Wednesday, March 19, 2014

Anugerah SMSSM March 2014

CONGRATULATIONS!!

SALES MANAGERS & SENIOR SALES MANAGERS


Alhamdulillah..ahad lepas telah pun berlangsung satu anugerah di mana dari anugerah inilah titik permulaan lahirnya pemimpin-pemimpin dalam bisnes ini. Cepatnya masa berlalu. Dulu saya diraikan, kali ini dan dah beberapa kali meraikan business partners pula. Alhamdulillah our business is expanding very well, hasil dari tunjuk ajar mentor dan juga hasil dari bisnes secara team work. Disebabkan kejayaan dalam bisnes ni adlaah kejayaan bersama kumpulan, hubungan kami dari tak kenal atau tak rapat semakin erat bagaikan satu family. Beautiful business, beautiful bonding. Thank you Allah for giving us the opportunity.

So that day, kami meraikan 5 orang business partners yang berpangkat Sales Manager & Senior Sales Manager. Supposed ada 7 orang but ada yang tidak dapat hadir atas sebab kecemasan & kesihatan. But no worries, next round bulan Jun kita raikan sama-sama ya! Tahniah juga diucapkan kepada barisan leaders in our team kerana telah melahirkan "future leaders", and of course many more to come.

We would like to congratulate all partners yang hadir pada hari tersebut, sama-sama memeriahkan lagi majlis & memberi sokongan pada rakan-rakan yang lain. Ada yang datang dari Johor, Kuala Lumpur, Perak pun ada juga. Masing-masing tak nak lepaskan peluang untuk sama-sama ambil aura dari majlis ini.




Happy us. Celebrating our business partners' achievement :)


Congratulations Sis Fazlin for Senior Sales Manager Award.  A working mom of 2, a wife, an executive in law firm in profession. Aiming and working towards time & financial freedom. Semoga impian Kak Lin tercapai suatu hari nanti. A Diamond Sales Manager in the making from our team. Soon will be receiving award at Diamond Night.

Congratulations June for your achievement. Senior Sales Manager and also another Diamond Sales Manager in the making. A mom of two, an engineer in goverment sector and yet choosing to do the business for her family and working towards financial & time freedom. Keep on going dear!
The award achievers, together with our GLAM founder CDM Hanis Haizi and our beloved mentor CDM Shaliza Aziz. And both left and right, Double Diamond Managers in the making from our team, bakal DDM Syikin Salleh & bakal DDM Siti Azlina

Sales Manager Aini Deraman with her first award in business. Definitely more to come. Congratulations and keep it up dearie!

With all the achievers. Well done everyone!

Congratulations dear Suhaili for your first award. Bakal DSM Suhaili baru-baru ini terbang ke Gold Coast bersama-sama kami. Alhamdulillah, 6 months in the business and Gold Coast was her first free trip. Keep it up dear. Way to go!!

Bakal Senior Sales Manager Noradila, sama-sama naik pentas received award with her leader bakal DSM Suhaili. This is her first award in business and looking forward for more after this. A petite lady with big dreams. Biarpun dah selesa dengan karier sebagai engineer, tetap ambil peluang untuk memajukan diri. Congratulations Dilla, proud of you!!

Bergambar lagi. Tahniah semua!!

Bila tengok anak-anak bisnes naik pentas terima award, rasa sebak pun ada. Ye lah dulu datang anugerah ni 2-3 orang sahaja. Now alhamdulillah our team is growing, and of course with strong support from Green Leaders Academy Malaysia & The Diamond Circle. Proud to be in this team because we are not only business-related but we are close at heart too. Alhamdulillah, thank you Allah for the ukhwah.

From our team. Alhamdulillah, love all of you dearies!

Excited :) InsyaAllah next event kita bawa ramai lagi ya from our team. Proud of you partners :)

Friendship is something that money can't buy. Rindu semua!

Selfie :)

Mak buyung gelak besau! Yes, we were having fun.

See that happiness? Siapa kata buat bisnes jadi lebih stress? Kerja lagi stress. lol.
Ibu dan bapa dalam bisnes. Mereka berdua inilah yang banyak membantu kami dalam bisnes. Thank you so much Ija & Duan for the guidance and support. 

Alhamdulillah, I have a strong support from him since the beginning. He also involving in this business and we are working together as a team towards time and financial freedom. Doakan kejayaan dan usaha kami dipermudahkan. Thank you hubby for being my back bone. Love you very much!


Not to missed, a picture with beloved mentor CDM Hanis Haizi. Dulu hanya kenal Hanis di blog, now alhamdulillah semakin rapat dengan insan hebat ini. She really walk the talk!


Shanghai Kami Datang!!!
Big family of The Diamond Circle!!

The GLAMpreneurs!




Bisnes ni bukan untuk wanita sahaja, tapi untuk lelaki juga. GLAM Lelaki rawks!


Majlis anugerah berjalan dengan lancar & habis awal. Alhamdulillah happy sangat biarpun kami ulang alik JB-Melaka-KL-Melaka-JB in one day, tapi rasa puas hati sebab partners semua happy. InsyaAllah next event Diamond Night kita akan bawa lebih ramai lagi untuk merasai aura & kemeriahannya. Thanks again to all leaders yang hadir CDM Shaliza Aziz, DDM Ridhuan, DSM Syikin, DSM Siti Azlina, DSM Faliha.


Anda juga boleh sertai kami. No worries, do contact us.


BE OUR PROTEGES

BE PART OF THE DIAMOND CIRCLE

BE PART OF GLAMPRENEURS

BE WITH US TO TRAVEL FREELY TO SHANGHAI!!

Till then, see ya!


Ain : 013-7415271
Ezam : 013-7445271

No comments: