Tuesday, January 14, 2014

Throwback | London 2013 Part 2

Continued from Part 1...

Best jugak sesekali throwback ni kan? Mengimbau kenangan katanya..

For those yang plan nak ke London, in this entry maybe you will have some ideas where to shop. Shopping is the best theraphy for women anyway :)


A must visit and shop, Hard Rock London!

Bukan tiap-tiap hari pergi London kan? So wajiblah mengumpul koleksi ;)

Kesejukan melampau. Muka pun rasa macam nak bungkus. Lol
Kalau dah memang shopaholic, silalah sediakn wang saku sebanyaknya ya!


Bila trip dengan company memang tak sahih kalau tak pergi tempat-tempat shopping yang best. Serius best sampai tak cukup masa 6 jam. Bayangkan betapa kaki shopping nya masing-masing. Hehe

Bicester Village



Actually ada snow tapi tak nampak dalam gambar
Rindunya nak pergi sini lagiiiii
My shopping partner :)

My first burberry shirt yeay!

Told you to bring lots of money ;)


Tak cukup dengan Bicester Village, malam kita ke Harrods pula. Pergi London kalau tak pergi Harrods ibarat macam tak pergi London. Lol.


Harrods, London


Pakcik tu peluk Ieja. Hahaha

Masuk dalam ni memang boleh pening. Tapi memang serius awesome. This time ada client kirim Gucci shoes for 6 months old baby. Wow!



Dah pening dalam Harrods, kita beli souvenir pula. Ya Allah bestnya tak terkata walaupun sejuk menggigil. Because London was windy. Itu yang sejukkk sangat.


Souvenir Shop, Oxford Street. London.


That girl pandai cakap melayu. Sikit-sikit. So nice person.

I Love London!!

Sekejap sangat masa di London rasanya. That's why rasa nak pergi lagi sangat membuak-buak. InsyaAllah, set a target and go for it. Sementara itu kita enjoy semua free trips yang company offer. Bukan setakat FREE, sangat best pulak tu. 


So guys, if you love to travel across the globe, do contact us ASAP. We start with Shanghai!!


Ain : 013-7415271
Ezam : 013-7445271

See ya!!

No comments: