Sunday, October 6, 2013

Glamjourneys | Gangnam & Myeongdong Night Life


Continue from previous entry Day 3 in Seoul

Maing-masing belum puas berjalan, apatah lagi malam itu adalah malam terakhir di Seoul (sedih) and bukan selalu dapat ke Seoul, so we decided to went out!

Girls night out and boys night out!

Girls was at Myeongdong.

Comel-comel belaka their shop. Etude and Holika Holika

Lush lush lush!! Homemade soap are so special

The body scrub. I tried this one

Walaupun hanya trial dia letak banyak okey scrub tu. Serious tak lokek!

I bought this one. Wangiiii

Korean silk shawls!

Fresh lemonade! Murah je KRW 2000 only.

Depan balai polis. Cute je patung polis tu

Masa ni hanya daku dan Yong sahaja yang gigih borong shawls. Yang lain tolong tengok. Lepas tu dah balik Malaysia menyesal sebab tak join we all borong shawls. Lol

Wanita dan shopping memang tak dapat dipisahkan. Ini dia hasiltangkapan! Korean cotton shawl memang sangat comfy!

Itu story the girls..so whre's the boys??

Naik subway ke Gangnam


Gangnam style!

Gangnam at night. So modern!

Bukan main ye mereka pergi Gangnam. Next kalau ke Korea nak stay lama sikit so dapat pergi macam-macam tempat. Yeah. Teringat-ingat Seoul sampai hari ini.

Bila pergi free trip ramai-ramai macam ni memang best. Semua enjoy. Kepala pun gila-gila. Hahah. Tak kiralah mak orang atau bapa orang. Dah dapat peluang macam ni memang harus digunakan sebaik mungkin kan. So u all if teringin nak join our enjoyment like this, do contact us TODAY. Because GOLD COAST trip is still available. Come grab it!


No comments: