Wednesday, November 20, 2013

GLAM Dinner 2013 | Hollywood !!

Assalamualaikum & Hello everyone J

Sudah menjadi tradisi GLAM, after Majlis Ulang Tahun ke 21 & CDM award pada siang hari, malamnya we had another special celebration which is GLAM Dinner. This year, the theme was Hollywood GLAM Nite. So GLAMpreneurs haruslah glamour macam retiss Hollywood kan..:)


If you remember last year after our 20th Anniversary &CDM Award, we had a GLAM Dinner at The Westin Hotel. This GLAM Dinner actually untuk meraikan para Crown Diamond Manager (CDM) on their big day!!! To achieve this CDM title, para usahawan perlu achieve minimum group sales of RM2,000,000. Bunyi macam banyak, tapi dalam GLAM semua di ajar & mainly kita guna online. Kalau CDM Hanis Haizi, sales bulanan pun juta-juta ;)


Back to the story..

Kehadiran kami disambut dengan candy buffet. Sedap!!

Tengok tu. Malam ni semua rosak diet. Hehe.





Me with CDM Sha Khalid. My "kecil-kecil cili padi" CDM :)


This year lagi special, sebab lagi ramai GLAMpreneur join the dinner. Last year terhad 100 pax sahaja, this year 300 pax. Next year dah confirm kena book Grand Ballroom. Yang lagi best, kali ini kami sama-sama berganding bahu menguruskan majlis. For our team, The Diamond Circle uruskan deco with Fieka & team CDM Maisarah. Biarpun tak berapa kreatif, tapi boleh tahan hasilnya ;)

The photobooth!!

Happy!!

Proud!

The foods pada malam tu. Fine dine at JW Marriot Putrajaya

This year lucky draw lebih banyak dari last year, more than 30 prizes. Alhamdulillah, ada wakil from our team. Congrates to Duan, Pete & Zureen. Tak pulang dengan tangan kosong. Yeay!!



CDM Raz nyanyi satulagu untuk CDM Hanis. Sweet gitu

Tengok tu suami saya. Dapat nama baru malam tu, Ezam Ajmain. Haha. Love u lah!

Our table number 7

Table paling havoc, anak-anakku semua

No wonder la table 26 tadi havoc, ikut bapak diorang ni. Lol

Part yang paling best masa Best Dress competition. All the candidates were shortlisted earlier & then di minta buat cat walk. Juri, CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain pilih pemenang not only based on baju je, but also their character. Masa ni macam-macam gaya ada. hehe. Of course yang paling sporting + baju paling menyerlah la menang.

Shortlisted from our team. Encik Ezam Ajmain (suamiku), Pete, Faeza & Olyn. Ok bangga sekejap sebab saya yang pilih tuxedo beliau.  Dah tu siapa lagi kan? :)



Dan pemenangnya ialah...

Tak lain tak bukan. Suamiku ituuuu. Yeay!!


Nak ambil hadiah pun menari lagi. Haha. 

Versace! Woohooo

The poco-poco guys

Rakan-rakan seperjuangan


Usssss!

The Diamond Circle

Hubby and Badry with co-founder of GLAM, CDM Razali Zain

With bakal CDM Zaer Ali, husband kepada CDM Sha Khalid

GLAM Lelaki of The Diamond Circle. Ramai kan?

Pose kemenangan. Lol

A'hamdulillah dapat bawa balik hadiah, partners pun ada yang menang lucky draw, overall we had fun. InsyaAllah tahun depan kita sama-sama pergi ke GLAM Dinner Cycle 3 pula ya.


No comments: