Saturday, February 1, 2014

Gold Coast Australia | Dream Come True

Assalamualaikum & Hello all,

Pejam celik, pejam celik tinggal lagi 14 hari saja lagi sebelum kami The Glampreneurs akan terbang ke Gold Coast!! Wow I'm soooo excited. Of course la kan, first nak ke Gold Coast Australia. Kali ni akan pergi together with my partners too. Lagilah tak sabar. Confim havoc nanti =)

Ingat lagi, back in 2012 pernah berangan nak ke Gold Coast with family. Tapi masa tu company tengah open pakej Guangzhou. So apalagi kita grab mana yang ada dulu. Free je tau. Mana nak dapat kan? Then bila Hai-O announce je percutian percuma ke Gold Coast ni memang tak nak lepaskan peluang. It's like a dream come true!! I love to travel. Tapi dulu ada halangan dari segi financial. Fikir banyak kali kalau nak pergi bercuti. Alhamdulillah now since I'm doing this business my dreams come true one after another especially on this holiday part. From Gunagzhou to London to Paris to Seoul to Gold Coast and next would be Shanghai!! Back to back free trips by the company. Syukur sangat.

Yang bestnya bila free trip macam ni, semua aktiviti memang dah disusun rapi oleh travel agents yang dilantik oleh company. From the transportation, accomodation, halal foods and activities all been arranged properly. Senang cerita pergi sana just enjoy & bawa duit shopping je. Duit shopping pun from bonus juga. Best kan? If pergi  sendiri confirm beribu-ribu kena spend. Sebab tu pilih buat bisnes ni. Free trips 2-3 times per year. Rugi kalau tak grab :)

So back to the story. Itinerary for Gold Coast dah pun dapat. Now let's google tempat-tempat yang bakal kami kunjungi nanti.

We will be there from 15 February 2014 until 20 February 2014.

Antara tempat yang akan kami pergi,

Paradise Country Farm/Desa Ladang Paradise

Masa untuk peluk kaola & feed the kangaroo. Yeay!!

aussie paradise country farm


Feed the kangaroo. So cute!!


Movie World


Can't wait for this!!
I know that you guys are still love to watch Spongebob. Understand that. Lol


Scooby doo live show!!


The ride. Ermmm

Sea World




Can't wait for this too. Bestnya!!!

Paradise Jet Boating


It's gonna be awesome!!



Harbour Town Factory Outlet

Agenda shopping memang wajib ya. Love it to the max. Haha. Some friends kata di sana Oroton and Pandora cheaper compared to Kuala Lumpur. So siapa nak kirim? Contact me okay! Andddd we would definitely go to Pumpkin Patch to get some stuffs for our girls. Yeay!!




Ya Allah baru tengok gambar dah rasa excited. Makin excited nak pergi Gold Coast!!

How about the accomodation? Told you the company will give the best treatment! 5 star hotel is a must :)


Outrigger Surfers Paradise Hotel


Near to the beach. Awesome!

Seriously. A very cozy luxury room. Sesuai untuk honeymoon :)

Beautiful view at night. Wow!

Since this coming 7 th February is our Wedding Anniversary, so we gonna celebrate at Gold Coast..wooohooo!! Special anniversary treat :)

And kebetulan juga ramai yang sambut birthday bulan februari. Our beloved CDM Shaliza & her husband and also my business partner Suhaili. So we will celebrate together in Gold Coast ya. OMG terujanya saya!!

Okay till then. Doakan perjalanan kami selamat pergi dan selamat pulang. Will update more photos soon!


For those who wanna 5 star treatment free trip like we had, just give us a call and follow us to Shanghai!!


Ain : 013-7415271
Ezam : 013-7445271

No comments: