Monday, November 11, 2013

GLAM Journeys | Gyeongbok Palace


Day 4 - 20 September 2013

Assalamualaikum & hello everyone.

Cerita Korea belum habis lagi. Hehe. Baru hari ni sempat nak update. Walaupun dah hampir 2 bulan tapi memori di Seoul memang sangat-sangat segar di ingatan.

Okay, day 4 theme was Pink. Imagine suami-suami dan GLAMlelaki semua pakai pink shirt/t-shirt. Nice!!

Last day in Seoul, all of us ready for check out
View from our hotel room
We had our beakfast at Taj Palace Resturant

After breakfast, we all ke Gyeongbok Palace sebuah istana lama Kerajaan Korea.

Check in facebook!



The Diamond Circle
Beautiful
Welcome everybody!
Team photo

Gangnam!
The Ladies
The Palace
With my beautiful ladies
Gwiyomi!


Banyak gambar, maka layan gambarlah ye :) After Gyeongbok Palace, next destination ialah makan! We had lunch Korean Style food, berdekatan dengan Incheon Airport.

Tudiaaaa lazat tak terkata. Macam makan kat Malaysia gitu. Ada nasi korea, ikan goreng, sambal sotong, sup seaweed, kimchi, omelette. Bezanya masakan dan rasa memang rasa masakan korea :)
Sotong! Tapi di Korea u all jangan sebut sotong, sebut cuttlefish okey.

The restaurant

Masing-masing dah kenyang, kita shopping seaweed, kimchi, chocs and snacks pula. Sorry yang ini tiada gambar ;)


Sampai Incheon Airport sudah. Time to check in luggage.

Time to say goodbye. With our lovely tourist guide Alice.
Incheon Airport. Sementara tunggu flight, kita minum coffee dulu
Hello Kitty Cafe! Izzah mesti suka ni

So cute!

Till we meet again Seoul..we will be back!!

Okey sekian sahaja cerita Seoul :) Seriously memang rasa nak pergi lagi. Best!! And after all it is FREE!! Bawa duit poket je untuk shopping. Yang lain-lain ditanggung oleh syarikat. Syukur alhamdulillah :)

For more photos, feel free to browse at my Facebook page Seoul Day 4

No comments: