Wednesday, December 4, 2013

Biovelocity Sleepmate | Latest Testimoni


Assalamualaikum & salam sejahtera semua :)
Semalam baru dapat good news from one of my business partner, bakal SSM Aini tentang perkembangan ibu bapa beliau di kampung yang menggunakan Biovelocity Sleepmate (BVSM) Alhamdulillah. Tremendous improvement, kita yang baca ni pun rasa gembira. Ye lah kan..Aini beli BVSM khas untuk parents di kampung untuk membantu meningkatkan kesihatan orang tuanya. Menggembirakan hati ibu bapa kan tugas anak-anak :)
For information, BVSM ini sebenarnya memang sangat bagus digunakan oleh semua peringkat umur. From baby until orang dewasa semua boleh guna. Sebabnya mudah je. Just tidur! Senangkan? Semasa kita tidur, BVSM menjalankan tugasnya ibarat terapi semasa kita tidur dan membolehkan kita menikmati tidur yang lebih lena dan berkualiti. Tidur yang berkualiti sangat penting untuk merehatkan minda dan badan kita, meransang sel-sel dalam badan untuk kembali aktif, melancarkan aliran darah dan bermacam-macam lagi. Apabila kita dapat tidur yang berkualiti, badan akan lebih sihat dan bertenaga. Bila bertenaga, barulah kita bersemangat nak lakukan tugas kita kan? Takdelah pagi-pagi dah lemau ;)
Testimoni Biovelocity Sleepmate memang banyak. Sudah terbukti berkesan membantu mengurangkan pelbagai penyakit kronik seperti strok, tekanan darah tinggi, kencing manis, masalah sakit badan, insomnia, celebral palsy, sakit sendi, gout. Kita berusaha, Allah jua yang menyembuhkan.
Jom kita tidur beralaskan Biovelocity Sleepmate mulai hari ini. Rasai keberkesanannya. Again..hanya tidur! :)

No comments: