang. Amin.




No comments: