Friday, October 25, 2013

BBplus Promotion Until 31 October 2013


Assalamualaikum & good day everyone.

We are having crazy promotion of BBplus until this coming 31 October 2013 only!!
So many customers yang berpuas hati dengan BBplus especially for their skin. Gloomy to glowy, yang berjerawat bertambah licin kulit, pulih dari eczema, rambut gugur berkurangan, sakit sendi bertambah baik dan yang turun berat badan pun ada!

Sangat banyak kelebihan meminum BBplus and I must say that this is the must have item in your supplement set :) Grab it now while promotion is still on. Totally worth it!
Do contact us to get this promotion ya.

Ain : 013-7415271
Ezam : 013-7445271








HURRY UP..grab this soonest possible ya!!
Monday, October 21, 2013

Gold Coast Australia | Beautiful View


Assalamualaikum & hello all,

Sorry for the long silence. Been busy travelling and other business and life matters :) Thank you for staying at this page ya anyway.

As all of you know, now memang sedang open lagi free trip ke Gold Coast. Yeah our next free trip with this business after Guangzhou, London, Paris and Korea. I am super excited! So malam tadi google Gold Coast View at night. Subhanallah..cantik sangat! Tak sabar rasanya nak ke sana.

InsyaAllah we'll be going in February next year. Bersyukur sangat dijodohkan dengan bisnes yang hebat, bukan sahaja dapat extra income setiap bulan malah bermacam-macam lagi insentif yang kami dapat. Tabung kereta, free trips and paling best dapat ramai kawan-kawan yang positif serta berimpian besar :)

Enjoy this picture. If you can dream it, you can do it. Have a nice day!

Those yang nak follow juga, boleh cepat-cepat contact us because peluang masih lagi terbuka.


Ain - 0137415271

Ezam - 0137445271


Saturday, October 12, 2013

Follow Me At Instagram @norainezamshah


Hi all,

Do you have Instagram account? If you do, please drop a comment below stated your Instagram username so that we can follow each other :)

And do follow me too ya. Thanks all :)


Norainezamshah | Location 12 - 15 October 2013

Assalamualaikum & good morning everyone :)

Hari ni saya bekerja. Half day. Hehe.

Just nak share our location with all of you, especially yang berminat and yang perlukan extra income every month starting from RM 4,000 please do contact us ya. We will share with you a great opportunity for you to grab not only income but more benefits to grab. Seriously.

12 Oct - Melaka & Kuala Lumpur
13 Oct - Shah Alam
14 Oct - Johor Bahru
15 Oct - Melaka

So for all of you, just contact us for details explaination on how you can get extra income just by using the internet!

See u guys :)

Ain - 0137415271
Ezam - 013-7445271

Monday, October 7, 2013

GLAM Junior | Extra Income Opportunity For All

Assalamulaikum & good morning everyone :)

Bersempena permulaan minggu baru, ada satu berita baik untuk u all semua di luar sana yang tercari-cari peluang atau cara nak dapatkan duit extra setiap bulan. Now we have GLAM Junior package which offer you many options that suits your need. And we do it just by online marketing dengan bimbingan Green Leaders Academy Malaysia. We work differently :)

Why online business?

1. Market infinity
2. No overhead cost
3. No need premis/shop
4. Flexible time
5. Anywhere, anytime, everywhere

Now with a flexible capital, everyone can get extra income starts from RM 400 monthly. What you need to do? Just contact us soonest possible or contact our business partners listed below :

Suhaili : 012-6842560

Zureen : 019-6676385

Azlinda : 012-6881650

Nia : 016-2388930

Faliha : 017-2824779

Aidah : 019-7741607

Miza : 013-4095981

Diana : 012-7404740

Annur : 013-7271954

Fazlin : 016-7588572

They will share with you how we do it and free training are available. Business with the right guidance and action, insyaAllah hasilnya berganda-ganda.

Looking forward to have a journey to success with all of you. Grab the opportunity okay!

Ain : 013-7415271
Ezam : 013-7445271


Sunday, October 6, 2013

Glamjourneys | Gangnam & Myeongdong Night Life


Continue from previous entry Day 3 in Seoul

Maing-masing belum puas berjalan, apatah lagi malam itu adalah malam terakhir di Seoul (sedih) and bukan selalu dapat ke Seoul, so we decided to went out!

Girls night out and boys night out!

Girls was at Myeongdong.

Comel-comel belaka their shop. Etude and Holika Holika

Lush lush lush!! Homemade soap are so special

The body scrub. I tried this one

Walaupun hanya trial dia letak banyak okey scrub tu. Serious tak lokek!

I bought this one. Wangiiii

Korean silk shawls!

Fresh lemonade! Murah je KRW 2000 only.

Depan balai polis. Cute je patung polis tu

Masa ni hanya daku dan Yong sahaja yang gigih borong shawls. Yang lain tolong tengok. Lepas tu dah balik Malaysia menyesal sebab tak join we all borong shawls. Lol

Wanita dan shopping memang tak dapat dipisahkan. Ini dia hasiltangkapan! Korean cotton shawl memang sangat comfy!

Itu story the girls..so whre's the boys??

Naik subway ke Gangnam


Gangnam style!

Gangnam at night. So modern!

Bukan main ye mereka pergi Gangnam. Next kalau ke Korea nak stay lama sikit so dapat pergi macam-macam tempat. Yeah. Teringat-ingat Seoul sampai hari ini.

Bila pergi free trip ramai-ramai macam ni memang best. Semua enjoy. Kepala pun gila-gila. Hahah. Tak kiralah mak orang atau bapa orang. Dah dapat peluang macam ni memang harus digunakan sebaik mungkin kan. So u all if teringin nak join our enjoyment like this, do contact us TODAY. Because GOLD COAST trip is still available. Come grab it!


Glamjourneys | Lotte Duty Free, Han River Cruise & Myeongdong


Day 3 - 19 September 2013

Assalamualikum & hello all.

Continue story di Seoul, Korea. Kepada yang terlepas story day 1 and day 2, you may click here okay :) Seoul Day 1 and Seoul Day 2. Oh not to forget Gala Dinner 2013 =)

So, macam biasa awal-awal pagi dah bersiap. Another exciting stories di Seoul. Masa type entry ni terasa macam sangat rindu dengan Seoul. Sure I'll be back again. InsyaAllah. Nak bawa Izzah & Ifra sama. Amin!

Theme of the day was yellow =)


In front of the hotel with CDM Hanis

Me with the founder of GLAM.

Before start menjelajah (cewah) Seoul, kita breakfast dulu okay. Di Itaewon street. Halal foods are available over there.

Gambar ni cun. Excuse the background. lol

Restoran Maharaja

Lepas makan. Group photo!

Husband imemang suka ambil gambar lintas jalan. Hehe

After breakfast, we all ke Korea National Health Center. Tak dibenarkan snap gambar dalam tu but basically di sana adalah gallery ubat-ubatan dan herba dari Korea. Mainly untuk kesihatan.


Snap gambar luar bangunan je lah ye.

All rite. Next pit stop was Lotte Duty Free. Kat sinilah masing-masing meroyan sebab tengok skin care murah sangat and boleh beli borong! You just named it. Especially Korean brand macam Etude memang awesome. Sampai dah balik Malaysia rasa menyesal tak beli lagi banyak. Hahha. Dasar...



Betapa gembiranya saya mencuba BB Cream! Awek korea ni tak pandai sangat English but her colleague boleh bantu. 

Yang bestnya di Seoul ni, bila kita dah beli sesuatu barang then mintak free gift, diorang memang tak lokek langsung! Banyak okeh free gift.

Dah closed deal dah ni :)

I bought CC cream too. And face masks. banyak choice. Sangat best and feeling-feeling flawless. Haha.

After shopping, kita layan artis k-pop sekejap.


Di Star Avenue

Add caption

With his favorite K-Pop band. Lol

Share frame dengan Airin. Hehe

Tengok gambar K-pop artis pun ok lah kan. Kalau tengok depan mata mau meroyan masing-masing sebab kulit diorang flawless okay!

Next pitstop ni adalah yang paling best. For me. It was Han River Cruise! Masa ni dapat tengok seluruh bandar Seoul dari Gangbuk ke Gangnam! And we had lunch, super delicious lunch. Thank you to the company sebab bagi layanan sangat istimewa. 5 star!

Eland Cruise di belakang itu.
Just the two of us
Buat bisnes betul-betul all out, bila enjoy pun kita enjoy all out. Lompat!! Work hard play hard.

Best buddies :)

I hope they really enjoy the trip. With Faeza & Olyn

Let's go!!
Love :)

From Eland Cruise. Blessed.


Gambar wajib bersama suami tercinta

About one hour we all menyusuri Sungai Han. Turun je dari cruise nampak ada few traditional games di kawasan panas terik. Hehe.


Try banyak kali pun tak masuk
First trial terus masuk! Kena main netball uolss =)



Shopping sudah, makan sudah, naik cruise sudah, then we heading back to Seoul City.

Another tourist attraction place in Seoul, Namsan Hanok Village.




With awek korea yang comel with their traditional costume.


Penat juga mendaki bukit. Huhu. Macam dalam cerita Korea, bandar Seoul memang mostly kawasan berbukit. 30% kawasan landai.

Our last pitstop was Myeongdong. Shopping lagi! Di sini you can see the market and also Cosmetic shop bersepah tepi jalan. The faceshop, body shop, Lush, Etude, Mischa semua ada. Pilih je. Zara, H&M, Mango tepi jalan besar sahaja.



Patung PSY menari

Banyak ni je shopping Definitely No! Haha.

Our activities on that day habis awal aroun 7.00 pm. We went back to hotel early, rehat and freshen up. Since that was the last nite we're in Seoul so we decided to go out that night. The girls went to Myeongdong again and the boys went to Gangnam!

I will update about that in the next entry ya. Stay tuned at this page okay everyone :)

Thank you for reading and feel free to follow my blog :)

More pictures at my facebook page Seoul Day 3